Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за контракции по време на бременност?
Какво е мнението за проф. Стоименов в Майчин дом?
Какво е мнението за колана за поддържане на корема и възглавницата за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за контракции по време на бременност?
Контракциите по време на бременност обикновено са нормални, но ако има повишен брой контракции, трябва да се консултирате с лекар. Препоръчителното лечение може да включва почивка, хидратация и избягване на физически натоварвания. В случай на необходимост лекарите могат да предложат лечение с прогестерон или други лекарства за укрепване на мускулатурата на матката.
-
Какво е мнението за проф. Стоименов в Майчин дом?
-
Какво е мнението за колана за поддържане на корема и възглавницата за бременни?
Коланът за поддържане на корема и възглавницата за бременни са често препоръчвани от професионалисти като удобен инструмент, който помага да се поддържа правилната позиция на тялото по време на сън. Много бъдещи майки съобщават за положителни ефекти от използването им, като намаляване на болките в гърба и корема.
-
Как да се подготвя за изписването на бебето?
-
Какво е препоръчителното лечение при леко повишени левкоцити по време на бременност?
, страшно скъп ми се стори. Много са любезни, едно момче като се залепи за нас...
, но на мен не ми е по джоба там. В прав текст ми казаха че количка под 500 лв. нямат и че за техния магазин това е много нисък клас. Е, да ама всеки си прави сметка
и на мен ми харесват колички от 1000 и нагоре лв, но не мога да си ги позволя
45 лв струваха. Ами че тя повече от 2-3 пъти няма да ги обуе. Но явно и за този магазин си има клиенти