GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 542
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Абе, щях да кажа нещо за тези подвизи из соц. мрежи на Ханкер, ама ще си замълча, че е грубо.  Blush

Кажи  сега Grinning

# 31
 Аз  пък искам да иде и случайно да я арестуват за контрабанда, нЕма да я  видим мин 15 години и татко  нЕма  да помогне  у АМериката Joy Joy Joy Joy

# 32
Аз  пък искам да иде и случайно да я арестуват за контрабанда, нЕма да я  видим мин 15 години и татко  нЕма  да помогне  у АМериката Joy Joy Joy Joy
За кво случайно? Ако и тя като едни други особи си пада по рибката  Joy Joy Joy Joy Joy

# 33
За кво случайно? Ако и тя като едни други особи си пада по рибката  Joy Joy Joy Joy Joy

Е ще намерят за какво ... За мен тази или се дрогира или  прекалява с алкохола Grinning Joy Joy Joy Joy Joy

# 34
 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/85428/2368/3/ke … in-30-temmuz-2014

Тези идиоти пишат ,че са от 30 юли  Grinning Grinning Grinning   hahaha hahaha hahaha

# 35
  • София
Абе, щях да кажа нещо за тези подвизи из соц. мрежи на Ханкер, ама ще си замълча, че е грубо.  Blush

Кажи  сега Grinning

Да вземат да се **** и да се разделят спокойни, че явно нервата ги тресе яко.  Laughing

# 36

Да вземат да се **** и да се разделят спокойни, че явно нервата ги тресе яко.  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 37

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 38
Абе то не се знае дали не е имало нещо такова вече  Joy Joy Joy Joy Joy Шегувам се  Naughty Joy

# 39

Има нещо такова  Laughing

# 40
# 41
  • Керодиспансера

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Разбира се ,че Зъбла ще е на летището, нали трябва да го изпрати  newsm78..........

# 42
Гюнайдън, Гюнешчета  Hug

Аз пък днес като гледам снимките по-спокойно, Кирето ми се вижда леко притеснен с усмивката, пък Ямурчето досущ като холивудска звезда в крачка  Simple Smile Не трябваше ли като за първа официална проява, да демострират повече близост, а не тя да върви на две крачки след него със смирен поглед ?

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 08:07 от evanjelin

# 43
  • У Диспансера ...♥♥♥

Зъблова, е в Бодрум, така че няма ми чуете теорията засега  Mr. Green

# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug Hug
Ели  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт