GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 650
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
Момичета, Бу предлага да сложим имената на К.Б и Ханденци в заглавието. Вие какво ще кажете  Thinking
 Не ме бърка ,стига да можем да стреляме по Зъбла  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 362
  • София
Момичета, Бу предлага да сложим имената на К.Б и Ханденци в заглавието. Вие какво ще кажете  Thinking
 Не ме бърка ,стига да можем да стреляме по Зъбла  Mr. Green

Аз съм ТВЪРДО "ЗА", защото много хора, които търсят актуална информация за тях, ще попадат в другите теми.  Peace

# 363
  • София
Момичета, Бу предлага да сложим имената на К.Б и Ханденци в заглавието. Вие какво ще кажете  Thinking
  Не ме бърка ,стига да можем да стреляме по Зъбла  Mr. Green

Аз съм ТВЪРДО "ЗА", защото много хора, които търсят актуална информация за тях, ще попадат в другите теми.  Peace
Моята причина главно, за да го предложа е, че някой хора най-вече феновете на Шюкрю и Ясемин, няма да знаят за ГБ и няма да знаят къде да търсят инфо, а името на Керем ще ги насочи, а и аз лично бих влезнала в тема имаща по-голям архив отколкото тема с 5 страници.

# 364
Това с опцията интернет не съм убедена колко е приложимо за ВИП зоните. Освен това дори да платиш онлайн, пак трябва да идеш до касата, за да си вземеш билетите. А и пак казвам, те са искали да се покажат, за да спре донякъде дебненето, но вътре в киното, както беше казала Мишето са искали да са си сами. Ясно е, че на този етап К.Б. няма да излезе и да каже "с нея съм" и явно това е начинът му да го направи без официабно изявление. Защото пак е по-добре, отлколкото да си направят "селфи", защото тогава ще е много демонстративно. Наистина каза, че не обича да му се месят в личния живот, но явно е решил, че след като и без това сега ще ги дебнат ако покажат че са заедно, няма да е чак така. Съгласна съм, че явно няма вкус, че като я гледам и предишната (Хамериканката   hahaha)  Heart Eyes

# 365
Има една тема за Керем и за мен тя не е актуална Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Но както решите,аз и без друго не разбирам от тези неща,ако трябва сложете ги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 366
  • Керодиспансера

Понякога за да си щастлив е достатъчно да видиш човека ,който безумно ти липсва !

# 367
Бабче Hug Heart Eyes Къде си?

# 368
Кате Hug Heart Eyes
В темата си,а не пишеш?

# 369
  • София
Скрит текст:
Момичета, Бу предлага да сложим имената на К.Б и Ханденци в заглавието. Вие какво ще кажете  Thinking
  Не ме бърка ,стига да можем да стреляме по Зъбла  Mr. Green

Моята причина главно, за да го предложа е, че някой хора най-вече феновете на Шюкрю и Ясемин, няма да знаят за ГБ и няма да знаят къде да търсят инфо, а името на Керем ще ги насочи, а и аз лично бих влезнала в тема имаща по-голям архив отколкото тема с 5 страници.

Абсолютно.  Peace Още повече, че аз самата се обърках така и попаднах на темата за Хазал, а не в Диспансера, където има архив, серии, интервюта и т.н. Мисля, че така ще насочим хората, които търсят информация за К.Б., а по-късно и за Ханде  Peace

# 370
Мили слънчица,

някоя от вас може ли да постне снимка на бившата приятелка на Керем - американката?
Гледам, че я споменавате тука.  Praynig Praynig Praynig

Гушки на всички.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 371
Предложете ново заглавие  Peace

# 372
# 373
Мили слънчица,

някоя от вас може ли да постне снимка на бившата приятелка на Керем - американката?
Гледам, че я споменавате тука.  Praynig Praynig Praynig

Гушки на всички.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

От дясно  Peace

# 374

Общи условия

Активация на акаунт