GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 136

Уффффффффф , Лил тоя път ме стресна ....... Joy Joy Hug Hug Hug Hug
Помислих ,че ЯТ е качила снимките от киното с  #Silly / ей как му отива това изображение /

Викам край  ooooh! , защото нали знаеш , че надежата умира последна

Нека качва ,моето момиче , че някой хора да видат до какво са се докоснали , защото втори път няма да могат  
Специално за КБ
Скрит текст:
от мен  Hands Fist
#Sillyкато види Ханде  и  #Shocked , щот не е от желязо все пак ...... ако не друго поне самолета е вдигнал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя баклавата, само може си мечтае да я пипа, тая Зъбла, нагла  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За мен пък ми е за предпочитане да играе в такива игри, отколкото да е с тая, мърла  Crossing Arms
Не го одобрявам, просто ми е по-добия вариант .

# 138
  • Керодиспансера
Или  Hug с много свежи дрешки ,мила си се издокарала  Heart Eyes

Ирка, като гледам снимките явно Зъблова е в  много близки отношения с журналиста, той ли е написал и за "бъдещата снаха"  newsm78

Ханде яко почива, само по кафенетата  Mr. Green  и да я снимат колко е весела и се забавлява  Mr. Green и това ли е случайно  newsm78

# 139
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее как едно време се вкопчи в Чаатай, сега по същия начин се впи в, Кирето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 140
Илинче - зайче честити гащи , ама сега , на ли виждаш ,че някой хора ,ни взеха акъла и за туй .....
Не се сърди  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Еееее как едно време се вкопчи в Чаатай, сега по същия начин се впи в, Кирето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама Ча , пуснали й гювеч , защото не съм на ясно или той по - с акъла си  излезе от  #Silly

# 141

Уффффффффф , Лил тоя път ме стресна ....... Joy Joy Hug Hug Hug Hug
Помислих ,че ЯТ е качила снимките от киното с  #Silly / ей как му отива това изображение /

Викам край  ooooh! , защото нали знаеш , че надежата умира последна

Нека качва ,моето момиче , че някой хора да видат до какво са се докоснали , защото втори път няма да могат  
Специално за КБ
Скрит текст:
от мен  Hands Fist
#Sillyкато види Ханде  и  #Shocked , щот не е от желязо все пак ...... ако не друго поне самолета е вдигнал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  КАТЕЕЕЕ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 142
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ели, единия е написал статията във вестника, а другия ги е снимал в киното  ooooh!

# 143
  • Керодиспансера
Еееее как едно време се вкопчи в Чаатай, сега по същия начин се впи в, Кирето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да,ама на Ча аблата го дръпна, а на тоя аблата подкрепя Зъбла  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 144
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кате, тя написа, че от целувката му в сцената била почувствала нещо, кажи това нормално ли е да го напише една актриса, за мен не е . Там го спаси, мениджъра на Чаатай, че тя беше много обиграна, и пиле не даваше да хвръкне покрай него.

# 145
  • Керодиспансера
Просто да и завидиш на късмета на ЯТ - това е да си на точното място, в точното време с точния човек  Mr. Green

# 146
  • У Диспансера ...♥♥♥
И точния журналист да чака точно същата прожекция  hahaha hahaha hahaha
Писали на тая снимка, много красиви крака имала  Joy Joy Joy
И една отдолу вижте как в отговорила Много, да  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 147
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Тая Зъбла за баклавата на Керем бей може да си мечтае.
Нека Ханде си пуска снимките.Ама има чувството че му прави на пук нямам представа защо си мисля така.
Ама Ханденцето не може да не се е докосвала до баклавата......Вай много взех да ставам груба. Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 149
Ханде-10 000 лайка за 40 мин. Мхмммммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт