GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 931
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Ааа сега се сетих, защо са били в ВИП- зона ли какво там, ми като е с главната от филма, то е нормално това, те и затова е имало журналя, а тя като звезда е с очилата скипрена  Thinking

Ирче, sounds legit  Laughing

# 271
Ааа сега се сетих, защо са били в ВИП- зона ли какво там, ми като е с главната от филма, то е нормално това, те и затова е имало журналя, а тя като звезда е с очилата скипрена  Thinking
Аз от преди  няколко часа се чудя, като е вип зона не можаха ли да си купят по интернет  билетите, даже и в  бг го има Grinning Joy Joy Joy Joy Joy

# 272

оф, бе  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 273
# 274
Тери, много, много силни моменти  Peace
Простооо, уникални са и двамата...

# 275
       А стига сте офкали,де!Гитти-битти-толкова!Да си се радва там на Ягата и не им ща ни снимките,ни кината с маймуните,нито нищо! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Така съм им набрала и на двамата и ми е болно за Ханденце,че няма накъде повече! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аман от турски драми-тия от ФХ също ги спрягат като нашите и сега клюките и при тях са тръгнали,щото Неслихан била сама на почивка в Бодрум с приятелки,а Кадир Догулу  бил при братята си./Те пак са 5 деца-4 братя и една сестра/Да им имам проблемите Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 276
  • София
Добре, ако погледнем от другия ъгъл -ЯТ е дъщеря на богат, с влияние не само в киноиндустрията  , но явно и в политиката човек. КБ може са смята,,че е престижно, че е хванал златната мома и тати - със златните яйца  newsm78
Може да звучи грозно,  но не е и не възможно  newsm78
И това, че само те двамата имат сигурни проекти  newsm78

Аааа, имаше един подобен брак преди време, който /за съжаление/ приключи преди няколко седмици. Подобни връзки не издържат много.

Краси, имах предвид, че ПО знаят как да крепят рейтинг: сърбат супо посред нощ, снимат ги по светофари и т.н. Еджето през ден е ТТ да напомня за сериала, СС, Ча и компания.  Peace

Според мен са си купили билети във ВИП зоната, за да не бъдат притеснявани, снимани и разнасяни из пресата, но не се получи.  Peace

# 277
  • София
Скрит текст:
Между другото аз не оценявам ролята на К.Б като К.С само по това каква химия е имал с Ханде. Той има и много други силни сцени, които не са свързани с нея и отново е бил на много високо ниво. Той просто си го може.  Peace
Тери , той си го може , но какво не изигра в ГБ дето писах оня ден?

Че то феновете му знаят всяка мимика и жест.  След 50-60 дни с какво ще ни изненада примерно?
С това , че ще е беден от квартала ли ? Че в ГБ накрая по нищо не личеше в държанието му , че е богат.  Сега ще е в по скромна къща , не знам  Peace

Краси, веднага отговарям: не изигра любовна сцена, освен с ЯТ, ама това не се брои.  Laughing

# 278
  • Керодиспансера
Нямам търпение да идва 15 август и да почнат снимките на новия сериал, да почнат реклами, фрагмани, снимки от сета и извън него, колажи и т.н.  Peace Да видим тогава Зъбла как ще ходи да реве по сетовете  Mr. Green

# 279
Нямам търпение да идва 15 август и да почнат снимките на новия сериал, да почнат реклами, фрагмани, снимки от сета и извън него, колажи и т.н.  Peace Да видим тогава Зъбла как ще ходи да реве по сетовете  Mr. Green

+1  Peace

Ей сега, преди малко, гледах отново 49 епизод, да ви кажа, много добре са му се получили сцените на ревност на КБ  Joy Joy Joy

# 280
Според мен са викнали журналистите, но не заради ПР, а заради това че вече не искат да се крият. Явно не им се е чакало някакви случайни само да ги дебнат или накрая да ги щракне някой с телефон. Продължавам да не вярвам на това с ПР-а. Бяхте писали нещо за ЯТ в главна роля. Явно връзките на баща й не стигат до там, защото досега е получила две второстепенни. Все пак в ГБ в главна роля бяха хора, които нито са връзкари, нито са особено известни, а тя - отново на заден план. Не мисля, че баща й би прекратил проект, за да може да я бутне в друг в главна роля или пък че има чак такива правомощия.  Flutter

# 281
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Альооооооооооо...компютърни вируси... Laughing Ке паса....? Joy hahaha
Да земете сичките да си смените никовете с иманата на комп. вируси... Naughty
Ко се прайте на ощипани моми... Mr. Green

# 282
Зиз Hug Heart Eyes
Дай идея за име на компютърен вирус Joy Joy Joy Joy Joy

# 283
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз Hug Heart Eyes
Дай идея за име на компютърен вирус Joy Joy Joy Joy Joy
Ти примерно мой се кръстиш Весито-"Троянски кон" Joy hahaha

# 284
Керем имаше много силни моменти в ГБ при това много силни.
Най ми хареса в 15 епизод беше на края на епизода когато хвана Зейнеп за ръката. Много добре изигран момент.Както и когато каза на баща си че изгарял.
Момчето го умее но как да го кажа за да се получават нещата трябва да има химия между актьорите а не  да се опитва да я прави химията.
Мисля че е по добре да не сравняваме Ча с Керем.
На него му трябва пртньорка която да му подхожда и да им се получава химията.
За мен това с киното си е чист ПР.

Общи условия

Активация на акаунт