GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
А Девлин защо да му е разбила сърцето? Знаем ли нещо? Аз помня, че при Беяз разказваха как зарязал някаква в Америка без причина и после си блъскал главата в стената.  Joy

# 436
Хайде де, Ханде няма ли да се разпише, че да чуем вест и от Кирето.  Crossing Arms
Joy Joy Joy
В този ред на мисли, ако се появи снимка на К.Б с Девлин, Ханде с какво ли ще ни застреля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не смея да си помисля даже.  Joy Снощи до посред нощ постваше.  Laughing
Е то при нас може да е до посреднощ, ама в Америка не е Joy Joy

# 437
  • София

Не смея да си помисля даже.  Joy Снощи до посред нощ постваше.  Laughing
Снимките бяха тип "I don't care, I love it"  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy hahaha Joy

Уж на Ердоган отговаряла, ама ние си знаем, че е заради Кероман.  Joy

Краси, видях й снимката, разкошна е.  Heart Eyes Чакаме парти снимки, това-онова.  Wink

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е тя чака, Кире и да се мотивира , Ханде  hahaha hahaha hahaha

# 439
Кирето останал ли е френд с Девлин?

Не, но тя харесва Ханкер и е последвала Ханде в ТТ май.  Joy
последвала е фен профил на Ханде Joy

Девлин явно е по - умна и по- проницателна от Керем Б и затова е последвала на Ханде фенския профил
А някой знае ли как така и защо е разбила сърчицето на  #Silly То сега това сърчице , тупка ли ,тупка от радост , щастие  и задоволство , на места сигурно и прескача от щастие ....................друго е ЯТ да те ощастливи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 440
К.Б е завел Зъбла на кино , скоро такова кино ще й се прожектира, че няма да й се повярва. Само да започнат снимките на новия сериал.  Joy Joy Joy Там няма да е на сета редовно да го дебне  Mr. Green

# 441
Аз искам да се събере с аркадашката си.

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е той пък ще каже, защо и как му е разбила сърцето, каза само, че е разбито от предишна любов, даже не е уточнил, че е тази.
И на мен ми е с по-топло излъчване, и ми изглежда положителен човек.

# 443
  • София
.....Е то при нас може да е до посреднощ, ама в Америка не е Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не се знае кой на кого е разбил сърцето, ама Кирето, за да е 1:1 май ще разбие друго сърце.  Tired

Кирето не знам, дали тогава си е блъскал главата, но сега почти сигурно ще я разбие в стената.  Mr. Green

# 444
Я вече вижте и моето име  hahaha

# 445

Кирето не знам, дали тогава си е блъскал главата, но сега почти сигурно ще я разбие в стената.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 446
  • София
Е тя чака, Кире и да се мотивира , Ханде  hahaha hahaha hahaha

motivation и be strong.  Joy Joy Joy

# 447
Айде 3 вирусче в темата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Илина Heart Eyes Hug

# 448
а бе какво сте направили с имената си ,сега не мога да разбера кой кой е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 449

Общи условия

Активация на акаунт