GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
страхотнаа ее  newsm68 newsm68 newsm68

# 661

">#t=76[/video]

newsm20

Това ме довърши .... никога няма да ги забравя Съжалявам ,че не се откриха един друг по-рано , при други обстоятелства ..............  Никога няма да ги видим повече заедно  Cry Cry Cry

Ирка , направи един клип с щастливите им моменти и весела песничка ..... Heart Eyes
защото от тук нататък Кирето само с други жени ,ще го виждаме и в риала и в сета ....... а аз ще си копнея да Ханкер

# 662
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами предложете ми песничка и моменти и ще направя, аз ся съм в тъжна муза, защото ми липсват много и ме избива все на ревливи моменти и песни  ooooh!

# 663
Ами предложете ми песничка и моменти и ще направя, аз ся съм в тъжна муза, защото ми липсват много и ме избива все на ревливи моменти и песни  ooooh!

забелязах ............ и ти се хвана за главата  Sad 
Направо ми развали настроението ........................................

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥

Еееее ти пък сега, я веднага да живнеш   Naughty

# 665

Еееее ти пък сега, я веднага да живнеш   Naughty

на всичкото отгоре съм си приготвила един филм по истински случай , за едно момиченце дето са го отвлекли на 10 г и стой в плен - 3096 дни и смятам с него да сложа капак на всичко ....
Ама съм го свалила от няколко дни и смятам ,че сега е момента

# 666
     Ойку К

# 667
  • София
На тези снимки е страшно грозна Joy Joy Joy

# 668
Добър ден и от мен, мацки  Heart Eyes
В час съм с всичко от последните дни и исках много неща да like-на, да коментирам, да съ изкажъ и аз по една от най-болезнените ни теми, която за голямо мое съжаление се върна отново с гръм и трясък  Sad , обаче докато ви изчета и накрая не ми остават сили или време, за да се включа  Wink
Като цяло и аз съм някак разочарована, ако Бюрсин наистина е с ЯТ... Казвам ако, щото и аз като Ирка, неква интуиция не ми дава напълно да повярвам.... Ели пък май беше дала фазите след шок-аз сега съм на отричане..и май ще се задържа доста, дори и с доказателства... Ами не ме кефи да е така и това си е. Приемам, че това си е личният им живот, ама на душата и сърцето ми му е по гот да е другояче и аз няма да го дразня излишно. Има и с какво да си го подклаждам-достатъчно чок готини кадри от сериалчето. Скоро и аз смятам да почна да творя и да изразявам вдъхновението си с клипчета с Peace
Ханде е просто неотразима с новите снимки - и тези на които е фотограф и от фотосесията!  Разгледах доста други на същия фотограф(благодаря за линка към инстаграма му :* ), и мисля, че нейните са едни от най-сполучливите му. Излъчването й е.... магнифисънт. Много арт й се получават, ама много! Страшно ме вдъхновява :*
А Керем не мога да не го харесвам, независимо с кого ходи ...много ми е готин и е много талантлив и ...различен! Привлича ме различното и оригиналното и това си е! А харизмата му просто ме обезоръжава.
Разгледах инстаграма на Джан и ...напоследък взе много да ме кефи ...интересна Личност е и той  Heart Eyes
Струва ми се много стойностен и талантлив и той. Както и голям купонджия :*

# 669
    Е снимките гледах да са по естествени .

Тя има хубави снимки  от фотосесии , но сега ще я опознаваме от екрана  Joy Joy Joy

Вени  Hug

# 670
# 671
Ирче  Hug невероятен клип, браво!
Ойкуто и мен хич не ме кефи, и до Къванч не можах да я приема, дано да не е чифте с КБ  ooooh! / с героя му де / , то и до Ясемин няма май да ми хареса да го гледам, от показаните четири момичета, предпочитам другата блондинка - Бурджу  Peace галиба, с нея най-добре ще си паснат  newsm78

# 672
Ирче  Hug невероятен клип, браво!
Ойкуто и мен хич не ме кефи, и до Къванч не можах да я приема, дано да не е чифте с КБ  ooooh! / с героя му де / , то и до Ясемин няма май да ми хареса да го гледам, от показаните четири момичета, предпочитам другата блондинка - Бурджу  Peace галиба, с нея най-добре ще си паснат  newsm78
+1  Peace

# 673
 Къде ми е сестрата Sad newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 674

Общи условия

Активация на акаунт