БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-36

• 48 564
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте Simple Smile
Ние сме на 6 месеца и хапваме по една каша Simple Smile но понеже кърмата ми драстично намаля го дохранвам с Ам Нан2 ... От както започнахме кашата и Ам акаме едно между жълто и тъмно зелено... 
Да се притеснявам ли ? Случвало ли ви се е ? Иначе си ака по 2 пъти и си хапва щастливо..

# 586
запис да следя темата

# 587
Здравейте Simple Smile
Ние сме на 6 месеца и хапваме по една каша Simple Smile но понеже кърмата ми драстично намаля го дохранвам с Ам Нан2 ... От както започнахме кашата и Ам акаме едно между жълто и тъмно зелено... 
Да се притеснявам ли ? Случвало ли ви се е ? Иначе си ака по 2 пъти и си хапва щастливо..

Вероятно е от АМ. Не се притеснявай, ако не е разстройство,няма болки и си яде, просто съставът на храната вече е различен.

# 588
Хммм никак не е рядко даже си е гъстичко. Simple Smile Но може и от кашата понеже е пълнозърнеста с плодове на хипп .. но доста я харесва. Сега започваме за жалост с Ам .. Но като не ми стига кърмата и за едно ядене вече  Cry Дано свикне милото.

# 589
Пълнозърнеста? Това първа каша ли е, защото вероятно е с глутен. С друго захранено ли е бебето?

# 590
Да с много различни пюренца Simple Smile

# 591
Мисля, че му е малко рано за глутен. newsm78

# 592
  • Sofia

Мда, раничко е.

# 593
По колко лук да слагам в домашни пюрета на 10 - месечно бебе?
  bouquet

# 594

Мда, раничко е.
Рано е, ама тя вече е дала, вероятно кашата е с овес и пшеница (по спомен за каши Хип)

# 595
Кога започнахте с месото и с кое месо първо ? И другия ми въпрос е за кисела от кога се дава и сами ли си го приготвяте?

# 596
За месото 8м (най-рано 7м) дава се пуешко, заешко, пилешко.

# 597
katituu за месото ти е отговорила светлина, а за кисела - да, винаги съм го приготвяла сама. След въвеждането на царевица, 7-ият месец първо я въведох с каша, а после давах кисел, който беше приготвен с вода. Сега след годинката, като въведох прясно мляко, вместо с вода правя крем с прясно мляко и отвреме навреме с бисквити.

# 598
И аз имам въпрос за месото. Искам да захраня с готово заешко пюре. Доколкото знам се разпределя на няколко дни, като отначало се дават 3-4 л., после 1/3, 2/3 и накрая цяло. Проблемът е, че моето дете не може да изяде такова количество пюре. На Плазмон има заешко като добавка, но пише, че има сол. Какво ще ме посъветвате?

# 599
И аз имам въпрос за месото. Искам да захраня с готово заешко пюре. Доколкото знам се разпределя на няколко дни, като отначало се дават 3-4 л., после 1/3, 2/3 и накрая цяло. Проблемът е, че моето дете не може да изяде такова количество пюре. На Плазмон има заешко като добавка, но пише, че има сол. Какво ще ме посъветвате?
Месо съм въвеждала с цяло бурканче директно.

Общи условия

Активация на акаунт