БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-36

• 48 547
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
И аз имам въпрос за месото. Искам да захраня с готово заешко пюре. Доколкото знам се разпределя на няколко дни, като отначало се дават 3-4 л., после 1/3, 2/3 и накрая цяло. Проблемът е, че моето дете не може да изяде такова количество пюре. На Плазмон има заешко като добавка, но пише, че има сол. Какво ще ме посъветвате?
Месо съм въвеждала с цяло бурканче директно.

Да, знам че и така може, но след като ще изяде по-малко и от половината на тези 190 гр. как да го въвеждам?

# 601
И аз имам въпрос за месото. Искам да захраня с готово заешко пюре. Доколкото знам се разпределя на няколко дни, като отначало се дават 3-4 л., после 1/3, 2/3 и накрая цяло. Проблемът е, че моето дете не може да изяде такова количество пюре. На Плазмон има заешко като добавка, но пише, че има сол. Какво ще ме посъветвате?

Да, знам че и така може, но след като ще изяде по-малко и от половината на тези 190 гр. как да го въвеждам?

Има и малки бурканчета месни пюрета. Аз давах такива, мисля 125гр се водят. Има Слънчо, Гербер, Хипп...

# 602

В пюрето на Гербер има домати и целина. Това пюре, за което говоря е на Хип. От по-малките разфасовки обаче няма заешко. На Слънчо пък изобщо не съм гледала. Това на Плазмон ок ли?

Има и малки бурканчета месни пюрета. Аз давах такива, мисля 125гр се водят. Има Слънчо, Гербер, Хипп...

Това пюре, което съм набелязала е на Хип. От по-малките им разфасовки няма заешко. На Гербер пюрето пък е с целина и домати. На Слънчо пък изобщо не съм гледала. Това на Плазмон ок ли е?

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 22:53 от tkirilova

# 603

Въвеждаш с колкото изяде. Остатъка следващия ден

# 604
Здравейте!
Искам да се консултирам с мами,които са минали вече през захранването и са наясно с нещата.
Дъщеря ми след 4 дни навършва 6 месеца и реших да започнем да хапваме и друго освен АМ.Мисля,че и тя проявява вече интерес.Освен,че всичко което види слага в устата си ами и като седнем да ядем точи лиги и изяжда всичко с очи.
Имаме обаче и някои проблеми.Имаме диагноза АБКМ изразена с много силни колики.Откакто сме на Фризопеп положението се нормализира.Но,като цяло коремчето ни е слабо място.От 1 седмица сме с разстройство и нищо не помага.Не е вирус или инфекция.Според педито или е от алергията или от зъбките.
Изчетох много информация и само се обърках повече.Чудя се кое е по-подходящо-оризова безмлечна каша,картоф или морков?

# 605
Ели, има тема за деца с АБКМ, чети и пиши там най-добре.
Мисля, че безмлечна оризова каша е ок, но нямам опит с дете с алергия.

# 606
Здравейте мами, искам да задам един въпрос. Всеки път като дам на моето бебе пюре от банан и ябълка и веднага акото му става зелено, спирам го нормализира се може ли да е реакция алергия нещо не съм пробвала още други плодови с зеленчуковите нямаме проблем Ще се радвам ако ми отговорите  Simple Smile

# 607
От днес сме с хрема. Да спра ли захранването?

# 608
От днес сме с хрема. Да спра ли захранването?
Да, когато детето е болно не се дават нови храни. Даже самото дете понякога отказва твърда храна.

# 609

В пюрето на Гербер има домати и целина. Това пюре, за което говоря е на Хип. От по-малките разфасовки обаче няма заешко. На Слънчо пък изобщо не съм гледала. Това на Плазмон ок ли?

Това пюре, което съм набелязала е на Хип. От по-малките им разфасовки няма заешко. На Гербер пюрето пък е с целина и домати. На Слънчо пък изобщо не съм гледала. Това на Плазмон ок ли е?

Аз давам месни пюрета на плазмон. Действително пише, че имат сол и не мога да ти кажа ОК ли е това или не. Но ми направи впечатление, че местните пюрета на Хип за след 8 мес. възраст също са със сол. Това ме навежда на мисълта, че вероятно в даден момент минимално количество е нужно на организма

# 610
Момичета, захраних бебето преди 10-тина дни с оризова каша. Днес дадох картоф с АМ, но не се хареса. Изяде около 1 чаена лъжичка едва. Утре може ли да пробвам с друго (напр. сладък картоф) или трябва да изчакам малко?

# 611
Здравейте,свинско месо кога въведохте?

# 612

Доколкото помня към 11 месеца - крехко бонфиле.

# 613

Доколкото помня към 11 месеца - крехко бонфиле.
  bouquet а плодово мляко от рода на данонино,мога ли  да давам newsm78

# 614
Можеш, рядко, за разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт