Размяна на парфюми - 49

• 74 740
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Разменям Idylle Eau de toilette Guerlain for women 50мл,с кутия само пробван
Търся Love Chloe for women,но ще разгледам всяко предложение
Обещан

# 646
  • Варна
Здравейте момичета:)
Много си търся Дюн на Диор, но да не е отливка и колкото може по- голямо количество.
Имам какво да предложа.
Благодаря на всички, които ми писаха- вече си поръчах голямо количество  bouquet
РАЗМЕНЯМ
Coco Noir- около 95/100мл. тестер с капачка
Търся си доста неща- Флауърбомб ЕДП; Ботега Венета ЕДП; Адикт ЕДП; Нарцисо - Нарцисо Родригес;  Велвет орхид- Том Форд или нещо интересно, съответно по клас Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 16:57 от roskata_99

# 647
  • София
Търся:
Black Opium Yves Saint Laurent
Un Jardin En Mediterranee Hermes
Chance Chanel EDT
Daisy Eau So Fresh Marc Jacobs
Miss Dior Cherie Christian Dior (от 2005 г. с пуканките)

Предложенията ми са на предната страница!  Peace

# 648
2 мл. Armani Privé Oud Royal Giorgio Armani
4/10 мл. New York Oud Bond No 9
5/10 мл. Patchouly Etro
10 мл. La Fille de Berlin Serge Lutens

търся Navegar L`Artisan Parfumeur, Traversee du Bosphore.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 12:42 от raz_nejena

# 649
Здравейте,
Разменям нов дезодорант narciso rodriguez for her deodorant spray 100ml. 
http://www.boots.com/en/narciso-rodriguez-for-her-deodorant-spray-100ml_1124286/

Миличкият ми го подари, но той е диаметрално противоположен на това което харесвам - леки цветни/ плодови аромати. Пръснах се само веднъж и казах, че много ми харесва. Не знам дали защото не е моят аромат и ме дразни,  но ми се струва много траен и интензивен...  newsm78

# 650
  • Варна
Предлагам:
1. Truth or Dare Madonna 75 ml, чисто нов. Част от подаръчен сет и мога да го изпратя в голямата оригинална кутия.
2. Gucci by Gucci EDT, тестер. Остатък около 65 мл.
3. Romance Ralf Lauren, 15 от 30 мл, в оригиналната си опаковка е.
4. Пробичка La Perla Divina
5. Eisenberg пробичка
6. Donna by Trussardi, 26 от 30 мл, в оригинална кутия

Не търся нищо конкретно засега. Ще се зарадвам на нещо опаковано, подходящо за подарък.

Добавям и Narciso Rodriguez for her body lotion, в оригинална опаковка. Останали са 185 от 200 мл. Бих разменила за друг боди лосион от подобен клас.

# 651
Предлагам Адикт Диор около 18/20 от 50 мл .Търся Велвет Орхид или Бялото Пачули на Форд

# 652
  • София
Всичко, с което дойде време да се разделя:

Добавям 47/50 мл Loud for Her Tommy Hilfiger
25/25 мл Joy Jean Patou- с кутия
49/100 мл She Wood Velvet Forest Wood DSQUARED² - тестер
45/75 мл Escada Magnetism Escada
20/50 мл Eau de Fleur De Prunier Kenzo (едното ръбче на шишето е леко наранено от падане)
38/40 мл All About Eve Joop!
20/30 мл Chloe Chloe Narcisse
30/30 ml Lanvin Marry Me
26/30 мл Salvador Dali Dalissime
40/45 мл Clinique Aromatics Elixir- ЕДТ, без капачка
25 мл Yardley Chique - с кутия
29/30 мл Nina Ricci L' Air du Temps - едно ръбче от долния край на шишето е отчупено и е нащърбено, имам и 100 мл тестер в кутия, без капачка
25/100 мл Calvin Klein Escape - тестер без капачка
30/75 мл Obsession for Men Calvin Klein - тестер
10/100 мл Jil Sander Jil -тестер без капачка
10/30 мл Ode a L`Amour Passionnement Yves Rocher

Разменям и тези три варианта на Eau D`Orange Verte Hermes от по 30 мл., за тях не търся нищо конкретно
Скрит текст:
Търся:
 Narciso Rodriguez for Her (и  Musc) , Life Threads Sapphire La Prairie,The One Dolce&Gabbana- и мъжкия и дамския вариант, DKNY Delicious Candy Apples Sweet Caramel, Love by Nina Nina Ricci, O de L`Orangerie Lancome, Flora by Gucci Gorgeous Gardenia,  Cristalle Chanel, Alien Liqueur de Parfum Thierry Mugler, Alien Pierre Initiatique Edition Thierry Mugler, Miss Dior Cherie Eau De Toilette 2010, Ultraviolet Paco Rabanne,The Taste of Fragrance Womanity Thierry Mugler, Carven Le Parfum - Carven ,но ще разгледам всички предложения.
Както и каквото и да било количество от Allure Chanel EDT и Essence Musc Eau de Parfum Narciso Rodriguez
  и мъжки:
Gaultier 2 Jean Paul Gaultier,
Pi Givenchy for men,
Egoiste Platinum Chanel for men и др.

# 653
Разменям Мис Диор Ле парфюм 27-28 от 30 мл. с кутия.
След целодневно разнасяне установих, че няма да го бъде при мен.
Приемам за него само нещо супер интересно.  Wink

# 654
Разменям Мис Диор Ле парфюм 27-28 от 30 мл. с кутия.
След целодневно разнасяне установих, че няма да го бъде при мен.
Приемам за него само нещо супер интересно.  Wink
Мис Диор Le Parfum е 40 и 75 мл., сигурно си се объркала.

# 655
Врабчо, мерси за поправката.   bouquet 40 мл. е, но нали е малка опаковката и по инерция съм решила, че е 30. Значи липсват няколко милилитра от 40.

# 656
  • София
Разменям:

Cartier - Le baiser du dragon EDT 35/50 ml. Продукта е тестер с капачка.

# 657
  • София
Разменям:
Givenchy Amarige Mariage EDP 10-12/50 ml в оригинално шише без кутия
Vivienne Westwood Anglomania EDP 12-13/30 ml в оригинално шише без кутия
CHANEL Chance Eau Fraice блестящо парфюмно желе 20/25 g в оригинално бурканче с кутия

Търся си някакви количества (без отливки) от Chanel Allure (EDT, EDP, Sensuelle...), Dior Hypnotic Poison или Hermes Un Jardin Apres la Mousson.

Снимки
Скрит текст:

Давам и всичко накуп за едно от изброените. Мога да добавя и декоративна козметика (висок клас, разбира се). Не държа на равностойни милилитри.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 23:59 от Адри́

# 658
Здравейте-разменям http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Fatale-24307.html 50мл., пръскан само за проба  за някой гурме аромат-харесвам ванилови, канелени и шоколадови аромати.Приемам предложения.Иначе парфюма е много траен, както всички агенти, но просто искам нещо по-сладко  Hug

# 659
Здравейте,търся за подарък за майка ми,Alien EDP,по възможност почти неизползвана бутилка,няма значение количеството.Съответно бих платил за нея,ако се разберем за разумна цена  Hug

Общи условия

Активация на акаунт