Отговори
# 465
Ние на 27-ми ще ходим на Отворени врати тук в АГ-то и мисля да поискам списък и да подготвя всичко да ми е готово възможно най-скоро,че да ми е мирно на главата.  Laughing То гледах,че май и за там доста неща ще трябва да се купят,тъй че ще почна с пазара  Grinning

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 10:15 от AnnI_88

# 466
Теди, честита годишнина, дълги години безоблачно щастие   bouquet
Благодаря за отговорите момичета, аз мисля по логика, че ако са ми изчистени на ръцете би следвало да не им трябва и на краката, ама за всеки случай ще питам и доки  Peace
иначе още се сгъвам за краката някак  Laughing
Rendence,  а защо и триъгълника са пипали при секциото?

кажете за бебчо, ако не сте с пълна упойка дават ли да си го гушнете, че това ми е най-голямата мъка  Praynig
и още нещо се сетих, като се седи в реанимация после , дават ли ви телефона?
че си представих живо как ще изкукам ако не мога да си чуя семейството точно в този момент  Rolling Eyes
предния път докато ме шиеха си говорех по телефона с мъжа ми  Laughing

# 467
Gabi_84 защо не би. Си го причинила майчин дом?
Имам не добри отзиви от там , а и преди две години бях на отворените врати с една приятелка и толкова се отвратих, че си казах повече да не стъпя там. Тъкмо бяха ремонтирали родилното, което е супер, но стаите бяха покъртителни, в банята имаше купчинки паднала мазилка, нямаше плочки, разхождаха се хлебарки, родилките бяха с някакви нощници целите в кръв и петна, просто ужас.
За името - вече имаме, дори си я наричаме по име,  Белослава.  Simple Smile

# 468
ТЕДИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЛЮБОВ, МНОГО РАЗБИРАТЕЛСТВО И МНОГО ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!!!

# 469
Теди, честита годишнина, дълги години безоблачно щастие   bouquet
Rendence,  а защо и триъгълника са пипали при секциото?

Бях за нормално, в последствие премина в секцио по спешност, но така или иначе разрезът от секциото ми е много ниско и се пада в окосмената част, така че дори да бях за планово секцио пак щяха да гопизчистят.
На мен ми донесоха бебето още няколко часа след операцията, но не ми даваха да го кърмя, а само го гледках от легълцето, една акушерка се смили над мен и ми го сложи за малко в леглото до мен, да се погушкаме. Иначе го получих 24 часа след раждането. Аз обаче бях в частна болница и положението е малко по-различно. При мен примрно таткото и моите родители влезнаха в реанимация в секундата, в което ме изкараха от операционната.

# 470
Gabi_84 защо не би. Си го причинила майчин дом?
Имам не добри отзиви от там , а и преди две години бях на отворените врати с една приятелка и толкова се отвратих, че си казах повече да не стъпя там. Тъкмо бяха ремонтирали родилното, което е супер, но стаите бяха покъртителни, в банята имаше купчинки паднала мазилка, нямаше плочки, разхождаха се хлебарки, родилките бяха с някакви нощници целите в кръв и петна, просто ужас.
За името - вече имаме, дори си я наричаме по име,  Белослава.  Simple Smile
Благодаря зо отговора .ще видя кога има ден на отворените врати и ще отида да видя какво е. Теди честита годишнина и от мен.аз искам да попитам кога се слага епидоралната упойка ?

# 471
 tedi8904 честита годишнина Simple Smile пожелавам си много семейно щастие и едно сладко пухче ноември.
ще се радвам да споделиш как сте си прекарали годишнина, защото аз от 1 седмица се чудя с какво да изненадам мм за нашата, която предстои.
Това за секцио и обезкосмяване за първи път го чувам  newsm78 колко много може да научи човек от вас момичета   bouquet
Аз днес пак бях на обиколка за кошара и преди 2 седмици бях сигурна че ще е в лилаво и бяло, но сега сякаш ме е страх да не се изненадам. Някоя от вас има ли е изненади, примерно обещано момиче и хоп момче и обратното? А толкова много ми харесва лилавото..... моята свеки се бъзика че ще хвана лилави лишее на дупето, защото с нас почти всичко е лилаво - спалня, ножове, завеси и т.н.  hahaha

# 472
  • София
Тогава си бях решила Борис и успях да го разубедя, сега също ми беше лесно  Mr. Green Та живи и здрави бебончо ще се казва Самуил.
Аз си имам Самуил и при момче, малкото щеше да е Борис Simple Smile
Но излезе мома и още не сме на 100% сигурни какво ще е името.

tedi8904 , честита годишнина   bouquet

Багажът ще бъде приготвен като изляза в болничен.  Предпочитам да е готов и ако нещо се присетя, да добавям само.

И 2-та пъти не са ми бъркали пола на бебето. Като баткото още в 12-та седмица, като правих БХЦ, го познаха.  Имах познати, които все ми обясняваха как сигурно са е било мома, но с пъпна връв между краката.

# 473
tedi8904, Честита годишнина! Обичайте се и пазете пламъка на любовта и занапред!

beberona и аз обожавам лилавото Simple Smile харесах даже лилава количка, ама с нашия момък не върви да взимам такъв цвят Simple Smile иначе много ме влече и бяло, кремаво- ама за количка не става, само докато я сложа 2 пъти в багажника и смятай че ще е за пране.. Иначе си харесах бяла и сиво кошарка на Cam, само се моля като дойде времето да купуваме да я има Simple Smile За скрин пак искам да ми бяло...стига с тия сини неща Simple Smile Вече за дрешки ще си позволя лилаво Simple Smile

За име- доста време преди да забременея си избрахме име с ММ- то си има и мъжки и женски вариант Много ни харесва, а и няма да е кръстено на някой, за което и двамата държим.

# 474
Теди, Честита 1-ва годишнина, пожелавам ви да сте живи и здрави и здраво бебче през ноември.   bouquet  bouquet  bouquet Hug
Така, като ви чета, усещам, че сте доста младички, някой с първо, други второ детенце, първа годишнина, аз ли съм единствената лелка с 9 години брак и бременна с трето детенце.  Laughing Laughing
За обезкосмяването, трябва, но аз нямам проблеми с това, така или иначе се почиствам там долу  Laughing ,като има нужда.  Grinning
Снощи не съм спала почти, попринцип бебчо, шава повече през деня и ме оставя да се наспя, но снощи ме посритва цяла нощ.  ooooh! Tired
Тези дни, като привършим с боядисването вкъщи ще излезем с голямата кака за някой неща, като одеалца, пелени,шишета, а за дрехите ще поисчакаме до към септември да заредят подходящи за сезона.  Mr. Green

# 475
tedi8904,
beberona и аз обожавам лилавото Simple Smile харесах даже лилава количка, ама с нашия момък не върви да взимам такъв цвят Simple Smile иначе много ме влече и бяло, кремаво- ама за количка не става, само докато я сложа 2 пъти в багажника и смятай че ще е за пране.. Иначе си харесах бяла и сиво кошарка на Cam, само се моля като дойде времето да купуваме да я има Simple Smile За скрин пак искам да ми бяло...стига с тия сини неща Simple Smile Вече за дрешки ще си позволя лилаво Simple Smile

ооох това лилаво, значи не съм само аз Simple Smile
чудя се дали да не взема кремава кошара, ама спалнята ми е в лилаво и бяло и тая кошара в лилаво и бяла просто ще "заспи" там newsm07
denicadimova с една година брак съм, в първа бременност съм, но живея с мъжо си вече 10 години Simple Smile ние вече си имаме половин брак  hahaha

# 476
denicadimova не си единствената лелка. Аз съм на 28 г., но с вече 11 г. брак, караме 12-та. Живеем заедно от 13г. и чакаме второто си детенце.

# 477
Теди, Честита 1-ва годишнина, пожелавам ви да сте живи и здрави и здраво бебче през ноември.   bouquet  bouquet  bouquet Hug
Така, като ви чета, усещам, че сте доста младички, някой с първо, други второ детенце, първа годишнина, аз ли съм единствената лелка с 9 години брак и бременна с трето детенце.  Laughing Laughing
За обезкосмяването, трябва, но аз нямам проблеми с това, така или иначе се почиствам там долу  Laughing ,като има нужда.  Grinning
Снощи не съм спала почти, попринцип бебчо, шава повече през деня и ме оставя да се наспя, но снощи ме посритва цяла нощ.  ooooh! Tired
Тези дни, като привършим с боядисването вкъщи ще излезем с голямата кака за някой неща, като одеалца, пелени,шишета, а за дрехите ще поисчакаме до към септември да заредят подходящи за сезона.  Mr. Green
    Дени , има идинозаври като мен , дето чакат четвърто с разлика 24 години от каката  Simple Smile ...но на мястото където живея , хората имат достатъчно деца и е съвсем приемливо  Peace

Видяхме малката кукла днес . 1400 грама е вече с дълги крачета и коса !  Laughing Качила съм този месец 2,5 кг , но само в бебка е отишло почти килце, та доки каза да не се притеснявам . Преместиха ми прегледите през 3 седмици и ще ме тормозят пак с кръвни изследвания / мин 3 колби /  Confused
Когато говоря на бебка ѝ казвам по име , което избрахме с мм когато влязох в 5 ти месец ..т.е. ще е с две имена .

# 478
Въпреки че си имаме избрано име, на бебето викам "Картофе", а съпругът ми го нарича "Младши" Simple Smile

# 479
Ох вече съм спокойна като ви чета.... в къщи почти всяка стая е в лилаво.  Hug ние си купихме количката вече но я избрахме в циклама , че ме е срам вече с това лилаво навсякъде.  Иначе кошарката съм я харесала в лилаво и бежаво.  Beberona би ли ми казала моля те къде си гледала кошарката в бяло и лилаво , че и на нас ни е такава спалнята  и ме заинтригува.  Иначе и ние сме семейство по документи от юни а иначе сме заедно от почти 9 години вече.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт