Отговори
# 480
Теди, Честита годишнина, пожелавам Ви много любов и разбирателство и едно здраво бебче!

valentina880 и аз до скоро имах някаква бактерия в урината(що урина предадох в лабораторията, трябваше абонаментна карта да ми изкарат). Лекарката ми постави избор за лечение вкъщи или в болница, предпочетох вкъщи, че не ми се лежеше пак. След антибиотик, уринал баланс, витамин Ц в ударни дози, се изчистих от бактерията. И аз се надява да не се появява повече.

За раждането... Иска ми се нормално( най- вероятно с упойка) , ще питам сега АГ как ги предвижда нещата. Но съм на хапчета за кръвно от май месец, въпреки че сега съм ги намалила и нормализирала кръвното, на последния преглед пак го вдигнах, а с високо кръвно май се прави секцио. Та ще видим как ще е само да си кротува и расте фъстъчето.

Точно за багажа за болницата се замислям тези дни, така че до към средата на септември ми се иска да съм си на пазарила необходимите неща за мен за болницата и да го стегна сака да е готов.

За семейното съжителство... С моя мил сме от 12 години заедно тепърва септември ще подпишем договора.  bouquet

За съня от няколко дена хем ставам по 2-3 пъти да пишкам, хем се въртя като пумпал. А през деня съм като пребита до към 2-3 и после почвам да се съживявам.

Корема ми поне един път на ден се сковава и е изключително неприятно като трябва да се наведа, седна или стана. Тези прословути схващания на краката вече взех да им свиквам, но те не са толкова на често.  Пия си магнезия, но в минимална доза.

За името още сме в чуденка, за момче имахме готово, но за момиче водим малък спор, като цяло ще го мислим още. Май поне се ограничихме до около 3-4 варианта.

Лилаво, обожавам го къде ли не исках да внеса поне лека нотка в обзавеждането, но милото каза не и аз пък все се съобразявам, но сега за бебка все нещо лилаво ще има.

За сега толкова от мен, че аз нещо както не съм писала почти в темата, сега май малко се уаях. Laughing

# 481
Ох вече съм спокойна като ви чета.... в къщи почти всяка стая е в лилаво.  Hug ние си купихме количката вече но я избрахме в циклама , че ме е срам вече с това лилаво навсякъде.  Иначе кошарката съм я харесала в лилаво и бежаво.  Beberona би ли ми казала моля те къде си гледала кошарката в бяло и лилаво , че и на нас ни е такава спалнята  и ме заинтригува.  Иначе и ние сме семейство по документи от юни а иначе сме заедно от почти 9 години вече.   bouquet
Ами аз съм от Бургас и я гледах в бебе експерт магазина. Има и в Слънчо в бяло розово и лилаво, също много ми хареса, защото единият цвят изпъква. Но ти можеш да си поръчаш в какъвто цвят искаш. Ако искаш мога да ти изпратя фейса на бебе експерт на лично съобщение, те също работят с една борса и можеш и онлине да си поръчваш.   bouquet

# 482
И аз съм в отбора с лилавото, и спалнята и тя е лилава:))) даже на свеки казах никакви розеве дрешки, само лилаво и жълто:) Иначе с мм сме законнк заедно от 1.06.2013г, официално живеем заедно от 2 год., а не официално от 4 хахах:) и още 3 години преди това прелитахме един към др. Което общо си е повече от някои бракове... Пу!:))

# 483
  • София
Така, като ви чета, усещам, че сте доста младички, някой с първо, други второ детенце, първа годишнина, аз ли съм единствената лелка с 9 години брак и бременна с трето детенце.  Laughing Laughing
Както Ханна Влад писа, има 'динозаври', не е като да няма Simple Smile
17г неофициално, 6г. официално (демек брак), 3-то дете.

А аз харесвам зелено. И синьото го харесвам и имам доста дрехи. Но нещо почна да ми писва покрай баткото. Малко със зор намирам 'не-синя' дреха. Той пък за проклетия се е хванал с това синьо - сега иска 'синя торта' и 'син подарък' за РД.

# 484
И аз да наредя сред "динозаврите" в брака.Другата седмица правим 14г брак.Не се живели заедно пред това и общо взето не се познахме.Беше любов от пръв поглед newsm03,когато ми предложи ММ се познавахме от 3 дни.За съжаление това ще ми е второ детенце.Много исках поне 3 деца,но така се случиха нещата.
Аз за нашия юнак мисля да купувам в зелено или жълто.Не харесвам тези ограничения -щом е момче задълтелно да е син цвета.За каката не съм купувала нищо розово-всичко в този цвят е подарено.
Ние тази седмица ще правим освежаване в къщи и малко разместване,че до сега с това ниско кръвно ходя като пияна.Ще гледам да приключим бързо и да съм спокойна.

# 485
  • София
Много фенове на лилавото и аз го обожавам. Моята спалня е боядисана в лилаво с един страхотен лилав тапет зад леглото /с ММ имаме отделни спални/. Малката тоалетна също ремонтирахме в лилаво и розово. Бях се засилила да купувам розови пердета и аксесоари за спалнята, но бебето се очаква момче и се въздържах. Mr. Green
И аз очаквам второ дете след почти 17г. брак и много дълга борба.

# 486
И ние сме ММ сме законни само от 4 месеца,ама сме заедно от 8 години и половина,което наистина си е като един дълъг брак. Живеем заедно повече от 7 години  Crazy

# 487
Браво Саня! Много се радвам за теб! И на други такива като нас! Моято борба не е така дълга /4 години/ , но си беше чакане и сега съм много щастлива!

За лилавото ще ви кажа само, че се занимавам с интериорен дизайн и наистина много хора го предпочитат особено за спланя, но и за хол,и за коридор.....не знам защо. Аз също имам лилава / само 1 и то много бледа/ стена в спланята, но сега ще се местим в ново жилище и там мисля да е или сиво или сиво-синьо - много любим мой цвят.

Ние с мойто буби сме от 10 години заедно, от 6 женени - ама как само минава времето !

Иначе беболинка от 10на дни, през цялото море до сега започна да мърда по цял ден и нощ. Може би вече и е по -тясно! Днес си седя на стола в офиса и цял ден корема ми подскача........дано като се роди, все пак да е спокойна и да не плачка много.

# 488
  За баткото купих лилави одеалца в комбинация със зелено ..малко странна картинка , но на мен ми харесваше много ...купувах му  и доста червени пуловери  и все още му купувам червено  , понякога жълто .

Момичета , в петък ми предстои много неприятна процедура  Sad  Зъболекаря почна да ми вади зъб в началото на месеца , но зъба се счупи и той се отказа като ме прати на хирург . Отидох на хирург с предварителен час след седмица и с обяснение за какво отивам , той само ме погледна , направи снимка и каза,че нямал време да го вади сега . Взе ми стотарка за консултацията и ми записа час чак след 3 седмици , т.е сега в петък . Притеснява ме ,че венеца се е затворил, то ще е цепене наново и после вероятно дълго зарастване , че корена като се махне ще е и дупка . cry И пак упойки ... cry

# 489
като заговорихме за дълги връзки Simple Smile ние с мъжо сме заедно 14 години, от 2 сме женени...бая време си е и всички ни базикаха, че за толкова време сме щяли да изгледаме 2 деца до сега. Само че нашето сега е напът и е чакано и жалано бебче....за мен няма значение от колко време сме заедно, а че всичко върви добре и успяваме да сме заедно въпреки несгодите Simple Smile

# 490
И ние сме с дълъг семеен стаж- след месец стават 9 год., а сме заедно от 12 г.

Баткото на изписването беше с едно сладко жълто комплектче. Имаше и червени неща, и оранжеви, о нямаше как да  няма и сини след като това е основния цвят за момченца. Сега за бебка ще има разнообразие от цветове. Но аз си предпочитам жълтото.

Дори и за планирано секцио ако не ви е почистен триъгълника, ще ви обръснат в болницата. Практиката в БГ е такава. Мен дори за операцията от миома, щяха да ме почисят, но аз си отидох подготвена. Добре е ако имате възможност да се почистите сами, че иначе много щипе спирта върху прясно почистена кожа.  Wink С предното раждане като влязох в 9 мес. и гледах да съм подготвена, дори включих таткото в тоалета, че беше много трудно с големия корем. Laughing

Ханна Влад , стискам палци всичко да мине добре при хирурга.

# 491
аз таткото предния път не успях да го включа, въпреки че го вкарах с мен в банята, докато ми изтичаха водите, но този път въобще не ме интересува ще ме обръсне и точка по въпроса - няма да му останат трайни травми, някои хора го смятат дори за любовна игра преди самият акт, така че този път оправдания не ми минават Joy

# 492
Колко много сте изписали Simple Smile
И ние сме 10 г. заедно и от 2 женени. Това с триъгълника не го знаех. В смисъл, че е задължително.
За спането и аз вече незнам как ще ги бъде. По няколко часа не са достатъчни, а и после през деня съм много уморена.

# 493
..... ще ви кажа само, че се занимавам с интериорен дизайн.....

Хих, виж ти  -  колежка ! Мнооого ми е драго  Hug
И аз съм Интериорен дизайнер  Wink

# 494
Хаха...Само моят семеен стаж ли е тооолкова кратък!  Grinning С моето мъжле се запознахме миналата година пролетта и след има няма 5-6 месеца заживяхме заедно и то не защото не го искахме от началото, а просто ни деляха доста километри.Даже и брак нямаме.А бебка я направихме 3 месеца след съвместно съжителство.Какво да ви кажа... любов от пръв поглед.  loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт