Отговори
# 495
Ох вече съм спокойна като ви чета.... в къщи почти всяка стая е в лилаво.  Hug ние си купихме количката вече но я избрахме в циклама , че ме е срам вече с това лилаво навсякъде.  Иначе кошарката съм я харесала в лилаво и бежаво.  Beberona би ли ми казала моля те къде си гледала кошарката в бяло и лилаво , че и на нас ни е такава спалнята  и ме заинтригува.  Иначе и ние сме семейство по документи от юни а иначе сме заедно от почти 9 години вече.   bouquet
Ами аз съм от Бургас и я гледах в бебе експерт магазина. Има и в Слънчо в бяло розово и лилаво, също много ми хареса, защото единият цвят изпъква. Но ти можеш да си поръчаш в какъвто цвят искаш. Ако искаш мога да ти изпратя фейса на бебе експерт на лично съобщение, те също работят с една борса и можеш и онлине да си поръчваш.   bouquet

Ох да ако не ти е проблем ще ми го пратиш ли моля те , че ми стана интересно.

# 496
  • София
Момичета,много ви благодаря за прекрасните пожелания! Да ви се връщат тройно! Simple Smile

tedi8904 честита годишнина Simple Smile пожелавам си много семейно щастие и едно сладко пухче ноември.
ще се радвам да споделиш как сте си прекарали годишнина, защото аз от 1 седмица се чудя с какво да изненадам мм за нашата, която предстои.

Празнувахме само с кумовете в едно заведение близо до нас, нищо специално! Бяхме решили да няма някакви скъпи подаръци, а и нали казват,че първата година е хартиена и ние случайно или не си подарихме тематични неща. Аз му направих една кутия с късметчета, на всяко от които пишеше защо го обичам, а той ми беше взел книга за отглеждане на бебе. Аз идеи много имах, но покрай появата на бебо,ограничаваме разходите за нас. Simple Smile

# 497
Да се включа и аз в темата за браковете  Grinning ние с мм сме заедно от 12години а сме женени от 6 год. сега очакваме втория ни бебок който се оказва че пак ще е момче имаме си и име вече за което мм се дърпа малко, ноооо да се надяваме с баткото да го убедим.А и момичета да ви питам за списъка за болницата на кой какво му искат, че въпреки че ще ми е за втори път не знам какво да купувам.

# 498
Тази нощ няма да се спи, бебо се е разритал като за световното по футбол.  Mr. Green

# 499
Здравейте на всички Wink ние вчера бяхме на преглед, и доктора малко ме притесни с изказването си, че бебка е на долната граница..., а после упорито се опитваше да ме убеди че няма нищо притеснително в това Sad не знам и аз където и да прочета все различни мерки пише. Аз съм 29 седмица и вече 7 ден, утре започвам 30-тата, бебето вчера беше 1285 кг. , което той твърди че било малко Sad аз по принцип нямам кой знае какъв апетит през бременността, дори напротив, само плодове ми се ядат, а сега започвам да се обвинявам, че заради това бебка не е наддала много, макар че доктора казва...бебето не е зависимо от теб колко ядеш, то си взима каквото му трябва, така е по-добре за самата теб, не то трябва да трупаш излишни килограми.........и аз вече не знам Cry Cry Cry ако има някоя мама в същите седмици да каже, колко е нейното бебче, че да се ориентирам колко пък сме на долната граница Sad

# 500
На мен в края на 28 г.с. ми казаха, че бебето е 1060 грама и било в норма... И аз се бях притеснила, но никой не ми е казвал, че е дребно и т.н. Спокойно! Ако случайно имаш притеснения, върви на второ мнение.

# 501
Ние с моя мъж сме заедно от 14 години, а сме женени от 6. Това ще ни е първо детенце, но дълго го чакахме. Надявам се следващите да станат по- бързо Simple Smile Ако някой знае вече къде ще ражда, може да сподели и да ви питам всички ли ще си плащате?

# 502
  • София
lina89 , не мисля, че е притеснително това, че е по-дребно . Ако бебето се развива добре и няма видими проблеми, какво от това, че е ще по-мъничко.  А и не се знае колко добре са взети мерките и колко е точен апарата.

Моята преносена кака беше 3300, като прогнозите бяха точно за 3200-3300.
Баткото до последно ми говореха, че ще е голям, поне 3700. Само дето се оказа, че главичката му е с няколко милиметра по-големичка и променя релания резултата като се сложи нейния размер във формулите за тегло. Роди се 3150, което си е доста под 3700.
Сега бебето като размери е с 2-3 дена по-назад. Но аз не се впрягам. Не държа да е супер голямо, че не искам да се мъча много на магарето.
Големите и 2-мата много бързо загладиха косъма - качваха по кило, кило и нещо на месец в началото. Надявам се, че и малката ще следва светлия им прмер.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 11:36 от v_spasova

# 503
Благодаря за бързите отговори  Wink

# 504
Здравейте и от мен,отдавна не съм писала,боря се с едни болки с бъбреците пък и двете принцеси са си вкъщи и не ми остава много време.
Lina89 аз съм аз  съм същата седмица и бебка е 1275 гр.доктора каза че си е идеална.
Ние с ММ сме от 10 години заедно,но сме женени от 5 Simple Smile
Да ви се похваля купихме си количка Adbor S line. даже сега возя малката за по дългите разтояния,много удобна и маневрена.(дано не успамя темата ама много си я харесвам)
Аз багажа за болницата мисля до края на септември когато излизам 45 дена болничен на съм го нагласила всичкия-винаги ходя с по два сака за мен и бебка и са доста нещата,ще раждам в държавна болница и си нося всичко необходимо,че даже и прекалявам.
Хубав ден на всички мами!

# 505
 Хайде и аз да се отчета. Нали говорехте за ветерани. С с Мм живеем заедно от 12 г преди това още 7  бяхме гаджета ( не че и сега не сме де, ние брак нямаме). Аз исках голяма разлика м- у децата, за да не се налага да разчитам за помощ на баби. Като се роди баткото, уж много баби и изведнъж едната замина за Испания, другата започна само нощни- изморена. Аз със бебе на  съм ходила на 300км на изпити. От тогава имам обица на ухото, разчитам само на мен и на ММ. Иначе разликата между децата ще е голяма 10г и 8м.Аз исках разлика 6-7 години. Но ние последни години имахме и финансови проблеми и нямаше как...

# 506
Хаха...Само моят семеен стаж ли е тооолкова кратък!  Grinning С моето мъжле се запознахме миналата година пролетта и след има няма 5-6 месеца заживяхме заедно и то не защото не го искахме от началото, а просто ни деляха доста километри.Даже и брак нямаме.А бебка я направихме 3 месеца след съвместно съжителство.Какво да ви кажа... любов от пръв поглед.  loveuuu

Ivy33 не си само ти, с моето мило се запознахме миналото лято, октомври вече заживяхме заедно . Heart Eyes и сега си чакаме нашето бебче.За мен бебо ще ми е второ дете, тъй като след един неуспешен брак имам батко който е на 10години.Но за моя радост живота бързо ме завъртя и срещнах най добрия мъж за мен. Hug

Аз за сега съм решила да раждам в държавна болница,въпреки че ходя на консултация в частна.Сака смятам да го приготвям октомври месец .

# 507
На фона на всички тук, и ние сме отскоро заедно. Заедно сме от 2 години и 2-3 месеца, брак сключихме миналия месец. Мисля, че нямаше какво толкова да умуваме, но ако не бях бременна определено нямаше да се решим. 1 година излизахме и точно миналият август заживяхме заедно, бебето го планирахме след 2-3 месеца съвместно съжителство, решихме да изчакаме до февруари-март и то взе че стана от първия път. Не обичам много да отлагам във времето нещата, все пак и двамата не сме първа младост. Колко трябва да се чакаме за да се вземем? Laughing

# 508
  • София
Ние с ММ сме заедно от 19 години, тази година ще празнуваме 15 г. от сватбата.
Детенцето ни е трето, малкото ни изтърсаче.

Иначе и моята бебка е винаги на долната граница, но аз хич не се притеснявам. И двете предишни бяха така, пък си се родиха по 3 кг, съвсем нормални. Хич не ми трябват големи бебета, само ще се измъчим при раждането.

# 509
Лина 89 миналата седмица бях на ФМ и бях на 29г.с и 4-5дни и бебо беше 1200гр.Не се шашкай.До скоро вървеше уж голям плод,дори заради това правих и обременяване с глюкоза.Все ми казваха,че ако върви така ще е над 4кг при раждането.Но ето ,че всичко си дойде на мястото.АГ дори с мм да мръдне при измерването се отразява на теглото.
За раждането,аз избор няма освен в единствената болница в града ни.След 2 седмици когато отида на ЖК ще искам списък какво трябва да си нося.Предният път дори чаршафи си носих,да видим дали нещо се е променило за 8г.

Общи условия

Активация на акаунт