Отговори
# 525
Кайсия, този лекар е пълен идиот, не виждам проблем да ти издадат такъв документ, просто явно няма да е от него.
Най-накрая привършихме с ремонта.  Crazy Crazy Не беше кой знае какъв ремонт, но си беше изморително в тая жега.Днес привършихме и на каките стаята вече е лилава. На бебо стаичката е боядисана в зелено и сега търсим само кошарката, скринове, гардероби са ми останали от момичетата в цвят бук. За кашара сме се засилили към Касида и сега разгедам. Искаме да е от сгъваемите, повече ми харесват и са по-евтини.
Скрит текст:
Харесали сме си някои и мислим да поръчваме тези дни.
http://kasida.bg/chipolino-bebeshka-sgyvaema-koshara-yasmin-lajim-102-19195.html
http://kasida.bg/bebeshka-sgyvaema-koshara-bertoni-lorelli-nanny … 13-102-23847.html
На вас коя ви допада повече ?  newsm78

На мен лично повече ми харесва зелената, има и цип от страни, който на другата не видях, а пък е и с колелца, ще ти е по - удобно ако искаш да я преместиш или  да изчистиш под нея.

# 526
Благодаря ви момичета за отговорите  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile сега ми е някак си по-спокойно.

# 527
Kaisia, много неприятно. Ти в коя седмица ще летиш? Много странно, че не иска. Моят уж каза, че няма проблем и ще ми подпише, но ще видим.

# 528
 Кайсийка , дано личният ти лекар попълни документа и да не си изпускаш полета   Hug .

# 529
Kaisia, просто бъди благодарна, че не ти се е наложило нищо извънредно през последните седмици. Нищо чудно да те беше пратил в Белгия, там да ти помогнат. Явно е много комерсиализиран този лекар и само събира пари без да иска да поема никаква отговорност. За съжаление.
Ние взехме да се оглеждаме сериозно за количка последните дни. Много скъпи ми се струват... май доста разходи се събират наведнъж. Иначе се сдобихме вече с кошче за кола, повивалник и легълце. Но количката ще е голям удар за бюджета Simple Smile А за дрешките си бях казала, че ще изчакам да излязат по-дебелите, че нали ще са зимни нашите бебоци, ама като видя неще сладко и не мога да се сдържа и вече съм се сдобила с доста неща. Не знам вие дали пазарувате или изчаквате, но моята бременност е рискова и може бебка да се появи по-рано от предвиденото, така че не мисля че е рано.
Да ви попитам - как смя-тате да раждате? Аз бях на един курс, на който акушерката ообясни, че децата родени с планирано секцио имали дихателни проблеми в последствие дължащи се на липсата на хормоните, които се отделят при естественото раждане. Ако раждането започнело естествено, дори и да приключи ъс спешно секцио, тези хормони се отделяли и било по-добре за бебо. Някоя мама чувала ли е такива неща? Знам, че има много информация в нета, ама тя е доста разнопосочна...
Иначе да споделя, че и аз имам вече проблеми със съня - заспивам късно, будя се рано... а сега е идеалниямомент да наваксаме със сън, не мислите ли  Sunglasses
Май стана много дълго. Лека вечер на всички  Simple Smile

# 530
Слънчо Охх и аз съм така, лягам към 2-3 и ставам към 6-7 да водя малката на градина, но и не ми се спи де.  #Crazy
И при нас ще е голямо охарчване, а сега и каката ще почва втори клас и за нея ще трябва още пръскане на пари, нова чанта, дрехи.. на дребната също повечето зимни дрешки умаляха и на нея ще купуваме нови за градината.  Peace С 3 деца си е така.  Wink
За кошарката С ММ и голямата кака избрахме първата кошарка, най-вероятно утре ще се обадя да поръчам.
За количката Ние още се чудим дали да купуваме количка или да изчакаме на пролет, от една страна ще трябва да излизам да напазаря, да заведа децата на училище и градина и т.н. , но от друго не искам да изкарвам малкото в студа и през повечето време ще излизам с колата насам натам, аз попринцип така съм свикнала, мноого рядко ми се е налагало да изляза пеш и то до кварталното магазинче примерно. И сега се чудим с ММ дали да не купим само кошчето за кола, а ако ще трябва да излизам пеш, ще го нося така в коша, а количка да купим на пролет, тъкмо ще е поотраснал и ще мога да купя направо лятна, хем са по-евтини, хем по-лекички и удобни за бутане. Какво мислите по въпроса ?  newsm78 Simple Smile

Аз утре съм на преглед и ще ми кажат колко е голям бебешорчо.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 01:34 от denicadimova

# 531
  • тук и там
Днес ще се обадя на ЛЛ и предполагам,че няма да ми откаже...просто наистина не очаквах неприятности от това естество-да си тровя нервите заради някакъв си документ,а не поради някаква сериозна причина .По план-би трябвало да пътувам другата седмица,тогава ще съм във 32-ра г.с.
Хубав и спокоен ден на всички от мен!

# 532
Добро утро.  Hug

denicadimova , количката според мен е необходима, но щом си шофьор прецени сама. Аз определено не смятам да стоя вътре цяла зима с бебка, но поне до нова година ще са по-малко разходките. След това дори мисля да си поема баткото за прибиране от училище на обед или закарването му когато е втора смяна. Обмислям сериозно идеята да не ходи на занималня и да го натисна да си учи уроците в къщи.
Ще ни дадат леглото за бебка, но и сгъваема кошара ще може да ползваме, което отпада като разход. Количка също ще получим, кошчето за кола е вече при нас. Нашето от баткото беше 0-18 кг., но го дадохме на братовчедката и взехме нейното бебешко за начало. Така че по-големите разходи за бебето ще отпаднат. Но за баткото септември ще има доста разходи,че всичко му е умаляло и ще подновявам гардероба + необходимите неща за училище.

Kaisia, ако ти откаже отиди при друг АГ- да те види на ехограф и да попълни документа.

Време е да се раздвижа, че се очертава натоварен ден.
Лек и усмихнат ден на всички! Hug

# 533
denicadimova и според мен количката си е необходимост, но то не пречи так да си му вземеш лятна количка нищо, че ще е новородено. Те нали си имат легнало положение, такова дето завива крачетата - не знам как се казваше  Grinning и като го завиеш ще върши работа. По добре ще е отколкото без. Има комбинирани 2 в 1 със столче за кола, които не са толкова скъпи а и в продавалника може да намериш.

# 534
# 535
Здравейте момичета, вчера бяхме на преглед и бебчо е вече 1400гр. Имаме и хубава снимка. Върви с една седмица по-голям, но след като направих обременяването с глюкоза и там всичко е наред гледам да не го мисля.
Каисия, аз също летя другата седмица за Германия, вчера получих така чаканата бележка от моята лекарка. На бланката с размерите на бебео и снимките написа на английски , че в следващите 4 седмици мога да летя, и се надявам това да свърши работа на летището  newsm78. Ако този лекар се опъва толкова, отиди при друг,  мисля че след като те гледа два месеца вече би трябвало да е доста добре запознат със състоянието ти, но има хора и една друга част които не знам как да нарека....винаги се опитват да ти усложняват живота. Аз също се притеснявам за болничните, защото се оказа, че надвишавам 180 дни и сега има два вариянта...да се явявам на ТЕЛК, което ми се струва много сложно или да си взема платен отпуск за 10 дни. Решила съм да направя второто, тъй като така или иначе за ТЕЛК няма време. Но винаги има някакви документални драми. Желая успех    bouquet

# 536
Здравейте момичета,
прибрахме си баткото вчера от лагера, беше му доста лошо, но днес сутринта е почти кукуряк, така че аз мога да си отдъхна спокойно. Спах в другата стая да не съм при него, да не ме зарази, да се надявам, че няма да има проблеми.
Kaisia, доктори всякакви, хич не им се връзвай, винаги ще се намери доктор да ти напише бележка, ако имаш проблеми казвай да помагаме  Peace Неприятно е, но не си го слагай на сърце   bouquet

Denica, не знам как си практикувала с каките, но аз вкъщи също не мисля да седя. баткото ми е зимно бебе, роден е януари, в началото го изкарвах на балкона само, после постоянно с количката навън. Мен лично ще ме хванат лудите вкъщи.С колата добре, ама къде ще ходиш с нея, само на гости ли?
А на каката защо й е нова раница, старата не става ли? и ние ще сме втори клас, но сега мисля да купувам само тетрадки и етикети, всичко друго ще си ползваме от миналата година. Имаме и униформа, която ни става, така че само няколко блузи с дълъг ръкав и 2 -3 чифта дънки ще свършат работа  Peace

sluncoo, всеки начин на раждане според мен има предимства и недостатъци. Хубаво е да се отчитат, но не и да се отива в крайности. Дихателни проблеми е мноооооого силно казано. По принцип белите дробове се развиват до последно и е близко да акъла, че ако едно бебе се роди по-близо до термин ще е по-добре отколкото да го извадят 2 седмици по-рано от тази гледна точка. Но това не означава, че ще има дихателни проблеми. секциото има други предимства и за майката и за детето. Най-различни мнения ще срещнеш. добре е да обсъдиш раждането с твоя лекар, има ли показания за секцио изобщо. Ако няма аз не бих го мислила. Аз съм в чуденка защото съм с тесен таз и имах проблеми с първото раждане и сега се двоумя още  Rolling Eyes

# 537
Аз и във фейсбук писах - детето на колежката е болно от този вирус с повръщането и разстройството. От няколко дни не е добре, днес са ги приели в болницата. Другата колежка каза, че огромна част от децата сега го карат този вирус. Дано ме прескочи, че само това ми липсва, няма и кой да ме замести реално.

# 538
 Добро утро !   bouquet
 За колича гледах много модели , но взехме клубна карта на ПреМаман магазините  ще си взема един техен модел , който с карата ми излиза на половин цена ...моделчето е много семпло , но удобно- с кош за новородено и летен вариант , лека и маневрена...цвят сиво и червено , комбинация ,,,ако я намеря в сайта ще кач снимка ...всъщност всичко основно сме взели и ще взема от този магазин , зщото цените са идеални за качестовто ... Peace

# 539
Добро утро!  Flutter

И аз хич не искам да си стоя вкъщи като се роди бебчо, и се надявам времето да позволява да излизаме често на разходки. Затова взехме количка и с кош за новородено, но една приятелка каза че не е проблем и ако е само с летен кош, който може да застава в напълно хоризонтално положение и има покривало за крачетата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт