Отговори
# 510
Аз също нямам избор къде да раждам, защото и тук болницата е само една в града. Освен, ако не реша да ходя да раждам в друг по голям град, но не мисля да го правя.
Тук също се носи всичко, чаршафи, възглавници, одеяло дори, но какво да се прави  Simple Smile
да ми се роди живо и здраво, пък другото ще го понеса.

# 511
Гледам че разказвате семейни истории  Grinning Ние с ММ сме официално заедно от 2г., след 1 месец празнуваме първа годишнина от сватбата. Въпреки, че не мога точно да определя от колко сме заедно, защото той беше сгоден с много дълга връзка и аз имах връзка почти 2 год, когато се запознахме и известен период почти  година бяхме в сложна ситуация  Shocked Ама любов... не знаеш на къде ще те отнесе  Embarassed

# 512

tedi8904 и ние мислим да излезем с кумовете да се почерпим.Аз четох че е памучна годишнина и че се подарявят спално бельо или нещо памучно. Даже се смях на това че се подарявали чаршафи, защото сме смятало че една година младоженците са измачкали чаршафите и че медения живот свършва, а той кога свършииии ....  Joy Joy
На мен на единия преглед ми казват че вървя 3 дена назад, после съм 2 на пред. Според мен просто меренето не е точно. Моята братовчедка и правиха секцио, защото бебчо беше по размери 4 кг и нагоре, а детето като излезе и 2800. Доста голяма разлика. Така че не се притеснявай.
Аз другата седмица съм на среща с бебка, която е решила 2 дена че на мама коремчето е един голям дансинг и си танцува от сутрин до вечер  Hug
На мамите които им свършва ремонта, им завиждам благородно, нашия започва от другата седмица. Дано приключи бързо че не ми се занимава с прахоляк
 Hug Hug Hug

# 513

tedi8904 и ние мислим да излезем с кумовете да се почерпим.Аз четох че е памучна годишнина и че се подарявят спално бельо или нещо памучно. Даже се смях на това че се подарявали чаршафи, защото сме смятало че една година младоженците са измачкали чаршафите и че медения живот свършва, а той кога свършииии ....  Joy Joy
На мен на единия преглед ми казват че вървя 3 дена назад, после съм 2 на пред. Според мен просто меренето не е точно. Моята братовчедка и правиха секцио, защото бебчо беше по размери 4 кг и нагоре, а детето като излезе и 2800. Доста голяма разлика. Така че не се притеснявай.
Аз другата седмица съм на среща с бебка, която е решила 2 дена че на мама коремчето е един голям дансинг и си танцува от сутрин до вечер  Hug
На мамите които им свършва ремонта, им завиждам благородно, нашия започва от другата седмица. Дано приключи бързо че не ми се занимава с прахоляк
 Hug Hug Hug
Олеле милата аз приключих с ремонта преди две седмици и още сънувам кошмари.  Месец и нещо основен ремонт на апартамента ни и сега настръхвам като чуя думата ремонт.

# 514
  • София
За ремонт не искам да чувам. Ние нашия го почнахме март месец, ама истински си ремонт, на цял, празен апартамент. Чак преди две седмици се нанесохме вече окончателно. Още не мога да си почина като хората. Но е много приятно - всичко чисто и ново. Остана само да купим на бебка легло, но ще почакам още поне два месеца.

# 515
Здравейте, аз се завърнах от морето, беше екстра.
Има ли някой от София, който да се следи в Доверие при Иванов, че имам питанка... Много отнесен е станал, преди 5 години като се следих там, не беше така...

# 516
Най-накрая привършихме с ремонта.  Crazy Crazy Не беше кой знае какъв ремонт, но си беше изморително в тая жега.Днес привършихме и на каките стаята вече е лилава. На бебо стаичката е боядисана в зелено и сега търсим само кошарката, скринове, гардероби са ми останали от момичетата в цвят бук. За кашара сме се засилили към Касида и сега разгедам. Искаме да е от сгъваемите, повече ми харесват и са по-евтини.
Скрит текст:
Харесали сме си някои и мислим да поръчваме тези дни.
http://kasida.bg/chipolino-bebeshka-sgyvaema-koshara-yasmin-lajim-102-19195.html
http://kasida.bg/bebeshka-sgyvaema-koshara-bertoni-lorelli-nanny … 13-102-23847.html
На вас коя ви допада повече ?  newsm78

# 517
На мен ми подариха на Лорели.Дори ни бяха на гости приятели и тяхното бебче направи сефтето.Не му чухме гласа на това бебче,а уж било плачливо.Нали е подарък си я харесвам Wink

# 518
Най-накрая привършихме с ремонта.  Crazy Crazy Не беше кой знае какъв ремонт, но си беше изморително в тая жега.Днес привършихме и на каките стаята вече е лилава. На бебо стаичката е боядисана в зелено и сега търсим само кошарката, скринове, гардероби са ми останали от момичетата в цвят бук. За кашара сме се засилили към Касида и сега разгедам. Искаме да е от сгъваемите, повече ми харесват и са по-евтини.
Скрит текст:
http://kasida.bg/chipolino-bebeshka-sgyvaema-koshara-yasmin-lajim-102-19195.html
http://kasida.bg/bebeshka-sgyvaema-koshara-bertoni-lorelli-nanny … 13-102-23847.html
Втората с кафявото  Wink

# 519
Скрит текст:
и аз съм за кафявата, въпреки че бих избрала по свежи цветове, но всеки си има вкус Simple Smile
При мен ремонта се състои с лепени на плочки, смяна на дограма на терасата и вече чакам мебелите които си поръчах Simple Smile ММ както не обича да сглобява, милия ще има доста пот да хвърли  Whistling

# 520
Здравейте момичета, доста сте писали, ще ви изчета като мога, но имам питанка.
баткото отиде на лагер и сега мъжа ми го прибира по спешност, защото всички деца се натръшкаха с повръщане и разстройство  Tired

Чудя се, тъй като не знам вирусно ли е, бактериално ли е, дали да му пускам някакви изследвания да видя какво е, как да се опазя аз, въобще  ooooh!
Никога не съм се впечатлявала като е болен дали мен ще ме зарази, ама сега съм малко в чуденка как да реагирам Rolling Eyes

# 521
Здравейте момичета, доста сте писали, ще ви изчета като мога, но имам питанка.
баткото отиде на лагер и сега мъжа ми го прибира по спешност, защото всички деца се натръшкаха с повръщане и разстройство  Tired

Чудя се, тъй като не знам вирусно ли е, бактериално ли е, дали да му пускам някакви изследвания да видя какво е, как да се опазя аз, въобще  ooooh!
Никога не съм се впечатлявала като е болен дали мен ще ме зарази, ама сега съм малко в чуденка как да реагирам Rolling Eyes
това е вирусно, сега всички се оплакват от същите симптоми. Не искам да те тревожа, но бързо се хваща. Тук една приятелка с детенце и тя се оплаква че таткото се прибрал и хоп всички натръшкани за 2 дена. Тя ми каза същите симптоми + спомена и за кашлица, но само при таткото за сега. Ако имаш възможност пази се. Извинявай , не исках да те притесня  Hug Hug

# 522
Скрит текст:

И на мен повече ми харесва втората. Дори я видях намалена (само че с друга картинка)

# 523
Скрит текст:

на мен ми хареса първата- зеленката, а  нали каза, че и стаята е зелено Simple Smile

# 524
  • тук и там
Здравейте,момичета!Току-що се връщам от преглед.С бебето всичко е наред-1650 грама тежи вече.
Но съм в шок направо-лекарят,който ми следи бременността в БГ,отказа да ми попълни документа,който изискват от Авиокомпанията с която ще летя,с довода че не бил наясно със състоянието ми,след като той не ме е следил през останалото време ShockedДори не благоволи да погледне изследванията ми от Белгия,да не говорим за това,че за два месеца би трябвало да е наясно със състоянието ми!Ами ако през тези два месеца-се беше случило нещо със мен или бебето,тогава какво-щеше да   ме прати да  ме спасяват в Белгия ли?!
Ще се обърна към ЛЛ за този документ,а ако заради тази формалност не мога да летя на планираната дата-няма да оставя така нещата със сигурност и ще си търся правата.В края на краищата що за АГ- доктор си,след като не можеш   да кажеш дали една бременност протича нормално?!!
Ей такива неща могат да ти съсипят деня.Що за безумие е това?
Извинете ме за негативния пост.Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт