Отговори
# 570
Oх, колко много сте изписали, едва ви насмогнах! Wink Hug

Гледам, че сте обсъждали семейния "стаж" - ще се окаже май, че аз и ММ сме с най-кратък такъв Mr. Green : познаваме се от началото на тази година, заживяхме заедно само два месеца след това, а и бебчо стана дет се вика от първия път - не сме се пазили и каквото Бог отреди. То пък взе че се получи веднага, а аз вече бях изпаднала в черни размисли как времето си лети, все не попадам на подходящия човек и май ще си остана сама и без деца.  Confused И тъкмо тотално се бях отчаяла, когато се запознах с милото ми и нещата така бързо се случиха, че на моменти взе да ме хваща шубето - не прибързваме ли много?!! ooooh! Шантава работа, много е неприятно да се люшкаш в емоции от едната крайност в другата, но съм благодарна на Бог и на съдбата, че ме срещна с милото ми. И двамата не сме малки вече, на по 35 г. сме и сме много щастливи заедно (пу-пу!), но най-голямото ни щастие сега рита в корема ми. Само искам да се роди живо и здраво, нищо друго! Hug Praynig Heart Eyes

Извинете за лиричното отклонение Blush, явно е от хормоните Mr. Green

Иначе онзи ден направих първите покупки за бебончо - с майка ми се разходихме до Вис Виталис и купих няколко бодинца и комплектчета камизолки и ританки. Отделно си взех и 2 комплекта пелени (бархет и тензух), че ще ми трябват за болницата. И като стана дума - следя се в частна клиника, но смятам да раждам в Окръжна в Пловдив. Все още не съм споменала този факт на следящия ме доктор, че имам чувството, че ако му кажа, че няма да раждам при него и ще започне да ме преглежда през пръсти Thinking Някой в подобна ситуация, че да сподели кога мисли да каже на следящия АГ newsm78

Имах още неща да пиша, ма пустата склероза пак ме налегна Mr. Green, така че спирам до тук! Peace

# 571
DanyV за любовта граница, време и години няма. Така че не мисля че е необходимо да мислиш каквото и да е Simple Smile
За бременелките - фенки на лилаво Simple Smile това е нашата кошара, за която ви казах в лилаво и розово, случайно ми попадна Simple Smile Какво ще кажете, дали ще е удобна?
 http://kosara.bg/bebeshko-leglo-gergana-avm004

# 572
супер е кошарата! Аз харесвам по-тъмно лилаво, но това ми е много сладко, бонбонено такова едно да го схрускаш Simple Smile
Ако искаш дървена кошара, мисля че това е твоята. Само не видях дали има второ по-високо ниво..

# 573
Добро утро, мамчета.

Писах и във ФБ, но да споделя и тук: За мамите от Варна

Заповядайте на 30 август, събота, от 10 часа в Майчин дом (ул. “Мир” №1) на ЛЛЛ среща „Избягване и преодоляване на често срещани трудности при кърменето.”

С предварително записване на фейсбук страницата на Ла Лече Лига Варна.

Аз мисля да отида, ако има и други желаещи, ще се радвам да отидем заедно.

# 574
супер е кошарата! Аз харесвам по-тъмно лилаво, но това ми е много сладко, бонбонено такова едно да го схрускаш Simple Smile
Ако искаш дървена кошара, мисля че това е твоята. Само не видях дали има второ по-високо ниво..
Благодаря ти много Simple Smile Другата кошара беше в бяло и по тъмно лилаво, но тази просто както каза ти е супер бонбонеста. Има две нива на матрачето, високо и ниско Simple Smile
Момичета, снощи сънувах едни глупости едни раждания, а не се притеснявам от това...  на някоя мама случва ли и се вече да сънува кошмари?  newsm78

# 575
Беберона Кошарата е много сладка  Heart Eyes Сънувам, да и аз едни такива глупости раждания,че на детето му има нещо, но и при другите ми 2 бременности бях така, нормално е според мен, всяка майка се притеснява по някакъв си начин и това се отразява на сънищата.  Hug
Мен ме почнаха болките ниско в кръста с предишните ми бременности започнаха доста рано към 23 г.с., но и сега буболечо е разположен ниско долу. Още избираме име вече се колебаем само между 2 имена Мартин и Стоян, аз и децата сме за Мартин повече, а таткото харесва и двете, но май иска да е Стоян.  Mr. Green

# 576
denicadimova а тези болки в кръста какви са, като менстурални или просто от тежестта  newsm78

# 577
Забравих да питам, при вас има и разминаване на лентичката за бременност и профила за бременност в профила. Според лентичката съм в 30 г.с. и 1 ден, а според другото 30 г.с. и 2 дена.  #Crazy Странна работа, оф ама и аз как го обясних, дано сте ме разбрали.  Laughing Кое според вас показва вярно ?  Mr. Green

# 578
denicadimova а тези болки в кръста какви са, като менстурални или просто от тежестта  newsm78
От тежестта.  Simple Smile

# 579
 Задравейте ! Връщам се от хирурга зъболекар и съм ммного доволна ! От сутрешният страх дето го брах , няма следа. Само дано не ме боли дълго и много след като ме отпусне добре упойката . Гледам и конче ми е сложил .  Simple Smile Каза, че няма проблеми за бебе , упойката наистина я усещах “ лека “ ... в смисъл без силно изтръпване  болка докато хване .
  Това е...отивам на малък шопинг за награда  newsm71   При нас училището почва от понеделник и за баткото малки дреболийки останаха .

# 580
Здравейте,  от много време ви чета, но все нямах време да се регистрирам и да се включа и аз.
Времето минава и вече няма за кога да се мотам.  Rolling Eyes
Аз съм от Пловдив на 34 години, първа бременост, терминът ми е на 7,11 и чакаме госпожичка. Ще се  радвам да ме включите и мен тук и във фейскук групата.
За бремеността ми за сега всичко протича нормално, даже мога да кажа леко и се надявам и пожелавам на всички ноември месец да се гушкаме щастливи с малките човечета които чакаме!

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 15:13 от danny_to

# 581
  • София
danny_to , лека и безпроблемна.

Днес хематоложката ми потвърди, както и предполагах, че съм с желязодефицитна анемия. И почвам да пийвам и Сорбифер. Каза, че няма да пречи на Допегита. т.е. може сутрин да си пия и 2-те хапчета.
Тази малката много претенциозна излезе - хем високо кръвно, хем ниско желязо. Големите се държаха много по-добре от нея от това отношение.

# 582
  • Бургас
Добре дошла  danny_to , пиши на ренденце на лични да те добави с малко повече информация - термин , град ..... и лека бременност Simple Smile

# 583
danny_to , лека и безпроблемна.

Днес хематоложката ми потвърди, както и предполагах, че съм с желязодефицитна анемия. И почвам да пийвам и Сорбифер. Каза, че няма да пречи на Допегита. т.е. може сутрин да си пия и 2-те хапчета.
Тази малката много претенциозна излезе - хем високо кръвно, хем ниско желязо. Големите се държаха много по-добре от нея от това отношение.

Здравей,

да попитам по какво предполагаше, че си с "желязодефицитна анемия"? Любопитствам, защото на мен ми пускат само урина и ПКК през месец и до сега няма никакви проблеми, но не знам дефакто тези изследвния установяват ли каквито и да е дефицити! Аз имам серизни стягания в прасците нощно време, но пак забравих да питам док да пия ли нещо........

# 584
mimikona, за сериозни стягания в прасците нощно време както казваш повечето лекари изписват магнезии. Аз съм имала само веднъж пу пу пу, но като споменах на доки, тя каза да не взимам нищо, освен ако не зачестят. Но в какви дози се взима магнезий нямам си и на идея.

Общи условия

Активация на акаунт