След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
Наш Керем много готин.
А бе защо зъбла не я вземат за някоя главна роля и да се види става ли или не става за актриса.

# 166
добро утро и от мен ............ Hug Hug Hug Hug Hug

Как сте момичета  newsm78  Не мога ви изчета бе ............

И да си постна любимата реплика от сериала , ей така ...

Скрит текст:
Йооооооуууууууууууууууууууууууу     ,     Левоууууууууууууууу
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 167
Керем ми харесваше когато беше лош от 16 епизод до към 18 страхотна игра или пък когато беше легнал в леглото и Аксел си мислеше че е на баща му любовницата.

# 168
Добро утро на всички слънца  Hug Hug Hug

Почерпете се. Мотото ми за деня   hahaha

# 169
Лил , най  накрая открих снимка на Оки  ...... Все още почива , не знам да ли е на острова  ,  но снимката е нова ... Направил си е питник и се наслаждава на тишината и красотата на природата Най-хубавото е че е сам , без Ханде ......

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 170
  • Керодиспансера
Добро утро,слънчеви вирусчета!!!
Ева Hug,Галя  HugКатя Hug Алис Hug

Много хубава среднощна новина на Ирка  Party Party Party
Да не би кака да се е подразнила от заглавието за "бъдещата снаха" newsm78 или договора за реклама да е бил до края на юли, а днес е 1 август  newsm78 каквато и да е причината,аз съм доволна   Mr. Green

Много хубави снимки на Кирето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирка, плешивец бил, а  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 171
  • София
здравейте  Hug

снощи бях толкова уморена, че съм заспала бързо, бързо.  Blush

Ох, поне си отдъхнах, че не съм единствената с такова усещане след финалната серия. Оя го е написала мноооого точно "да свършва и да си ходим".  Peace

Лени, мерси за превода   bouquet

Според мен Мелис Б., ако е трила снимки и т.н., е защото започват новите проекти и усетиха, че настроенията, които предизвикаха с Ямкер, може да се отразят негативно на сериалите им.  Peace

# 172
Ама Керем никои не го е карал да ходи на кино с онова зъбатото същество.

# 173
 Heart Eyes  Добро утро, слънчица  Hug
Навън вали и е леко хладно, но поне в темата ни има много слънца и е топло Simple Smile
Лени, безкрайно много ти благодаря за труда и старанието за тези преводи на интервюта и статии, които правиш за нас  Heart Eyes Hug
Много ми беше интересно да прочета професионално журналиистическо мнение и анализ, макар и доста обран, но все пак... при това мълчание на всички от екипа е даже много обширно. И потвърждава моето мнение, че в тази  сфера в Турция нещата не се случват по най-логичния начин. Не мога да си обясня що за непрофесионализъм е да положиш толкова труд по един сценарий, да реализираш, и то успешно, голяма част от него, да взривиш публиката, да спечелиш толкова голяма фенска група, да имаш такава спойка м/у главните актьори, така мечтана от всеки режисьор и накрая да съсипеш всичко!  newsm78   Thinking  ooooh!  Tired
 Изключително странни са последстващите действия накъде след 37-39 епизод! Има наистина нещо гнило в Дания! Толкова е нелогично, че чак е необяснимо!

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 11:24 от LoVeni

# 174
          Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Още информация за  участие в сериал на ЯТ няма или,  ако има я пазят в дълбока тайна .

Днес  ЯТ е на първа страница пак с 2 публикации  - едната за ретро фотосесия , другата за ролята и на Мелис + в малките карета
 http://gecce.com/magazin/foto-galeri/melis-zayiflatti

Разбира се всички снимки с К.Б от ГБ
 Вече поне се убедих , че много пари се дават за нейната/неговата реклама .

# 175
  • София
         ....
 Вече поне се убедих , че много пари се дават за нейната/неговата реклама .

newsm10

# 176
  • Керодиспансера
Вени Hug точно 37-39 серия,когато Хорзум започна да изкарва на преден план Акмелите,когато орязаха сцената в пицарията, а наблегнаха на изненадата на Аксел, имаше някакво изказване на Зъбла, че е изнесла сериите  Mr. GreenОт тогава рейтинга тръгна надолу  Naughty

Миши  Hug Hug

# 177
  • Керодиспансера
Краси  Hug Hug

# 178
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Между Яамур и Керем няма нищо, просто Кирето, татето и медиите я лансират.

Колкото до статиите за Я.Т - те винаги са в Гедже и Хуриет, а те са известни с това, че са продажници. По време на К/Г имаше по две статии всеки ден в тези медии за великата актриса Ойкю Карайел и непрекъснато се оплюваха Мерве Болуур и  Хазар Ергюлчу. Просто тате плаща и ще рекламират Зъбла. Туй то! Рядко в медиите (особено в тези двете) може да видите статия за която не е платено солидно, обикновено си плащат такива като Я.Т, Ойкю, Серенай които не могат да впечатлят с талант. А такива като Ханде, Мерве Хазер, Мерве Болуур,Хазар и т,н впечатляват с талант и нямат нужда от такава реклама.

# 179
   БУ , за да се дават толкова пари , явно има смисъл

Стават популярни и после в сериалите и филмите . То може и аз да съм талантлива , ама кой ме знае  Mr. Green hahaha hahaha hahaha
  Той К. лансирал себе си , че сега ще оправя ЯТ  Peace
  Ели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт