След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 648
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Един слух от ТТ. По време на снимките на филма на Керем, той е забелязан да се разхожда из Измир с непознато русокосо момиче на около 20.
А дано  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 721

Песента , която ще се превърне в хит за Керем Бюрсин след 15 септември
Чакайте да ви потърся превода й

Няма такъв сериал............. и няма да има ..... 
Вени толкова хубаво си го направила и ми припомни ,защото бях на първия ред всяка неделя ... сега щъ ривем ли или ще се смеем

# 722

Вени толкова хубаво си го направила и ми припомни ,защото бях на първия ред всяка неделя ... сега щъ ривем ли или ще се смеем

Предлагам да се смеем през сълзи  Hug

# 723
Вени, имай предвид, че е събрала момчета от сой при положение, че знае къде съм, с кой съм и защо съм
ти представяш ли си, ако наистина не знае къде съм и няма връзка с мен, мисля, че ще докара съвсем друг отбор...Така, че моят съвет към теб е, като се загубиш, моля те не давай инфо къде си поне 2-3 дни, и тогава виж Катето с какво ще те посрещне .. няма да има и следа от пожарникари и полицаи  Joy Joy Joy Joy
Иначе, диалога ни с теб си върви добре, народа май спи

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Знам къде си , ама си търся повод ,за да сплакна очото  ,не друго  Joy Joy Joy Joy
Вени , давай чедо и ти изчезни и за теб ще ги огледам , ама от всички страни  Joy Joy Joy Joy

# 724
# 725
Лени, ето, взеха да се появяват и другите вирусчета...
Ама нищо де, и диалог не е зле... поне не е монолог  Wink

# 726

Кате, песента се казва "Не можах да те забравя / не те забравих", имах предвид, че Керем Б. ще я пее нонстоп след като започне снимките на новия си сериал, понеже ще си спомня за Ханде и химията им, със Ясемин, само семки може да си чоплят, за химия .... може да поспорим
Момичета, за съжаление ви оставям, по -късно ще се появя пак...Целувки за всички

# 727
  • Под Сините камъни
Дзак  Hug Hug Hug

# 728
# 729

Лил , пак се появи с инфо отпреди секунди  #Crazy  имам чувството ,че вече живея с тях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пепино , как е по село  Hug Hug Hug Hug

Лени - те с Ясемин и семките няма да им вървят заедно ..тва да не е лесно да чоплиш семки в синхрон с друг ............... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лени , не можах да ти разбера въпроса за неделя  newsm78 newsm78 newsm78 нъл съм от провинцията  .... кажи пак или дай повече инфо .... Joy Joy Joy Joy

# 730
http://instagram.com/p/rNDvoyAfVv/    http://instagram.com/p/rNDd2Ll8fC/  Момичета, съжалявам, че ги поствам с линкове, но винаги съм от телефона и е мн. по-лесно. Peace

# 731
# 732

Heart Eyes

Ханде винаги като се срещне с модния стилист има събитие след това

Ето пак  Peace  

Булката май е от екипа на ГБ  , не съм сигурна де

# 733
  • Под Сините камъни
Кате видя ли сега мен като не ме търсиш как не знаеш къде съм  Mr. Green Кво село бе джанъм на моренце съм  Grinning
Имаме ли нова тема  newsm78

# 734
Кате, просто ми е любопитно колко души по навик ще дойдат в темата, все пак неделята ни беше сборен пункт, нали така...
В момента например сме 29 души, при свършил сериал и заминало Кире, просто сме супер
Ямур пак в бяло, друг цвят не познава ли ?

Общи условия

Активация на акаунт