След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 816
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Очакваме неочакваното.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей така ,трябваше да кръстят сериала  не "В очакване на слънцето " , а "В очакване на неочакваното " rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ани , много съжалявам .... ужасно е човек да е болен ,а пък през лятото още повече ...Оздравявай

ЯТ - дева   ,значи поне ще има снимки ....

# 496
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани, аз го рекнах тогава вместо тебе, споко  Mr. Green
Ама я си гледайте работата, вече и дати им дадохте, за нещо, което не съществува  Crossing Arms
Защото Дейзи, от Слънцето, му се сменял цвета, явно е бил в Америка, и като си е дошъл не знам, ама така бяха обяснявали  Peace

# 497
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
По зъблата.

# 498
идеята е еволюцията в докосването на ръцете  Joy Joy Първо плахо, после..  Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 499
 Hug Hug

Скрит текст:
Излязъл е фрагман на черешките  Crazy Crazy Crazy И тук ще има представи ми се струва,ама айде  Mr. Green

http://www.fox.com.tr/Kiraz-Mevsimi/galeri

Тери, Grinning

# 500
  • В света на мечтите... ❤
идеята е еволюцията в докосването на ръцете  Joy Joy Първо плахо, после..  Crazy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

После  Crazy Crazy Crazy

Иии,пак се ядосах за нашите,че ни оставиха само до фазата плахо,да видим  Crossing Arms  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама я си гледайте работата, вече и дати им дадохте, за нещо, което не съществува  Crossing Arms
Защото Дейзи, от Слънцето, му се сменял цвета, явно е бил в Америка, и като си е дошъл не знам, ама така бяха обяснявали  Peace
Кирето от слънцето става рижко  Grinning Grinning Grinning  

# 501
# 502

Тоз да не е хамилион  #Crazy #Crazy
За пръв път чувам ,такова нещо
Аз имам сестра и  по закона на Мърфи е руса с зелени очи ...  Joy Joy Joy Joy/смея се ,защото аз съм с кафява коса и кафяви очи ,за тия които не са ме виждали ,въпреки че малко останаха  Joy Joy Joy Joy Joy/  ...  та на сестра ми така се изменят очите  и то непрекъснато от светлината ,но косата не ......

Боже, щях да кажа две думи ,,пък кво стана  ooooh!

# 503
# 504
Ани, Влади, бързо да оздравявате  Hug  Hug

Кате, мераба пак къзъм  Hug
Абе доста различен цвят му е косата в началните епизоди, и точно седи все едно е боядисвана  newsm78 Иначе косата наистина може да се изменя на светлината - но в нюанси, а неговата си е направо тъмно кестенява в началото.
Някой тук сякаш беше писал, че са пробвали с друг цвят, за да не е рижа - явно са сметнали, че не му отива или не е подходяща за Керем Сайер Thinking

# 505
А бе плахо плахо ама в болницата го натисна в ъгъла и той не се дърпа ама какво да прави тя нашата като и подпали фитила и нема да може да я укроти така поне може що годе да е под контрол.
Много ми хареса момента накрая като я цамбурна в водата.

# 506

тази чак и мен взе да ме дразни вече  Crossing Arms хем аз съм по-пестелива на огнестрелно оръжие  Mr. Green хайде да не съм капо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

С това ви казвам лека,а аз продължавам с моята борба тук  Confused

# 507
  • В света на мечтите... ❤
И аз разгледах някоя фотка на черешките,макар да не следя сериала  Grinning  
Я кажете таз фея в кой друг сериал е играла,че ми е много позната  Thinking Thinking Thinking
Скрит текст:

# 508
# 509
Oфф бе Керемчо специално всякак го харесвам, ама да си призная обичам светли, руси мъже със светли очи - слабост са ми.

Oх шИ припаднааа...  smile3521 newsm03 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт