След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
стара но хубава

# 631
 Да не бъда лош пророк, ама  този сериал ако мине  15 серии ще си е цяло чудо.

# 632
Краси  Heart Eyes Hug
Той ще е в главна роля, но няма да е на преден план, както беше тука, това имах в предвид, както бяха Глиста, Зъбла, и така  Peace

Ирче  Heart Eyes Hug  разбрах те  Peace

А се оказа , че и Алтан Ни лъга  Peace

# 633
Цяло чудо ще е ако мине и 10 епизод.

# 634
  • София
От ТТ за ŞM - Една история за три много различни двойки, много мъка, страст, любов. И един въпрос, въпрос за честта на едно семейство.

Момичета недейте така негативно! Знам неприятно ни е за края на ГБ, но може сериала да е наистина хубав, недейте още от сега да мрънкате.

# 635
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момчетата, губят своя баща съвсем малки. Тамер и Сонер, растат с тази ужасна болка,
и когато порастват поемат по-съвсем различни пътища.А когато са пристигнали в този град, са имали съвсем други мечти. Тогава са били хубаво семейство, щастливи и обичащи се. Всичко започва, когато се преместват. Преместването било пълно с надежда, за нов живот и спомени за стария.
В началото всичко било прекрасно, но това е само в началото. Защото съдбата подложи крак на семейство, Кълъч (не знам, дали се пише така )
Веригата от събития, които следват след кражбата на магазина, ще обърне живота им.

Божеее, това ли е великия им сценарии, леле ужасно тъп, не ме грабна с нищо, а това е целта му уж  ooooh! ooooh! ooooh!

# 636
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да не бъда лош пророк, ама  този сериал ако мине  15 серии ще си е цяло чудо.

Ти прочети великия сценарии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лъга ни Алтан, не ми, няма се учудя и снимката в МОЛ-а, да е режисирана от него, за да приключат по набързо, сериала.  ooooh!
Егати задкулисни мръсотии и гадни номерца, манипулиране на аудиторията, както си искат  #Crazy

# 637
От ТТ за ŞM - Една история за три много различни двойки, много мъка, страст, любов. И един въпрос, въпрос за честта на едно семейство.

Интеерсно с коя ще е Керем  Peace

Това за честа на семейството и  голямата мъка хич не ми харесва .  Peace

# 638
  • София
Момичета недейте така негативно наистина, не можем да знаем какво се е случило и какво е трябвало да се случи.

# 639

Момичета недейте така негативно! Знам неприятно ни е за края на ГБ, но може сериала да е наистина хубав, недейте още от сега да мрънкате.
+1 Peace Благодаря да инфото.  Hug

# 640
  • София
Ирка той и сюжета на ГБ не е много грабващ като цяло, ако беше с друг екип нямаше да се задържи и 10 епизода сигурно.

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми аз виждам с очите си, няма какво да знам, спира сериала, макар че е мега харесван, изведнъж за Месец, режисьора на същия сериал и главния, са вече в друг проект, и пак по Канал Д, то трябва да сме безмозъчни за да не съберем 2+2=4  ooooh!
То така се намират нови проекти за Месец, бреее то много лесно било.
И казват, че ще е голяма драма, ми аз мисля, че ще бъде с тази русата, и ще е в отрицателна роля, Кирето.

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе мен си ме грабна сюжета на ГБ, именно защото беше ученически, и беше различен с това, че главния беше голяма гадина в началото, мен такива неща ми харесват, имаше и много смешни сцени, нищо че после наблегнаха на драмата.
Аз, това ми е усещането за сериала, на Кирето, Реалист съм, не песимист, а и по-тоя канал, още повече ме клони натам.

# 643
  • София
Ирка - Сценария на филма се адаптира от Елиф Усман още е от февруари, Ясемин споменава, че ще участва в нов сериал през септември, в началото на април още. В интервюто споменава, че вече е ясна голяма част от актьорския екип и са ясни режисьора и сценариста, но не казва нищо. Така че не можем да сме сигурни какво точно се е случило и какъв е бил замисъла.

# 644
Не мисля, че биха спряли успешен сериал, от който със сигурност печелят много пари, за да се хвърлят в несигурен проект. Няма никаква логика, случвали са се други неща на по-високо равнище от това на режисьора или пък камо ли на Керем. Съгласна съм с БУ, не можем нищо да знаем за новия проект отсега, но въпреки че ми е тъжно за края на ГБ, аз никого не обвинявам. Няма как да знаем и само си нагаждаме истории в главите.  Flutter
Скрит текст:
На мен ми хареса сюжета на ГБ, особено първите 30 епизода, далеч не само заради екипа.

Общи условия

Активация на акаунт