След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.3

• 19 618
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Дали Алтан ще допусне подобен цирк на новия сет?  Thinking Ако е умен, Зъбла ще бъде на 10 км от сета  Joy Joy Joy Joy Joy Ако вземе да ходи там да си развява д-то само негативи ще отнесе сериала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 691
Тери, поста е такъв щото не е лесно почти 3дни на сухо без вас, чак бележки си водих, не се смейте
Но каква висша форма на романтика изживях по Филибето не е истина, такъв дъжд ме наваля по Сентрото, че колегите си изплакнаха очите, и те доволни останаха, чаааак до гащИтИ бях мокра.... Но изживях такава травма в хотела, че скоро няма да се свестя.... Г-н Арабаджиев , хотелиера, просто се е олял в декора...трудно заспивах от шока .... А към това като добавиш и прииждащо тръгващият им нет по стаитее...картинката става пълна....Поне си ги напсувах на воля...В лоби бара срещнах и някой си гацо ли пацо ли, от Биг брадър, ма забравих се снимам с тая звездЪ неземна
Бу, ха на същата, в харема й е мястото, за мен има отриц.излъчване, незнам каква актриса е, но ми е гадна като излъчване

# 692

Добър ден на всички появили се следобед  love001

# 693
Тери, га ще се виждат Кирето и Зъбла, сега като почне снимки от сутрин до вечер, и нови приятелства като завъди из сета, га ще спортува, га ще уважава Ямурката...ще се разсъхнат бързичко...а нали и тя ще снима, и така кой от къде е....
Интересно утре вечер ще има ли аудитория темата, дали е преведен 54 епизод, малко нахално , но да питам все пак

# 694
А и не бива да сме от хората, които се "застъпват" за един любим сериал и после не одобряват нито една партньорка/партньор или нито един бъдещ проект на любимците си, просто защото сравняват всичко с миналото. ГБ свърши и няма да го върнат на екран. Няма какво да се направи, освен да се гледа напред. И аз харесвах сериала, Зейкер, Ханкер и т.н., но се примирявам с настоящето.
+1

+1
Айнен ойле! С такава философия се живее по-лесно, по-весело и по-дълго!  Wink Heart Eyes

# 695

Вени, нова ли е..Господи тоя Окан какъв щастливец е ....!

# 696

Вени, нова ли е..Господи тоя Окан какъв щастливец е ....!
Привет  Hug
Лени,снимката е от 26 епизод  Peace

# 697
от 10 епизод е  Joy

# 698
# 699
# 700
Лени, добре дошла, слънце  Hug  Hug  Hug
Добре че се появи, че Катето вече е под стрес и щеше да събира група за издирване на теб и Бабчето  Wink

Думите ти както винаги са точни и на място  Peace
Благодаря ти много за превода, сега ще го постна със снимките  Heart Eyes

serhathayri (фотографа) коментира тази снимка на Ханде Доандемир:

Забавлявахме се много, и в крайна сметка стана много красиво.
Косата, грима, стайлинга, снимките, всички са красиви,
но ако я нямаше твоята красота, снимките не биха били толкова красиви!

Скрит текст:

# 701
Добре че се появи, че Катето вече е под стрес и щеше да събира група за издирване на теб и Бабчето  Wink

Скрит текст:

Вени  Hug
Ето на това му викам коментар на място!

# 702

Скрит текст:

Вени  Hug
Ето на това му викам коментар на място!

Нали, Илинче? И то не е от кой да е, а от фотограф, който явно снима доста от звИздите и манекенките в Турция!
Много силен комплимент и признание!
И мисля, че той има предвид и оценява най-вече харизмата й и вътрешната й красота - излъчването й.
Именно те носят характер на снимката и я правят нещо повече от просто добра снимка.

# 703
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз не се настройвам негативно казах, а съм реалист.
Те и Слънцата, не бях ги гледала, ама си ме грабнаха, тук като гледам няма такава вероятност.
И как вика Краси, при положение, че ме направиха на глупак, аз сега да седна и да им гледам сериала, ммммм и пак да ме правят на аптал  ooooh!
Лини  Heart Eyes Hug

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
54-та вар му  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт