Работата остави и в Ямболската тема се включи 24

• 99 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
 newsm30 Честито, бебче Simple Smile Да ви е здравичко  newsm30

# 331
  • Ямбол
Chestit ti sin, nikid! Da e zdrav, a ti da si vinagi mnogo gorda mama.
sqkach vchera se rodi i Denica Simple Smile

# 332
никид, честита рожба!   bouquet
Бързо възстановяване ви желая!

# 333
  • България
Честито бебенце , никид
Да сте живи и здрави!

# 334
Честито детенце, Ники! Късмет в живота му пожелавам!
Сина ми е Козирог, най-добрия му приятел също, племенници имам козлета - кротки дечица са и безпроблемни.

# 335
Никид, честито! Да сте живи и здрави всички вкъщи и бързо да се възстановиш!

Скрит текст:
Раждането ти напомня моето Simple Smile
За срещите с ЛЛЛ - аз съм се чудила дали да не отида някой път в Сливен. Там знам, че има. А не знам как така в Ямбол няма консултант...
Ще видим как ще се развият нещата, може пък аз да стана  hahaha

# 336
Ники честито и от мен ,да сте живи и здрави всички.Писано ти е да раждаш в началото на месеца,Дени беше на 8.12 ако не се лъжа Grinning.Всичко най-хубаво ви пожелавам .Във вас както и в нас като дойде декември ще започвате с рождени дни и ще откарвате в луди празници Hug

И в тоя ред на мисли ЧИД на всички Ивановци и Иванки,да са живи и здрави.Да е жив и здрав и моя син,който също е Иван и с този празник вече приключваме празнуването в къщи Laughing

# 337
Никид, честито бебче. Да е живо и здраво, и много щастливо

# 338
Честита рожба Никид да ви е жив и здрав!

# 339
Някои може ли да ми каже мнение за Др Шаламанова зъболекар? И да ми препоръчате зъболекар?

# 340
Честита рожба, Ники! Сякаш беше вчера, като роди Дени ... Дълъг и щастлив живот да има!  Hug Бързо възстановяване на теб и много прекрасни мигове с двамата! Heart Eyes

За срещите с ЛЛЛ - аз съм се чудила дали да не отида някой път в Сливен. Там знам, че има. А не знам как така в Ямбол няма консултант...
Ще видим как ще се развият нещата, може пък аз да стана  hahaha
little afternoon, в Ямбол няма консултант, тъй като никоя ямболска майка не е решила да се обучи и акредитира за ЛЛЛ Лидер-консултант по кърмене.  Wink
Но пък като натрупаш 9+ месечен кърмачески стаж, ако ЛЛЛ философията и организацията ти допадат, те са за теб и ти за тях, можеш да погледнеш секцията за обучение и да промениш това .  Grinning

Ла Лече Лига Лидерите са опитни майки, които са кърмили успешно бебетата си. Но те са освен това и майки – като теб. Имат желание на доброволни начала да помогнат на други майки да кърмят успешно своите бебета и са преминали специално обучение, което да им даде възможност да обогатят знанията си и да добавят към собствения си опит – този от хиляди и хиляди други майки. Международната акредитация към La Leche League International гарантира умения и знания, които да дават така нужната приятелска ръка и осигурява информация и подкрепа за кърмене – от майки за майки!

Да посетиш среща в Сливен е чудесна идея, още тази събота има събитие – можеш да погледнеш за повече информация на страницата на ЛЛЛ – Сливен във ФБ.  Hug

# 341
  • Ямбол
Никид, честито! Да расте здравичък, умен и щастлив Денис!
Аморе, аз също съм обмисляла варианта да стана консултант. Признавам, че все още имам желание да го направя. Притеснява ме, обаче, че работата ми може да пречи.

# 342
Ники Д честито за малкия Денис. Майка те е оперирала със Славейков Simple Smile

# 343
Amorelove, точно това се чудя - как нито една майка не е изявила желание за обучение и да стане консултант. Но както Майола Бени е споменала, работата може да е пречка за самото обучение.все пак се отделя време!
На мен ЛЛЛ ми е помагала много и затова  ще се радвам, ако по някакъв начин мога да съм полезна. Но трябва да прочета добре дали отговарям на условията за консултант Simple Smile
Майола, може би най-времеемко е обучението. После може да разговаряш с др. майки през почивните дни например.

Видях, че има среща в Сливен, следя страницата във фб. Не знам дали ще дойдем тази събота. Но определено искам някой път да се присъединя на ллл сбирка Simple Smile нали приемате и татковци Grinning

# 344
  • Ямбол
Много благодаря на всички ви за милите пожелания Simple Smile
 Liubina Stoqnova , а коя (каква е майка ти в болницата  )

Общи условия

Активация на акаунт