Работата остави и в Ямболската тема се включи 24

• 99 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Имах Тефал с керамично покритие - доволна съм. Но най-доволна съм от два пъти по-евтината Pfaff, която си купих от Лидл за 39 лв., с най-обикновено тефлоново покритие (поне така изглежда на външен вид), но нито лепне, нито съм имала каквито и да е ядове с нея. Предишните ми ютии с различна степен и честота натрупваха власинки, и се налагаше периодично чистене. А доста съм сменила, поне 6-7, все различни марки, включително Bosch, който преди 10 години струваше 120 лв.  Crossing Arms

# 646
Към моята Philips нямам грам забележка!

# 647
Цитат на: Kristalin оооlink=topic=792945.msg31276424#msg31276424 date=1437748393

Мамчета,може ли да ми дадете кординати на добър хомеопат.Тук в града не съм чувала да има,ако може да е в по-близките до нас градове-Сливен,Стара Загора...
Добър хомеопат за мен е д-р Панайотова има кабинет в болницата до стадиона мисля че малкото и име бе Златоела.Мн.добър специалист и човек -диагностик.
Мерси   bouquet
Със същите впечатления съм за д-р Панайотова!

# 648
Мерси много за отговорите.Точно тези власинки, които се набират ми създават проблем.И аз смених доста ютии ,та си помислих,че не разбирам от тая работа явно Laughing Laughing Laughing

# 649
Бански- в бенковски след петрола завиваш в дясно и в ляво се пада магазин мания. В графа- след рефреша (манията) на път за зелената къща има един магазин също с богат избор. Също и до квартата има един магазин

# 650
За д-р Панайотова - преди години, първото ми хомеопатично лекарство го предписа тя. После реших да прочета какво представлява хомеопатията и разбрах, че не е това начинът, по който се взема интервю и предписват лекарства.
Но това беше преди повече от 5 години и сега нямам информация как работи д-р Панайтова. Може да е променила подхода си.

# 651
  • България
Хомеопатията се дели на - класическа и боаронска. И двете течения си имат поддръжници и съответно-критици.
 Д-р. Панайотова е от т.нар. Боаронски хомеопати. Даа, помагала е на дъщеря ми. Посещавала съм и друг боаронски хомеопат - в друг град и той е помагал.
 Посещавала съм и класически хомеопати  през различните години. И пак не мога да дам еднозначно мнение и съм раздвоена за хомеопатията като цяло. Чела съм много за класическата  и много исках така да се лекуваме цялото семейство.  Не казвам, че не помага- напротив, но може би трябва човека да е много добър за да прецени точното индивидуално лекарство за всеки, а това май е доста трудно. Бих му дала още малко шанс, но не издържах финансово да посещаваме хомеопат в Бургас  и да не съм много сигурна в ефекта???

# 652
Хомеопатията се дели на - класическа и боаронска. И двете течения си имат поддръжници и съответно-критици.
 Д-р. Панайотова е от т.нар. Боаронски хомеопати. Даа, помагала е на дъщеря ми. Посещавала съм и друг боаронски хомеопат - в друг град и той е помагал.
 Посещавала съм и класически хомеопати  през различните години. И пак не мога да дам еднозначно мнение и съм раздвоена за хомеопатията като цяло. Чела съм много за класическата  и много исках така да се лекуваме цялото семейство.  Не казвам, че не помага- напротив, но може би трябва човека да е много добър за да прецени точното индивидуално лекарство за всеки, а това май е доста трудно. Бих му дала още малко шанс, но не издържах финансово да посещаваме хомеопат в Бургас  и да не съм много сигурна в ефекта???
Мерси за мненията,а случайно в Бургас да не би да сте посещавали д-р Вълков,че много ми го похвалиха,и то за деца,понеже за малкия ми трябва!

# 653
В Бургас преглежда д-р Хараламбиева. Тя е педиатър и класически хомеопат, но не съм била при нея и ще трябва да потърсиш мнения в интернет.
За Вълков нямам информация.

# 654
  • България
В Бургас сме ходили  при Ферфериева и Александър Папанчев. За Вълков нищо не знам. Имаше една тема за хомеопатите в Бургас. Ако я намеря ще я постна Peace
А сега да споделя за  басейна в Симеоново. Днес го посетихме и си изкарахме много хубаво. Входа е 4лв. за възрастни и 3лв.-за деца. щезлонг-2лв. Има ресторантче. Храната е вкусна. има зеленина, детски кът, батут ( той е зад хотела) , също и (а сега как се казва) такова нещо дето го има в детския кът в парка -лифт май се казва. Където децата се качват, сядат и се спускат по едно въже Simple Smile  Басейна не е много голям, отделно има детски с пързалка и съвсем бебешки също.

# 655
  • България
bru_netkata заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202869.855;topicrefid=20  Hug
Не е много активна напоследък обаче. Но може да разгледаш мнения  Hug

# 656
И аз да похваля аквапарка в Овощник. Бяхме там вчера. Много спокойно и чисто, подредено и приветливо. Има 1 басейн с 4 пързалки, 1 с вълни и 1 2в1 детски и за възрастни с топла вода (32 градуса). Вълните ги пускат на всеки кръгъл час за по 15 минути като през това време спират пързалките заради големия воден дебит. Водата в 17:30 когато си тръгвахме и цял ден беше ълно с хора беше кристално чиста и дори на дълбочина от 1,80м се виждаше дъното. Цената за възрастен е 15лв. Не се допуска внасянето на храни и напитки. Цените на бара са нормални. Бира 2лв, безалкохолни коктейли по 3 лв и алкохолни по 4 лв. Кенчета бира по 3лв. Като цяло е много хубаво.

# 657
bru_netkata заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202869.855;topicrefid=20  Hug
Не е много активна напоследък обаче. Но може да разгледаш мнения  Hug
Много благодаря!  Hug Peace  Wink

# 658
Бански- в бенковски след петрола завиваш в дясно и в ляво се пада магазин мания. В графа- след рефреша (манията) на път за зелената къща има един магазин също с богат избор. Също и до квартата има един магазин
Много благодаря!   bouquet

# 659
Здравейте!
Детски парти център освен Арлекино и Калинка Малинка, друг има ли. И двата не работят в понеделник, когато ни се пада рождения ден... Също и аниматори, ако си запазим някъде заведение, те да дойдат на место?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт