Работата остави и в Ямболската тема се включи 24

• 98 325
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
А да ви питам пак къде надувам балони с хелий. Имаше като че ли едно магазинче до подлеза, ходих да проверя, няма го...

# 676
Е все пак ресторанта си е ресторант не е детски кът. Пак толкова като има е добре. По-скоро е време някой да направи истинско заведение за деца с нормални цени и добра кухня.

# 677
По-скоро е време някой да направи истинско заведение за деца с нормални цени и добра кухня.
Точно. Някой с бизнес нюх дано чете  Laughing

# 678
По-скоро е време някой да направи истинско заведение за деца с нормални цени и добра кухня.
Точно. Някой с бизнес нюх дано чете  Laughing
Някой с бизнес нюх и възможности. Ямбол има крещяща нужда от такова заведение.

# 679
  • Ямбол
Никой не се наема да направи нещо за децата,понеже за нашия град си е обречено на загуба.

# 680
Аз си мисля, че има доста малки деца в града. По статистика няма много, но това е защото масово не се ражда в Ямбол и децата влизат в статистиката "родени" в други градове.
Обречени са заведенията с лоши условия. Ние не ходим повече някъде, ако не са ни обслужили добре, ако кухнята е лоша и т.н.

# 681
Момичета, има някакъв слух, че има изчезнало дете в ж.к. Бенковски (19бл) от преди няколко дни (или може би седмица). Някоя от вас чула ли е нещо?
Сега мъжа ми ми каза и чул за някакъв бус. Свързвам буса с публикациите от фейсбук, които нашумяха в последно време за бял микробус с расградска рег., който отвлича деца за донори. Тази публикация се споделя от всеки, който прочете, но на мен не ми изглежда много достоверно особено след като от МВР излязоха с официално становище, че НЯМА такова нещо.
Според мен само се всява паника у родителите, но сега с това дете, което (ако) изчезнало.. newsm78 дано да няма нищо такова.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 22:05 от m@mmakЪти

# 682
  • Ямбол
Преди да вярваш на глупостите във фейсбук и на слуховете, виж какво има официално: http://www.yambol.mvr.bg/Izdirvani_lica/default.htm Няма никакви лица, които да се издирват. В официалния бюлетин също нищо няма. А по повод на неуместните снимки за буса, тук имаше тема и се оказа, че снимките са от някаква арабска държава.
Не се вкарвай във филми.

# 683
  • Ямбол
В сайта на МВР Ямбол няма такава информация поне за август месец - http://www.yambol.mvr.bg/Prescentar/Buletin/default.htm .

# 684
Работата с буса както вече казах въобще не я вярвах още от самото начало. Много преди МВР да излязат със становище по измислицата бях убедена, че е скалъпица.
Прочетох, но все пак може да има престъпление без да има установен извършител, че да е пуснат за издирване
Стана ми интересно като цяло, защото чух от няколко различни места.
Радвам се, че няма нищо такова.
Маиола Бени, благодаря за линка, на това не бях попаднала

# 685
  • Ямбол
Издирвани могат да бъдат не само престъпниците, а и изчезналите.

# 686
Здравейте, мисля че тук някой беше споделил за помощи от БЧК за второкласници. Може ли повече инфо. Какви документи трябват и къде се подават?
Благодаря предварително

# 687
  • Ямбол
Помощите от БЧК са в натура и би следвало да се вземат от наистина крайно нуждаещи се.
Условието е да сте взели еднократна помощ за първокласник през предходната година.
Не знам обаче за тази година дали ще има.

# 688
Здравейте, мисля че тук някой беше споделил за помощи от БЧК за второкласници. Може ли повече инфо. Какви документи трябват и къде се подават?
Благодаря предварително
Понеже мина време и съм забравила как беше си потърсих старите постове и ето какво съм получила и как----''--всички миналогодишни първокласници,които са получили 150лв помощ,тази година имат право по Европейска програма на хранителни продукти на стойност пак 150лв.Дават ги в Червеният кръст на два транша.Единият е сега до края на месеца,другия след 2декември.Само срещу лична карта.

Аз днес ги взех-5л олио,3кг ориз,2кг леща,1кг боб,5кг захар,2п вафли,3п картофено пюре,мед и мармалад от праскови.Който иска може да побърза 

Тогава сумата беше по-малка,но всеки получава продукти на стойността ,която му е била първата помощ Peace

# 689
Благодаря предварително
Понеже мина време и съм забравила как беше си потърсих старите постове и ето какво съм получила и как----''--всички миналогодишни първокласници,които са получили 150лв помощ,тази година имат право по Европейска програма на хранителни продукти на стойност пак 150лв.Дават ги в Червеният кръст на два транша.Единият е сега до края на месеца,другия след 2декември.Само срещу лична карта.

Аз днес ги взех-5л олио,3кг ориз,2кг леща,1кг боб,5кг захар,2п вафли,3п картофено пюре,мед и мармалад от праскови.Който иска може да побърза 

Тогава сумата беше по-малка,но всеки получава продукти на стойността ,която му е била първата помощ Peace

Много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт