Работата остави и в Ямболската тема се включи 24

• 99 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Акушерка. Макариева. Днес ти се е скарала да не излизаш на студено. Пази се много за да си добре да гледаш дребчо. Simple Smile

# 346
Майола Бени,  Hug
little afternoon - разбира се, всеки е добре дошъл - татковци, баби, лели, каки, батковци ...  Grinning Стига те самите да се чувстват комфортно, както и майките в групата.  Peace
Можете да погледнете секцията за обучение и да помислите дали философията на ЛЛЛ пасва на вашето светоусещание, а ако имате въпроси - да пишете на посочения там мейл. Обучението на ЛЛЛ е съобразено с това, че всички сме майки и "family first"  Wink - то е дистанционно, не е свързано с някакви срокове или присъствие - който когато и по колкото време може да отделя за това - т.е. сами си определяте темповете. Grinning

# 347
  • Ямбол
Liubina Stoqnova то вече от толкова персонал, наистина не знам. Иначе вчера,по случай Бабинден идваха от "ЕРА" тв за интервю с мен и ни излъчваха вчера с мъника.

# 348
Здравейте, отново от мен.Търся си спешно работа, може и на 4 часа. Може и гледане на детенце, имам опит, мога да дам и препоръки. Ако някой може да ми помогне ще съм безкрайно благодарна. Благодаря предварително. Peace

# 349
Здравейте! Може ли да ми кажете от къде да поръчам торта за детски рожден ден, в яслите тук разрешават ли да се носят торти? От скоро съм в Ямбол и не съм наясно още кое къде е. 😄

# 350
  • Ямбол
Не разрешават торти тук.
За поръчки ние сме поръчвали от Виена стил.

# 351
kati0578 сладкарница Кенди издава сертификат за всяка торта и сме носили в Д.Г.  на племеницата ми торта от тях, нямало е проблем. Изпращам ти повече инфо на л.с.

# 352
  • Ямбол
Този ник от последното мнение, ако знаете как го прочетох....
Как ги мислите такива?

# 353
kati0578 сладкарница Кенди издава сертификат за всяка торта и сме носили в Д.Г.  на племеницата ми торта от тях, нямало е проблем. Изпращам ти повече инфо на л.с.
Благодаря ти! Ще чакам повече инфо на лични😄 Утре ще питам все пак дали разрешават да се носят торти.

# 354
Да, задължително попитай преди това, защото не във всички градини позволяват.
Ако не ти позволят, може да минеш на варианта хартиена торта със сладкиши или мъфени, приготвени пак от Кендито.
На моя позната не й позволиха торта и поръча мъфени пак като тортичка с надпис ч.р.д и т.н.

# 355
  • Ямбол
При нас в градината разрешават,за ясла не знам, достатъчно е касова бележка,ако е от Кауфланд примерно.А относно горепосочената фирма"Кенди", за 3-я рожден ден на каката поръчахме от тях торта с мечо пух,отгоре картинката беше накриво,размазана,невкусна.Преди дни за раждането на бебето също от тях взе съпруга ми, е няма такава гадост,2 измислени невзрачни блата с гаден крем над 1 пръст дебел ,отгоре с топчета,украса,които да ти счупят зъбите.

# 356
Може, не споря.  Peace
Аз 2 пъти съм поръчвала от тях, не са кой знае какво, но пък и повода не е бил нещо особено.
Племеницата ми /която носи в градинката торта/ си беше поръчала една с Дора и бяха останали доволни.
 Peace

# 357
Бяха ми писнали тортите на "Виена стил" и бях поръчала от сладкарница "Ивета". Никак не беше зле!

# 358
На Иветата са им страхотни тортите. Една приятелка беше поръчала за рожденния ден на дъщеричката си и после и аз поръчах за рожденния ден на малката. Вкусна торта, не прекалено сладка, добре сиропирани блатове (нито сухи, нито разпадащи се) много бяхме доволни и двете Simple Smile

# 359
Hug

Здравейте, отново от мен.Търся си спешно работа, може и на 4 часа. Може и гледане на детенце, имам опит, мога да дам и препоръки. Ако някой може да ми помогне ще съм безкрайно благодарна. Благодаря предварително. Peace

Общи условия

Активация на акаунт