Работата остави и в Ямболската тема се включи 24

• 99 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Купувах памперс (многоми миришеха) смених ги с Пуфис. Посе открих памперсите на ДМ и много ми харесваха, защото не спарваха и накрая открих памперсите на Била. Евтини, не пропускат, не миришат и не спарват. Много бях доволна от тях.

# 496
  • Ямбол
Като цяло май най-доволна бях от пелените на ДМ.
Дъщеря ми е записана при д-р Илиева във Втора поликлиника. Доволна съм.

# 497
Ние сме на памперс от деня на раждането до момента - проблеми не съм имала никакви.
За година и 2месеца ми се е подсякъл само веднъж и вината за това беше моя.
В началото купувах турските от болницата, но после набарах промоциите на Кауфланд (за кашоните) и започнах да купувам от тях. Зареждах се от промоция до промоция и до ден днешен така си карам.

# 498
Майола, следващият път!  Heart Eyes

olq27, добре дошла! Ако имаш възможност и желание - заповядай на бебешко кафе с Ла Лече Лига в събота - може да питаш, каквото те вълнува около кърменето, да си вземеш безплатни брошури и списания и да се запознаеш и с други настоящи и бъдещи майки.  Hug

# 499
Майола, следващият път!  Heart Eyes

olq27, добре дошла! Ако имаш възможност и желание - заповядай на бебешко кафе с Ла Лече Лига в събота - може да питаш, каквото те вълнува около кърменето, да си вземеш безплатни брошури и списания и да се запознаеш и с други настоящи и бъдещи майки.  Hug
Много бих желала, но няма да съм в града тогава Sad. Дано да има после пак някоя лекция и да успея да се включа.

# 500
Olq, аз съм ходила до Сливен на срещите, защото там има често. Сега за първи път ще гледам да отида на тази в Ямбол, че и без това са рядко по обясними причини Simple Smile

# 501
Здравейте,
Моля, препоръчайте ми къде в Ямбол може да отида на масаж.

# 502
  • България
Аз съм ходила в хотела в хотел Кабиле - този на центъра. Там има спа център. Предлагат различни видове масажи- цялостен, частичен, на лице, хидромасаж , има и сауна.

# 503
Аз съм ходила в хотела в хотел Кабиле - този на центъра. Там има спа център. Предлагат различни видове масажи- цялостен, частичен, на лице, хидромасаж , има и сауна.
И аз съм ходила веднъж там - свекърва ми ми беше подарила частичен масаж (за гърба) и се паднах при Йордан (май така се казваше), но много приказва, което не ми харесва. Чудех се да си почивам ли или него да слушам. Когато ходя на такива процедури обичам тишината, мисля не само аз де.

# 504
  • Ямбол

Христос Воскресе !!!

# 505
Воистина Воскресе   bouquet

# 506
детските сa преведени Peace

# 507
Къде мога да намеря хубава българска чанта в Ямбол?
Предната ми чанта е от едно магазинче срещу спирката на боровец , но сега  няма хубави модели.
Казаха ми за един магазин зад югоагента до магазина за белио - но нямаше черен цвят.

Аз бих ви препоръчала обувки - български , имат фирмен магазин на Ст.автогара в улицата под самолета. Скъпички са ,но мисля утре да си купя някои от там,приятеля ми има официални обувки и е много доволен сега и на него ще вземем ежедневни.

# 508
На центъра до "Кирил и Методий" мисля че, Стар багс се казваше магазина  newsm78 , там има много чанти.

# 509
Момичета,споделете от коя оптика сте доволни в Ямбол.Счупих си очилата и се чудя къде да отида, супер рамка беше ,изкара ме 10 години.

Общи условия

Активация на акаунт