Юлските ни бебета са вече на 1 годинка! - тема 24

• 29 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Сигурно е така, Пинке!

След "Крамер срещу Крамер" си мислех, че мъжете, които гледат сами децата си, са страшно очарователни. А и понеже живеех в ужас, че нашите ще се разведат, копнеех да живея с баща ми.

ММ (жертва на американската разводна индустрия) също винаги е твърдял, че мъжете се справят по-добре от жените и аз бях склонна да се съглася. След като родих обаче, той запя друга песен. Жените имали търпение (защото и без това си нямали друга работа). А и аз го гледам той какви ги върши, как не вижда опасностите, как не му пука от нищо, колко е джаста-праста. Това може и да има здравословен елемент, но за мен е влудяващо.

За теб обаче сигурно е много тежко! Все пак с дружни усилия, стига малкият и големият мъж да ви ги позволяват, ще се справите.

Какви са последиците от ваксината срещу шарките? Катето каза за обрив, това масово ли се случва?

# 181
Бемолче, мм беше ужасен като се роди първото ни дете, не му пукаше, все едно само аз имам дете. На 11 месеца трябваше да се върна на работа и той започна да гледа детето половин ден. Може би2-3 месеца след това вече имах друг мъж. Грижовен с детето, постоянно внимава, трепери му. 5 години след раждането му вечер когато го приспи ходи минимум 10 пъти до стаята му да го проверява отвил ли се, изпотил ли се е. Да не говорим като се разболее какво става. Та стана грижовен като майка. Явно нещо му е прищтракало в главата. На една приятелка мъжа и е същият.  Има бе, има надежда в мъжете Simple Smile)
Ние не сме били още хепатитната на Ками, а като знам че ни предстоят и два приема на синфлорикс и един пентаксим лошо ми става. Тя от месец все нещо киха или друго ме притеснява и отлагам ли отлагам.
Днес ми е ужасно скапан ден, утре баткото има рожден ден и ще идват свекърите. Някакъв съвет какво да сготвя?

# 182
Момичета спешен въпрос!Бяхме на разходка 11-14 часа,като се прибрахме памперса и беше сух.Може би след 2,3 минути се изпишка.Преди няколко месеца търчахме до педи за това, 6 часа не беше пишкала,но спеше през цялото това време.Тогава правихме стерилна урина и всичко беше ок.Сега спи а аз се навъртам да гледам дали се издува памперса.

# 183
Бемоли, сигурна съм, че и мъжете могат отлично, стига да го поискат.

Глупи, не му е прищракало. Просто грижата привързва. Иначе оставаш страничен наблюдател.

# 184
Глупи не мога да ти помогна с идея, ти си ги познаваш най-добре какво ядат, но принципно на мръвка никой не ми е отказвал  Wink
Джули може да е време да махате памперса, почвай да я слагаш на гърне вместо да се притесняваш. Де и нашта да беше така, тя пие мноого вода и пишка по мноого в памперса, а от гърнето все още реве и не иска.

# 185
  • София
Глупи,  виж Saltimbocca Alla Romana - прави се с телешко, но ние го предпочитаме със свинско бонфиле, контрафиле. Леко връткаво е, но е уникално вкусно (по нашия вкус) и доста ефектно. Другото винаги вървежно са си едни пържоли на скара, добре мариновани преди това. За лека торта също мога да дам идея, но сигурно сте поръчали Simple Smile

Джулай, 2-3 часа не ми се струва чак толкова много да не пишка, особено ако не прекалява с водата.

# 186
Бемол, всичко ще е с под 3 месеца срок на годност е за предпочитане в моята система  Laughing Сладките пръчици са тип Сълзица от детството ни.

# 187
Пак набързо исках да кажа на Румето, че и Виктор в момента пие Ериус.

# 188
Джули, не ми се вижда притеснително. Те са по-големи вече, не пишкат постоянно.

Бемол, аз не съм чела нищо за ваксината, защото само се стряскам и търся симптоми. На петия ден Кирил вдигна температура, която беше само за деня/нощта и още е с разстройство. Два дни не яде нищо. Не знам дали е от ваксината, но си мисля, че ако беше вирус нямаше да мине толкова лесно.

Терп, рецептата звучи супер. Само че къде се намира салвия  newsm78

# 189
Дейзи, по големите супер маркети има при зеленчуците, на пресните подправки. Не винаги и не навсякъде, но има.

# 190
Руме,давай смело Ериус,моите децата сигурно 5 шишета са изпили досега Crazy Баткото , в най-болнавия му период,започвах даму давам още в началото ,като усетя ,че отива към разболяване! Дано да се оправите бързо,мъка е с тези лекарства ,но няма как Sad
Ние с май сме най-назад с ваксините.Сега трявба да му бият хепатитната ,която уж се слага след двойните.После не знам какво следва.После трябва кръв и урина да пускам.И микробиология ,демек един сопол да носим.Най-мразя по болници да ходя значи,все отлагам ,но май в петък ще отиваме Sad
При нас ще има страшна буря.Снощи не съм мигнала ви казвам ,днес съм кълбо от нерви.Отивам да правя сладко от боровинки ,ще се наплюскам ,та да ми мине лошотията  Confused Confused

# 191
Благодаря ви момичета. Реших да направя задушено свинско каре със зеленчуци, че най лесно се прави.
Никога не съм била толкова уморена, отекчена и не знам какво още. Нямам настроение за празнуване, нямам сили за празнуване, за гости и за каквото и да било. От 2 дни Камелия се опитва да се разболее и вече е факт. Какво по хубаво в навечерието на празника тя да е болна. Супер. Тази година ни е тръгнала на всеки празник някое от децата да се разболее. В събота трябва да събираме децата, изобщо красота. За сега има само сополи, дано само с това се размине.
Лека нощ от мен и поспаливи деца

# 192
  • varna
Ох, ще побелея с това дете Cry
Днес на консултацята ЛЛ за обрива вика, всички са така, даде мазало и каза по голо дупе. Иначе изследванията са ОК (и слава богу, че имаше кучешки косъм в урината), 8.5 кг и 73 см. Еми голо дупе добре, но не винаги сварвам да я сложа на гърнето и тя си чишка на плочките. И тва не е болка, замих днес няколко пъти. Обаче накрая точно под носа ми тръгна права да пишка, а-ха да я хвана, хлъзна се в собственото си пиш, дум на земята и като швирна една ми ти кръв казвам ви. Така се уплаших, ревахме двете направо, цялото боди в кръв - абе ужас! Мих я сто часа със студена вода на мивката и не мога да видя горните зъбчета, брех, едното липсва - двоен ужас! Сега като спря да кървясва, май си е там, ама знам ли. Утре ще ходим на снимка на челюстта, да не се е повредило нещо друго, че нашта зъболекарка каза, че може да се е върнало навътре зъбчето... Абе на никого не пожелавам. Поне обривът пардон дерматитът наистина постихна от веенето по дупе, ама на каква цена...

# 193
  • София
Хера, провери дали не е прехапала устичката. Марина падна преди няколко дни, много кръв тече. От там по принцип тече много кръв.

# 194
  • Бургас
Ох Хера ужасно... Да се оправя по-бързо!
Подаръче, и аз не я оставям че бабите са работни и все са заети и няма кой да я гледа, в резултат на което е станала толкова зависима от мен че задължително трябва да ме вижда около себе си.
Ох много съм проста, толкова много неща исках да напиша ама от тоя малък телефон толкова трудно се пише че ми изтекоха очите...
Да ви почерпя с една тортичка че съм рожденичка Simple Smile чудя  се за утре торта ли да взимам или просто да направя един кокосов сладкиш дето го бях запланувала отдавна?! Ще видим на сутринта какво ще ми щукне на главата.
Относно детските играчки в момента съм се побъркала да търся по сайтовете оферти и намаления на Лего Дупло и на Магформърс. Побъркана работа. Вие с какви играчки ги занимавате?

Общи условия

Активация на акаунт