32 соу униформи 2014г.

• 24 189
  • 177
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Дали всички ще са с униформи напървия учебен ден? На сайта пише, че трябва да са готови преди 15 септември...

Кога ще има родителски срещи - имате ли някаква информация?

Родителските срещи трябва да са около началото на учебната година. Ще пуснат датите на сайта вероятно до края на другата седмица.

А за наличието на униформи на 15.09. няма как да стане, след като не са ни информирали навреме.
Новината им е публикувана на 27.08. Същия ден звънях на посочените телефони да питам и ми казаха, че срока за поръчка е бил до 05.08. Мога да поръчам и сега, но срока за изпълнение е 2 месеца.
Звънях и в канцеларията - трябвало класните да ни информират. Е мен не са ме информирали.
За малките щяло да има гратисен период.

# 31
Аз знам какво трябва  Joy
Факт е, че ние например не сме имали нито една родителска обаче през годината, като изключим тази в началото на септември, когато събирахме парите.

Нас ни информираха всъщност на време, беше през юни и в срок до няколко дена пишеше, че трябва да се поръчат униформите. По email, изпратен от касиерката на класа ни, затова знам за униформите.

Иначе ето я униформата  #Crazy

# 32
  • София
Наистина е кошмарна.  #Crazy

И при нас миналата година беше само една родителската среща.
Като се замисля в 1 клас бяха 2, във втори 1, сега да очаквам ли 0 newsm78

Не съм получавала бележка, мейл, СМС или каквото и да е друго уведомяване за униформите. Разбрах от на 27.08. от публикуваната новина.

# 33
Всъщност аз не зная чия отговорност е било да се уведомят родителите за униформите.
В белите държави се правят допитвания, търгове и тн при подобни решения принципно.
А при нас излиза, че дори не са уведомени всички  newsm78
То е ясно, че ще си купим прословутия мъхест грозен суитчер, но поне тук да си начешем езиците...

# 34
Извинявам се, че нахълтвам в темата. Обаче като видя "униформи" винаги реагирам.

Вашето училище изби рибата. Въвеждат униформите през FB на зам директорицата и с SMS (вЕрно е НАЙС).

Понеже в старото училище на детето се вихри същата драма, та ще си позволя да дам линк.
В старата тема за 125-то е писано много:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294333.285;topicrefid=20.
Една мама и съфорумка даже заведе дело.

Има и друга тема за безумните цени на униформите, но не мога да я намеря.

Не се шашкайте и успех.

ПП На двама познати децата учат при вас и те са много доволни.

# 35
То е ясно, че ще си купим прословутия мъхест грозен суитчер, но поне тук да си начешем езиците...
Абсолютно подкрепям. За блузките тип лакоста, както и да е, но суитчъра е просто ужасен, като не говоря само за цветовете, а и за това, че е от типа материя, дето на второто пране става на топчета, такъв тип - турски или китайски на детето не бих купила и за жълти стотинки, а въпросният струва почти 40 лв.
За занималнята, Велико, нямам опит, тъй като ни предстои първи клас, но от познати с по-големи деца съм чула хубави неща за Адива, тя е на площад "Възраждане".

# 36
  • София
Това http://www.school32.com/news_202-0_bg.html дали означава, че останалите няма да имат родителска среща преди  15 септември  newsm78

# 37
  • София
Да, това означава.
Нашата класна ми каза, че родителската среща /втори клас/ ще бъде след началото на учебната година.

# 38
  • София
Днес взех поръчаната униформа на сина ми. Суичърите са уголемени, а блузките са тесни и с дъъълъг ръкав.  ooooh!

# 39
Как разбирате последната новина от сайта на училището: http://www.school32.com/news_203-0_bg.html
- до 01.12.2014 няма да е задължителна униформата и ще сме в процес на "въвеждане" или след 01.12.2014 няма да има тениски и суитчери?

# 40
  • София
Може би не са обхванати всички ученици и затова има гратисен период за въвеждане на униформата. А и днес като отидох за униформата на моя първокласник, разбрах, че не са готови още с всички, нямаха да ми заменят.

# 41
Що касае срока -  до първи декември имаме възможност да си я закупим, до тогава може да минем само с един елемент от нея, а след тази дата - трябва всички. Тоест засега може само с една тениска да ходим, а след декемви вече и с прекрасния жабешкозелен топчест суичер. Така го разбирам аз, но.....  Rolling Eyes

За родителската среща - в канцеларията на у-щето казаха - щом няма дата, значи няма  Joy
Питайте си класните.

За занималнята/не ни приеха в у-щето, търсим частна съответно/  - все още моля за информация, ако някоя от вас има  Blush

# 42
  • София
http://www.school32.com/news_203-0_bg.html
Това дали означава, че може а се използва само блуза например (те поне са прилични) като елемент от униформата въобще, или се има предвид само до 01.12.14, след което цялата ще е задължителна. Как го разбирате вие  newsm78

А и блузите какъв елемент от униформата са - доколкото виждам на нея няма лого Thinking

# 43
  • София
Ами, разбирам го, че има гратисен период до декември, през който децата могат да ходят без униформи. Аз мисля да отида на място в магазина и да поръчам. Но това ще стане след 15ти, със сигурност. Не разполагам с такова време, а на стационарния телефон, който е посочен не отговаря никой. Всъщност аз имах голямото желание да приключа въпроса, още в деня, в който излезе съобщението в сайта, но както написах и преди, в телефонен разговор с една дама от фирмата, ми казаха, че за начален етап тепърва ще се поръчвали, съответно ще са готови през октомври и пр.
Днес от  разговор с класната, разбирам, че първия срок ще учат следобед /за втори клас става въпрос/. Когато имат 5 часа ще свършват в 17:45ч., а когато имат 6, в 18:25ч.

# 44
Това, което аз разбирам от последната "новина" е, че до 01.12.2014 децата могат да носят само един от елементите. Но днес, вземайки си готовата униформа, реших да си поръчам още една тениска с дълъг ръкав, но по-голям размер. Срокът за производството й е месец и половина. Т.е., учениците, които до 15.09 не са си поръчали униформа ще имат такава чак на 01.11, като до тогава няма да имат нито един от елементите. Това ме навежда на мисълта, че евентуално искат да ни съобщят, че до 01.12 униформата няма да е задължителна, а след това ще е задължителен само един елемент.

Общи условия

Активация на акаунт