На море в Гърция 2014 - IX

• 56 393
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Karinche, градчето се казва Йерапетра (с две ударения), а не Петра. А следващия път можеш да видиш и плажовете Елафониси, Балос и Ваи. Заслужават си.

# 676
Кринче, прекрасно звучи, а имаш ли снимки?

# 677
  • София
Снимки!! Плс!  Simple Smile

# 678
Да, Таня, имаш право, че с това съкратено Петра ви засилих в Йордания... Laughingще си коригирам поста...Благодаря за поправката!
...За съжаление, момичета, от години ползвам само камера, обичам да има движение и да се чуват звуци, реч, смях, изобщо да уловя живота, където и да съм...Снимам в несвяст, по няколко филма и после през зимата си ги гледаме, много е приятно да си припомняш хубави спомени...Още повече, че всеки следващ изтрива донякъде предишният и тези мои аматьорски киноленти ми връщат усещането за мястото и времето, тогава и там...Незабравимо!!!... Simple Smile

# 679
  • София
Karinche, дай едно клипче да видим, че ми стана любопитно  Peace

# 680
# 681
  • София
Може ли някой да ми препоръча хотел 4 или 5 звезди ол инклузив на Халкидики /без значение кой ръкав/, но да е с добри отзиви за храната.

Ще се радвам и на препоръки за местенце с добра кухня  в Керамоти.
Като почитатели на ол инклузив ,заради ММ/ както се изписва във форума/ :
В Курузо Вилидж храната поне за нас не ставаше.
С най- добри впечатления от ол инклузив  съм от:
Потидеа Палас, Елинотел Аполомаре и след това Океания.
Всички са на Касандра. Сани рядко пуска промоции с ол инклузив .
Дано съм помогнала,

# 682
  • София
Наши познати от години ходят на ОИ в Океания и са винаги страшно доволни. Та още един глас от мен, въпреки че ние не сме били гости на хотела  Peace

Ако Потидеа Палас ползва плажа на Неа Потидеа, аз лично не бих отишла там, дори храната да е върха.

# 683
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета,ще помоля,ако някои е почивал в Керамоти,да сподели апартаменти,студиа или каквото и да е под наем,защото всичко,което намирам в интернет е заето.Благодаря предварително

# 684
  • София
Ами кажи какво си намерила в Керамоти, за да не се повтаряме. Но вероятно по-хубавите места са заети. Ако сте по-непретенциозни, може и да се намери нещо.

# 685
  • Plovdiv, Bulgaria
всичко,което го има в booking е заето,апартаментите на Чолакови също.Не съм претенциозна,едва ли там има мяста без самостоятелна баня,така че почти всичко би ме устойвало

# 686
# 687
  • Plovdiv, Bulgaria
не съм,благодаря ти.Веднага ще изпратя запитване.

# 688
  • Пловдив
violenza мисля, че съм чела добри отзиви за Курузо Вилидж на Касандра. Но лично не съм ползвала нито един. Отдавна скъсахме с инклузива  Laughing
На услугата ол инклузив, лично аз не държа,  почитател съм на гръцката кухня и ми допада атмосферата, която умеят да създават в малките ресторантчета  с прясна средиземноморска храна, но съм длъжна да се съобразя и с желанието на децата, за това ги редуваме  Simple Smile

При обиколките ни из плажовете на Ситония често заглеждаме Порто Карас, ще съм благодарна ако някой сподели мнение относно храната в хотела.

az_pak_az , благодаря за предложенията, този първия го бях набелязала и аз,  може би там ще резервирам.

Tаис
, Океания и аз го харесвам, били сме там  и нямам забележки, но няма свободни места

avdi , ние вече трета година отсядаме в Афродита, условията са добри и местоположението му е страхотно, но вероятно и там няма да има места. Разгледай този сайт http://www.feelgreece.com/bg/keramoti/accommodations

# 689
  • София
Наши познати от години ходят на ОИ в Океания и са винаги страшно доволни. Та още един глас от мен, въпреки че ние не сме били гости на хотела  Peace

Ако Потидеа Палас ползва плажа на Неа Потидеа, аз лично не бих отишла там, дори храната да е върха.
Потидеа Палас е в се в западната част на полуострова/ даже не е на самата Касандра, а  малко преди канала/, има собствен плаж на 10 метра от басейна, с малко по едър пясък, имаи камъчета в едната част, но поне на мен не ми се е налагало да ползвам аква обувки и за мен /нас това е мястото с най-добър ултра ол инклузив/.  При нас води с 4-2 срвщу Океания, не само заради факта, че плажа е на една ръка разтояние и то без асансьор Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт