На море в Гърция 2014 - IX

• 56 408
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
 Здравейте момичета,

Извинете ме ако е писано, но бих искала да помоля за мнения за Олимпийската ривиера. Направила съм резервация за хотел Данай от 25.08.2014. Не сме пътували на там.
Ще съм благодарна ако някой каже има ли по-спокойни плажове наоколо и въобще как е.   bouquet

# 316
АнаБел пак ще хвърли бомбата в последния момент.
Мохарет да се яви и да доложи! Тя знае къде!  Mr. Green

# 317
  • София
Някой правил ли е вътрешни полети със скайекспрес? Къде си Мохарет, по дяволите  Mr. Green ?!

Надушвам нещо и май мислим в една насока и посока, ама мене ме отрязаха като чуха думичката самолет  Mr. Green

Мохарет, аз още миналата година приритах като видях цената на ферито до Икария. Мъжо рече става ама отиваме и не се връщаме, ще взимаме еднопосочен билет  Laughing

# 318
  • София
защо не на Закинтос? Тъкмо бях решила да си купя билети за септември. Не сме ходили.
Ina, зависи какво търсиш по време на пътуванията си в Гърция и какви са ти приоритетите. Закинтос има страхотни плажове и природни дадености. Но ако искаш да видиш автентични селца и таверни, ще ти е малко по-трудно, въпреки че се намират във вътрешността на острова. Ако не се буташ в няколкото известни курорта - като напр. Лаганас, Аргаси и Циливи имаш големи шансове да не се сблъскаш с големи туристически тълпи. Ама ако ще ходиш организирано със самолет, най-вероятно ще ви набутат точно по тези места. През юни ние ползвахме само чартъра до Закинтос и сами си бяхме организирали настаняване и придвижване. И съвсем не бяхме на прекалено комерсиално и шумно място.
Ана Бел, аз като чуя за пътуване със самолет и наострям уши, че много ми хареса този начин на придвижване в Гърция. А и за догодина съм го замислила така. Вярно, че не може да се пренесе половината къща, ама пък е толкова бързо и удобно.

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 00:37 от dechy

# 319
  • София
Мохарет, аз още миналата година приритах като видях цената на ферито до Икария. Мъжо рече става ама отиваме и не се връщаме, ще взимаме еднопосочен билет  Laughing

Еднопосочния билет, като го вземете, да кажеш, за да ти идваме на гости  Laughing

# 320
  • София
Момичета, ето обещаните снимки от Китира. Много са, но сърце не ми дава да ги изтрия Simple Smile Приятно разглеждане Simple Smile
https://www.flickr.com/photos/pontess/sets/72157646019645696/

# 321
pontes, ах, pontes .... уникални снимки  Hug Капсали изглежда мнооого впечатляващо от високо!

# 322
  • София
Мм, прекрасни снимки, pontes  Heart Eyes
Преди малко се върнахме в хотела, разбити от целодневен път, но с тези кадри направо ми вдигна адреналина!

# 323
  • софия
Все още разглеждам, но се влюбих! Страхотен остров!

Катрин, и на Закинтос ми хареса на мен  Sunglasses

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 23:02 от shhhh...

# 324
  • София
pontes, разкошни фотоси си направила! Благодаря ти, че ги сподели с нас и че си ги оставила всичките   bouquet

# 325
Pontes красота  Simple Smile

Anna bel на къде хуквате този път? Какво стана с мързеливата почивка с книжка?  Laughing 

Аз започнах грубите приготовления. Направих списък, който за първи път написах на компютъра. С надеждата да ми спести мисленето другия път. Всеки път правя списък на хвърчащи листа и после пак мисля какво трябваше да взема.

Колебая се дали на малката да й купувам бански - 2 годишна е. Вие на тази възраст с бански ли обличате децата?

# 326
  • софия
И защо няма евтини полети до Китира от Солун  Crossing Arms

# 327
  • София
миленита, моята на две и беше първото море, и по съвет на педиатъра, взехме бански. Принципно съм против, исках дупето да ''диша'', но заради пясъка се навих. Миналия септември пък и забравих банските в БГ, та цяла седмица беше по голо дупе. Разлика имаше, определено. Влиза доста повече пясък на голо..особено на моята, която ако има как, ще се завре под пясъка, такъв въргал пада обикновено на плажа.

На 2 беше по-кротка, де  Simple Smile

катрин, сега разгледах и твоите снимки от Закинтос, много са хубави!
Благодаря, че ги сподели с нас   bouquet

# 328
  • София

Защото няма директни полети, за жалост. Или поне аз не съм срещала такива  Peace

# 329
  • София

Защото няма директни полети, за жалост. Или поне аз не съм срещала такива  Peace
Има, има директни полети с Астра, обаче вече са свършили евтините варианти...По-раничко трябва да се резервира. Пък и май летят само сезонно до края на август.

Общи условия

Активация на акаунт