Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 834
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Уау, изглежда този път са решили да направят голяма промоция на сезон 9. В страницата на Опасни улици в сайта на Канал Д пуснаха още промо снимки на тримата нови комисари - Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр! Много хубави снимки - постарали са се. Аз също ще им дам шанс, макар че вече няма да е същото. На мен ми харесват мъжа и русата жена. Вероятно те ще бъдат двойката в новия сезон. Дано ...  smile3525 Two Hearts  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves  newsm44

Най-скептична съм спрямо тази с черната коса, но тук е излязла по-добре. Ще видим какво ще стане. Най-добре да почакаме да започне сезона и тогава да преценим по-точно кой какъв е и как се справя с ролята ...  newsm10

# 166
Още промо снимки на Кан, Мюге и Берил за новия сезон - тук са по отделно ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 167
Излезе нова промо снимка на Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр от 9-ти сезон на Опасни улици! Според мен мъжа се вписва най-добре, за жените още съм скептична. Особено за едната, но като започне сезона ще видим. При всички положения за мен няма да е същото ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

На мен са ми симпатични, визията им ми хареса, въпреки че Берил на ми хареса от начало на снимките, като двойка е ясно, че ще са Мюге и Кан и двамата са симпатяги ще видим в 9-ти сезон. Нека да им дадем шанс, все пак.  Heart Eyes

Така е Рени! Съгласна съм с теб - нека им дадем шанс. И на мен на тези снимки ми харесват - имат интересна визия. Кан и Мюге би трябвало да са двойката в новия сезон. Двамата са симпатични. Скоро ще започне сезона и ще можем да преценим всички по-добре ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

# 168
Направих един колаж на всички комисари до сега.Дано не съм изпуснала някого

# 169
Ето и една новина за сезон 9!   smile3525

Arka Sokaklar’a yeni sezonda üç yeni oyuncu katılıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın oyuncu kadrosuna yeni sezonda, Can Nergis, Müge Boz ve Beril Kayar katılıyor.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştıkları fenomen dizi bu yıl 9.sezonu ile ekrana gelecek. Dizide; Can Nergis “Onur Yalçın”, Müge Boz “Ece Dündar” ve Beril Kayar da “Deniz Gençoğlu” karakterlerini canlandıracak.

337.bölümüyle yeni sezona başlayacak olan dizi, aksiyonu yüksek ve merak uyandırıcı bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Опасни улици - нов сезон с нови актьори! newsm10

Зафер Ергин, Шефкет Чорух и Йозгюр Озан участват в сериала "Опасни улици" в продължение на много години. Тази година ще се включат и в 9-ти сезон. Към тях ще се присъединят и актьорите: Кан Нергис в ролята на Онур Ялчин, Мюге Боз в ролята на Едже Дюндар и Берил Каяр в ролята на Денис Генчоглу.   newsm76

Новият сезон на сериала ще започне с 337-ми епизод. С много действие и интригуващи епизоди сериала се подготвя да се завърне на екрана на Канал Д ...
  Peace

# 170
Направих един колаж на всички комисари до сега.Дано не съм изпуснала някого

Благодаря ти! Колажа е много хубав ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
Роси много благодаря за пуснатите снимки и информация! Промо снимките на новите ми харесват. Както казах и в предния си пост - не искам да прибързвам с мнение за новите попълнения в екипа , ще видим с времето за какво ще стане въпрос. Със сигурност ще гледам сезона , защото ми е интересно! Two Hearts  Kissing Heart  Kissing Heart

Rosalinda Podmolova Много красив колаж! Невероятен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
Още една нова снимка на Кан Нергиc

# 173
Уау, ето една нова невероятна снимка на Берк и баща му! Прекрасни са - Берк е очарователен и супер сладък. Не мога да им се нагледам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 174
Преди малко излезе още една снимка от сета на новия сериал на Берк. Тук е с колежката си Пелин Акил. Колко е невероятен само и как гледа! Желая му много късмет с новия проект! txtloves  mrstraetz Kissing Heart

# 175
Благодаря ви за прекрасните снимки ...  Hug Hug Hug

Излязоха още нови невероятни снимки на Берк и колежката му Пелин Акил. На първата са се снимали зад кадър - страхотни са. Берк е толкова готин и сладък ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 176
Още 3 нови невероятни снимки на Берк от най-новия му сериал "Любовта не може да избяга". както винаги изглежда страхотно - обожавам го ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001 txtloves

# 177
Ето един списък на новите актьори влизащи в 9-ти сезон на Опасни улици. Тук е написан и другия нов, за който вчера ви споменах. Като гледам ако това е вярно - той ще е някакъв роднина на главния. Фамилиите им са едни и същи ...  newsm12

Ekibe Yenı Katılıcaklar ;

Müge Boz Dizide Kullanıcağı İsmi : (Ece Dündar)
Can Nergis Dizide Kullanıcağı İsmi : (Onur Yalçın)
Beril Kayar Dizide Kullanıcağı İsmi : (Deniz Gençoğlu)
Onur Alp Sancaktar Dizide Kullanıcağı İsmi : (Baran Yalçın)

Мюге Боз - Едже Дюндар
Кан Нергис - Онур Ялчин
Берил Каяр - Денис Генчоглу
Онур Алп Шанчактар - Баран Ялчин

# 178
Нова прекрасна снимка и на Бусе - писала е, че днес е последния ден от почивката й. Вероятно от утре и тя ще се върне на снимачната площадка на Опасни улици. Много е сладка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 179
Прекрасна снимка и на Чаала от днес - невероятна сладурана е ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт