Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 797
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Докато останалите актьори от "Опасни улици" са се отдали на почивка , Гамзе се е отдала пък на тренировки. Ето тези две снимки , които пусна днес. Невероятна е! newsm76  Kissing Heart newsm76  Kissing Heart

Невероятна е.

# 91
Още една нова снимка на Гамзе , заедно с нейна приятелка. Тя е от преди минути! Много е хубава! Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts lovekiss lovekiss

Страхотна е.

# 92
Една снимка от Бусе/Ясемин , която пусна вчера , с някакво детенце. Много са сладки!  love001 newsm76 newsm76  Kissing Heart

Много са сладки и двамата.

# 93
След кратка почивка , снимките на новия сериал на Берк "Любовта не може да избяга" отново стартират. Ето и снимки от днес заедно с колежката си Пелин Акил , посетили са някакво кафене. Пелин е красавица и голяма късметлийка , че има възможността да участва в общ проект с Берк. Той пък , както винаги е невероятен! newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm76

Невероятен е.

# 94
И Гамзе току-що пусна нова снимка. Тук е заедно с малкия Муратхан. Толкова са сладки , много ме радват! newsm76 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Много са сладки.

# 95
Ипек пусна още две нови снимки преди минути. Страхотна е! Heart Eyes  Kissing Heart  Kissing Heart Heart Eyes

Супер е.

# 96
Ето още няколко снимки на Ипек. През почивката от снимките на "Опасни улици" Ипек участваше в друг сериал - второстепенна роля. Днес е последният епизод. Много е сладка и забавна!  Mr. Green love001 newsm76 newsm76 Heart Eyes

Страхотна е.

# 97
Здравейте! Тези дни нямах много време да пиша, но вече съм тук. Габи, искам специално да ти благодаря за всички невероятни снимки, които си пуснала ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Ето и от мен една снимка, която Гюлджан пусна на кученцето си Фуфу ...
Heart Eyes

# 98
Уау, ето една нова невероятна снимка на Берк от ваканцията му тези дни! Толкова е готин, сладък и прекрасен. Не мога да му се нагледам - много го обичам ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts   Kissing Heart txtloves

Последен кадър от ваканцията ми Simple Smile С обич

# 99
Уау, ето една нова невероятна снимка на Берк от ваканцията му тези дни! Толкова е готин, сладък и прекрасен. Не мога да му се нагледам - много го обичам ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts   Kissing Heart txtloves

Роси , аз също много ти благодаря за снимките , които си пуснала! newsm76 newsm76
Кученцето на Гюлджан - Фуфу е такова дребно и сладко. Heart Eyes Heart Eyes

А колкото до снимката на Берк - той е просто великолепен! Отново с неговата прекрасна усмивка! txtloves Kissing Heart txtloves

Скрит текст:
За съжаление тези близките 3-4 дни няма да успея да пиша в темата , поради лични причини. Надявам се да проявите разбиране .. След като се върна ще наваксам ..  Hug

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 12:51 от GabDineva

# 100
Уау, ето една нова невероятна снимка на Берк от ваканцията му тези дни! Толкова е готин, сладък и прекрасен. Не мога да му се нагледам - много го обичам ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts   Kissing Heart txtloves

Уникален е.

# 101
Уау, ето една нова невероятна снимка на Берк от ваканцията му тези дни! Толкова е готин, сладък и прекрасен. Не мога да му се нагледам - много го обичам ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts   Kissing Heart txtloves

Роси , аз също много ти благодаря за снимките , които си пуснала! newsm76 newsm76
Кученцето на Гюлджан - Фуфу е такова дребно и сладко. Heart Eyes Heart Eyes

А колкото до снимката на Берк - той е просто великолепен! Отново с неговата прекрасна усмивка! txtloves Kissing Heart txtloves

Скрит текст:
За съжаление тези близките 3-4 дни няма да успея да пиша в темата , поради лични причини. Надявам се да проявите разбиране .. След като се върна ще наваксам ..  Hug

Няма за какво да ми благодариш Габи - радвам се, че снимките са ти харесали ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Скрит текст:
Въобще не се притеснявай! Пиши, когато можеш. Надявам се всичко около теб да е наред. Аз ще опитам да поддържам темата до колкото мога ...  Hug

# 102
Човека от екипа пусна нова снимка. Изглежда вече се подготвят за новият сезон - виждат се Семи и Зафер ... smile3525

# 103
Ето и 2 нови снимки на Шефкет - надявам се, че скоро ще махне тази брада и няма да се появи по този начин в сезон 9. Макар, че всякак е готин, определено иначе си му отива повече ...  smile3525

# 104
Ето и едни прекрасни снимки на Алп от почивката му на морето тези дни - страхотен е ... smile3525 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт