Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 40 ~

• 39 860
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Ето и от мен една нова невероятна снимка на Берк зад кадър от най-новият му сериал. Толкова е готин и сладък - как се е усмихнал само. Много го обичам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 196
Излезе и една нова снимка от фотосесия на новия сериал на Берк. Надявам се по-нататък да излязат и още снимки. Такъв красавец , не мога да го опиша .. С този костюм , как му отива! txtloves newsm76 newsm76 txtloves Two Hearts

Габи, благодаря ти за прекрасната снимка на Берк - уникален е ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts ppp  Hands Clap

# 197
Ето един списък на новите актьори влизащи в 9-ти сезон на Опасни улици. Тук е написан и другия нов, за който вчера ви споменах. Като гледам ако това е вярно - той ще е някакъв роднина на главния. Фамилиите им са едни и същи ...  newsm12

Ekibe Yenı Katılıcaklar ;

Müge Boz Dizide Kullanıcağı İsmi : (Ece Dündar)
Can Nergis Dizide Kullanıcağı İsmi : (Onur Yalçın)
Beril Kayar Dizide Kullanıcağı İsmi : (Deniz Gençoğlu)
Onur Alp Sancaktar Dizide Kullanıcağı İsmi : (Baran Yalçın)

Мюге Боз - Едже Дюндар
Кан Нергис - Онур Ялчин
Берил Каяр - Денис Генчоглу
Онур Алп Шанчактар - Баран Ялчин

Браво Роси , страхотна си с всичко което правиш! Как успявяш?  Поздрави и на Габи и Боби  Hug

Прекрасна снимка и на Чаала от днес - невероятна сладурана е ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

А това, не е ли Гюлджан  newsm78

Тара Hug радвам се да те видя и тук ..

Наистина Роси винаги ни пуска много готини неща и важна информация - как успява , не знам. Много й благодаря за това! Hug Hug

Иначе да , това е Гюлджан. Явно Роси без да иска се е объркала - човешко е , всеки прави грешки. Hug Hug
А Гюлджан е много красива и сладка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте!  Hug Hug Hug

Да това е Гюлджан - точно нея имах в предвид, но вчера от бързане да пусна всичко, че после трябваше да ставам - вместо нейното име съм написала това на Чаала - браво на мен. И това не бях правила ...  hahaha hahaha hahaha

Извинявам се за грешката - била е неволна. Иначе е ясно - аз обожавам и Чаала и Гюлджан ...  Heart Eyes

Тара, Габи - благодаря ви за хубавите думи! Доста се старая да следя нещата и в двете теми - успявам до колкото мога. Макар, че понякога ми е трудно ...  newsm10

Ще се постарая и за напред да пускам къде каквото намеря, за да сте в течение с нещата ...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Здравейте! Hug
Благодаря за всичко пуснато - прекрасни снимки! Явно заснемането на новия сезон тече с пълна сила , много съм щастлива! Нямам търпение вече! Hug Hug

Новият сезон на Опасни улици вече се снима - ще видим какво са ни приготвили ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 199
Нова снимка на Гизем,супер е smile3525 Two Hearts

# 200
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте на всички.Странно защо,но от няколко седмици не съм получавал известие на мейла,че някой е писал и си мисля,че след края на сезона никой не е писал,но реших да проверя и се оказа че има даже нова тема......

Не можах да прочета всичко написано,затова ще помоля някой да каже кои излизат от сериала и кои/колко ще влизaт(на местата на напускащите или).Със сигурност би трябвало да има поне 3 нови в екипа-на местата на Мурат,Музо и Лейля.Дано няма други промени,че и без това ми дойде супер странно и тъпо актьори/герои с участие един сезон,да излизат от сериала и то при положение,че ролите им са успешни...

Сори ако това е написано вече...

# 201
Здравейте на всички.Странно защо,но от няколко седмици не съм получавал известие на мейла,че някой е писал и си мисля,че след края на сезона никой не е писал,но реших да проверя и се оказа че има даже нова тема......

Не можах да прочета всичко написано,затова ще помоля някой да каже кои излизат от сериала и кои/колко ще влизaт(на местата на напускащите или).Със сигурност би трябвало да има поне 3 нови в екипа-на местата на Мурат,Музо и Лейля.Дано няма други промени,че и без това ми дойде супер странно и тъпо актьори/герои с участие един сезон,да излизат от сериала и то при положение,че ролите им са успешни...

Здравей! Вероятно след промяната на облика във форума не се получават и известия - затова ти си следи темите ...   Hug

Доста неща се писаха по тази тема - ще опитам да ти резюмирам ...  Peace

Сериала напускат: Уур Пекташ/ Мурат, Гюлджан Арслан/ Лейля, Гизем Сойсалди/ Музо, Илкер Иген/ Явуз и Еге Барутчу/ Йомер. Напуска също и майката на Зейнеп - Емел, но тя и без това игра само в няколко епизода от сезон 8 ...  newsm10

И на мен ми е супер странно защо след този успех - при един сезон изведнъж напуснаха толкова много. За Уур, Гюлджан и Гизем така и не стана ясна причината. Дали е по тяхно желание или на продуцентите.  newsm12

Малкия Йомер е ясно, че напуска понеже върви заедно с Мурат и Лейля - няма избор. Нали Мурат и Лейля се ожениха в края на сезон 8 сега вероятно ще съобщят, че са отишли да живеят в друг град ...  newsm76

Доктор Явуз също няма да е в сериала - единствено за него се знае причината. Актьора Илкер Иген отива на военна служба ...  Wink

До тук са ясни имената на 4-ма нови актьори. Поне толкова обявиха. Трима от тях ще заемат местата на Мурат, Лейля и Музо - съответно един комисар и 2 комисарки. Те ще са в ролите на Онур, Едже и Денис. В тези роли влизат актьорите Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр ...  newsm78

Обявиха името на още един актьор - Онур Алп Шанчактар в ролята на Баран Ялчин. Той вероятно ще е роднина на новия главен, но незнам каква роля ще изпълнява в сериала. Едва ли ще е доктор защото вече има нов доктор вместо Явуз - той игра в последни 3-4 епизода от сезон 8 ...
   Peace

# 202
Копирам ти отново снимките и нещата за 3-мата нови, които пуснах на предните страници. Така ще добиеш представа кои са ... newsm10

Уау, изглежда този път са решили да направят голяма промоция на сезон 9. В страницата на Опасни улици в сайта на Канал Д пуснаха още промо снимки на тримата нови комисари - Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр! Много хубави снимки - постарали са се. Аз също ще им дам шанс, макар че вече няма да е същото. На мен ми харесват мъжа и русата жена. Вероятно те ще бъдат двойката в новия сезон. Дано ...  smile3525 Two Hearts  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves  newsm44

Най-скептична съм спрямо тази с черната коса, но тук е излязла по-добре. Ще видим какво ще стане. Най-добре да почакаме да започне сезона и тогава да преценим по-точно кой какъв е и как се справя с ролята ...  newsm10

# 203
Човека от екипа пусна нова невероятна снимка зад кадър - тук е заедно с Йозлем Чънар/ Айлин - страхотни са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 204
  • Sliven, Bulgaria

Здравей! Вероятно след промяната на облика във форума не се получават и известия - затова ти си следи темите ...   Hug

Доста неща се писаха по тази тема - ще опитам да ти резюмирам ...  Peace

Сериала напускат: Уур Пекташ/ Мурат, Гюлджан Арслан/ Лейля, Гизем Сойсалди/ Музо, Илкер Иген/ Явуз и Еге Барутчу/ Йомер. Напуска също и майката на Зейнеп - Емел, но тя и без това игра само в няколко епизода от сезон 8 ...  newsm10

И на мен ми е супер странно защо след този успех - при един сезон изведнъж напуснаха толкова много. За Уур, Гюлджан и Гизем така и не стана ясна причината. Дали е по тяхно желание или на продуцентите.  newsm12

Малкия Йомер е ясно, че напуска понеже върви заедно с Мурат и Лейля - няма избор. Нали Мурат и Лейля се ожениха в края на сезон 8 сега вероятно ще съобщят, че са отишли да живеят в друг град ...  newsm76

Доктор Явуз също няма да е в сериала - единствено за него се знае причината. Актьора Илкер Иген отива на военна служба ...  Wink

До тук са ясни имената на 4-ма нови актьори. Поне толкова обявиха. Трима от тях ще заемат местата на Мурат, Лейля и Музо - съответно един комисар и 2 комисарки. Те ще са в ролите на Онур, Едже и Денис. В тези роли влизат актьорите Кан Нергис, Мюге Боз и Берил Каяр ...  newsm78

Обявиха името на още един актьор - Онур Алп Шанчактар в ролята на Баран Ялчин. Той вероятно ще е роднина на новия главен, но незнам каква роля ще изпълнява в сериала. Едва ли ще е доктор защото вече има нов доктор вместо Явуз - той игра в последни 3-4 епизода от сезон 8 ...
   Peace

Мерси за изчерпателния отговор.Само не разбрах нов главен ли ще има-нали досега бе Ръза?

# 205
Мерси за изчерпателния отговор.Само не разбрах нов главен ли ще има-нали досега бе Ръза?

Няма за какво! Под нов главен имах в предвид вместо Мурат - все пак до тук Мурат и Синан си бяха най-главни за мен. В смисъл с тях бяха и основните двойки съответно Мурат и Зейнеп, Синан и Елиф и Мурат и Лейля. Спокойно Татко Ръза си остава начело на екипа, както и Месут и Хюсню ...   newsm10

А иначе от 8-ми сезон има нов директор вместо Ведат е Ариф ...
Peace

# 206
Още една нова снимка на Берк от фотосесията за новия му сериал. това вероятно ще е екранното му семейство. Берк е супер - откроява се във всяко отношение ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 207
Ето още 3 невероятни снимки на Берк от тази вечер с негови приятели - страхотен е, сладур и половина ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 208
Още промо снимки на новите комисари в цял ръст ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 209
И още няколко промо снимки на двете комисарки по отделно. Пак казвам русата ми е много по-симпатична ...   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт