S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Да нали Сам каза, че колата е мръсна, а Дийн каза, че това е само кола.

# 331
Аха, изгледали сте. Иска ми се да коментирам епизода, но засега имам само нечленоразделни реакции. Може би като се поуспокоя и изгледам пак Joy .

10.03 "Soul Survivor" Extended Promo:

# 332
Аз не съм още и ви чета под ъгъл леко  Crazy

# 333
# 334
Разказ за конвенцията в Торонто миналия уикенд. Сред мнооогото плява Laughing можете да прочетете и някои интересни неща.

[...] I want to share my own emotional reaction to the con, but first a few tidbits from Jensen’s meet and greet and some of my own conversation with him. [...]
The first question was about Demon!Dean (Thankfully Jensen did not refer to him as Deanmon or I would have lost it right in front of him).
Fan: So is Dean still in there? I thought I saw a glimpse of him sometimes but I’m not sure. Sometimes he just seems like a douchebag. I’m so confused – is it just me?
Everyone else in the room: (shaking their heads)
Jensen said that’s pretty much how we’re supposed to feel, that we should be wondering how much of Dean is still there. He reiterated that it’s not a possession kind of thing, it’s more like when Sam was soulless, all Dean’s memories are still there. So of course he calls Sam “Sammy” just like Dean would, for example. In other words, he gave absolutely nothing away, but at least I’ve been validated for my confusion.
My question was about Dean’s story arc this season.
Me: Bob Singer has said that Dean’s journey is to rediscover his heroism. Is that compelling for you to play, and what does it really mean?
Jensen said that the journey for Dean for part of the season is for him to get back to being “normal” Dean.
Jensen: (laughing) Not that the Winchesters were ever normal…
Me: (air quotes)
He said that Dean getting back to hunting, essentially getting back to the “family business” (my words, not his), is Dean’s journey to rediscover his own heroism.
Me: And how does Sam’s arc intersect with that?
Jensen said that Sam is his support system, he’s being there for Dean. There’s a question as to what is the influence of the Mark of Cain, even if Dean eventually isn’t a demon anymore. Sam is the one keeping an eye on him, constantly asking, is this my brother, or is this the influence of the Mark? Dean’s saying ‘oh no man, that’s all me’ even when he just killed twenty zombies.
Me: (doing a bad Dean imitation) Like ‘Oh, I would’ve done that anyway!’
Jensen: (laughing at me and doing it correctly) Right! I would’ve done that anyway.
He said he’s really enjoying playing that arc, and playing Sam and Dean.
Me: (over excited) Oooh, that sounds really good!
Jensen: (laughs and agrees)

# 335
# 336
  • # супернатурална #
Страхотна игра на Дженсън! Не, че някога съм се съмнявала в актьорските му умения, но така брилянтно скоро не беше играл. То явно сценарият не му е позволявал  Laughing За сметка на това Джаред нещо забуксува. За което, естествено, обвинявам сценаристите  Crossing Arms Щото и той си го може  Crossing Arms Crossing Arms Много си го може   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Това на първо гледане. Като/ако успея да завторя - повече.

# 337
Дийн!!!
Ох, сладост, сладост за очите!
Отдавна не бяха правили такъв епизод, който да го ПОКАЖЕ - като мъж и като актьор.
Нещо бяха направили с косата му и тия стоманени очи, и тая студена усмивка.
Най-ми хареса като бутна Краули и пристъпи към него, и он преглътна с очевиден страх в погледа. Много лошо за авторитета на един крал. Друго ми хареса как гледаше в колата, като си хортуваха Краули и Сами (който все пак се обръсна, макар че му забраних! Crossing Arms). И на Самчо изражението ми хареса накрая - като че за първи път почувства страх от бате си.
Хич не ми дожаля за оня шпинго - къде се бута между шамарите! С целия си ръст от 149 см Laughing
Ще ме нервират сценаристите, ако направят най-предвидимия ход - Хана да пусне Метатрон от панделата.

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 23:45 от Анонимен

# 338
Уху,страхотен епизод !

Мъчно ми е за Кас ,дано по някакъв начин скоро се подобри.
Дийн направи ВЕЛИКОЛЕПНА игра  Heart Eyes

Хареса ми как Кастиел говори за братята,когато Хана каза,че не му влияят добре.

Тук направо спира дъха :  Crazy Heart Eyes

hahaha

Ох,сцената с Кас и момиченцето беше много сладка  Heart Eyes

Дийн става доста силен.

# 339
  • # супернатурална #
Това трябва да е от партито за 200 - тната (така ли се пише  newsm78 ) серия! Честити ни двеста дозички  Laughing

Лееека забележка към ансамб'лчето на Данийл  Rolling Eyes С такова тяло и с толкова пари все очаквам нещо повече от нея. Джен е перфектна почти колкото половинът си  Grinning

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 16:13 от Г. Краули

# 340
Ау,честита ни 200-тна серия Simple Smile

Много са красиви , пу-пу !   bouquet

# 341
  • # супернатурална #
още една снимка, от туитъра на Фелисия

Много са готини, приличат ми на вещиците от Истуик  Laughing

Иии...продължавам

Луци ми липсва. Ще ми се да намерят начин да се позавърне. Може и да е за сметка на Кас  Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 16:39 от Г. Краули

# 342
Мале ,мале красоти !

Бе само на мен ли ми се струва - или Хана е лапнала по Кас ?  Blush Mr. Green

# 343
Изобщо не ми харесва "тоалетчето" на Данийл прилича на Покахонтас за сметка на това Джен изглежда страхотно - елегантна и секси  Wink

# 344
Здравейте,
с нов аватар, но съм си същата,
махнах си вече здрачното белско име, че то нови филми здрач така и няма да има.
Не помня имахме ли човек с такова име тук, така че ако съм взела на някого прякора, ще го сменя, няма проблем.
Успях най-накрая да изгледам миналия сезон и новите серии и мога да ви чета спокойно.
Сега гледах и специалния епизод, ретроспективния и много мило ми стана.
Само не разбрах, последно 10 сезон със сигурност ли ще е последен или не?

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 19:21 от WinchesterGirl

Общи условия

Активация на акаунт