S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за линкчетата Импалке   bouquet
Относно епизода споделям мнението на WinchesterGirl.
Аз също съм повече фен на Краули и Кас отколкото на момчетата. Смятам, че образите им са изчерпани да се надяваме да ни изненадат приятно относно тях.

# 451
  • # супернатурална #
Серията беше...прилична  Laughing По-скоро ми хареса. Кейт ми е симпатична и като визия, и като образ. Ще ми се да се появява понякога, липсва ми женски персонаж. Пък и се замислих колко ли ще и е самотно - ни с хората човек, ни с върколаците-върколак. Поне да вземе да стане един ловец.
А най-съм доволна, че този път, по изключение, Сам спаси Дийн и не изглеждаше като пълен неспособник  Laughing

Дженсън няма гладен да остане, с толкова много таланти  Peace Стана ми едно коледно  Heart Eyes

# 452
Направо приказно  Heart Eyes

# 453
Мани го Дженсън, той е ясен Laughing . Във второто пее Джаред!

# 454
  • # супернатурална #
 Shocked Втория линк ли?
Ма сАм проста! То даже си пише. Много кратко беше  Crossing Arms

# 455
  • # супернатурална #
Пак аз. Помислих, че и двата линка са за Дженсън и за малко да пропусна Джаред. Еми...и Джаред няма да остане гладен! Такъв един  топлиък-дрезгав, лекинко ръмжащ  Heart Eyes Heart Eyes Като го чуя в святата нощ ще ме споходят не особено святи мисли  Blush Импалко, на теб разчитам да ни ощастливиш с целите парчета като излязат  Hug То не може така само да ни започнеш  Laughing

# 456
Ще видим Wink .

# 457
Промо снимка за 10.05 "Fan Fiction":

Добивам леко усещане за "гавра" с... хъм... по-необичайните фенове Joy .

# 458
# 459
  • # супернатурална #
Ооо  Heart Eyes Томас, Шеп и Джей-Джей са били заедно на Хелоуин

Божееее  hahaha

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 15:06 от Г. Краули

# 460
Ау,какви са сладки децата  Heart Eyes

# 461
Да кажа накратко за последните два епизода.
10.03 "Soul Survivor" - не чак толкова хубав, колкото предишния, но достатъчно добър за мен. Demon!Dean ми пълни душата отвсякъде и до ръбчето Heart Eyes . Съгласна съм, че попретупаха излекуването на Дийн, но пък знаем, че това не е краят - белегът на Каин все още е върху него и очаквам някой и друг заек да изскочи от тази трънка Joy . Помним как му се отрази миналия сезон. Преследването в бункера беше чудесно - напомни ми на любимия 2.14 "Born Under a Bad Sign", освен че беше отлична препратка към "The Shining". С Кас, Хана и Краули не ми се занимава, може би друг път.
10.04 "Paper Moon" - признавам, че се бях настроила зле и се радвам, че лошите ми очаквания не се оправдаха... напълно Laughing . Като за първи пълнежен епизод за сезона си беше направо добре. Е, да, аман от добри чудовища, които постъпват правилно; и предвидимо - още докато Кейт разказваше историята си в кафенето беше ясно как ще завърши всичко. Аман най-вече от това да разхвърлят братята като играчки или тотални новаци, дотолкова, че да се чуди човек как са оцелели дотук Joy . Сцената на брега на езерото беше необичайна, много ми хареса. Виж, задушевните разговори в колата тип сестри - стари моми Mr. Green - не чак толкова Laughing . Нека си разкриват и изясняват чувствата, разбира се, но не така. Поне аз не го усещам автентично и не мога да го приема в толкова големи и чести дози. Разбрахме за Лестър - неприятно, нередно, но стига толкова. Да продължат напред, да се хванат с някаква там важна мисия (чудя се каква ли ще е тя в този сезон?) и това е. "Кривите топки" са отделно и са винаги добре дошли Wink .

# 462
# 463
И мен ще ми е интересно за новата мисия  Crazy

# 464
Най-запомнящото се от 10.04:

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт