S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Миуо,
Съжалявам Hug , ще си праскам големия... шрифт тогава. Иначе да го разбирам ли като да искаш нещо големшко Flutter ?

Нямам търпение за коледния албум!

# 196
  • # супернатурална #
Познаваш ме по-добре от мен самата  Hug
Големишко-големишко...колко да е големишко?  Rolling Eyes Не повече от 194 см. и не по-малко от 20 години.

# 197
  • Лутаща се
  bouquet

# 198
Здравей, skarlet   bouquet !

Не повече от 194 см. и не по-малко от 20 години.
Харесва ми критерият ти. Плюс 3 сантиметра са ми тамън Flutter . Изобщо, взимам големите параметри много присърце, да не кажа направо навътре.

# 199
10.01 "Black" Sneak Peek:

# 200
  • # супернатурална #
  ох, сетих се за едни пулсации, но да не задълбаваме толкова много от сабахлем Laughing
Леле, това май не беше демон, ми жива жена! На Сам му опря ножа в кожа и съвсем ще се разпищоли Praynig
Скарлет,  Hug
Ще копаеш, ще тренираш или си от неуморните  Grinning

# 201
  • Buffyworld
Момичета, един въпрос ме тормози от няколко дни и не мога да се сетя - как се казваше този ангел, същият актьор играе Майкъл - бащата на Клаус от " Древните " . Мисля, че го убиха в последния сезон - Дийн или Кастиел, не помня кой точно го уби. Нещо като Балтазар ми се мота, но не съм сигурна...........  newsm78 Ще Ви бъда благодарна, ако ми припомните  Hug

# 202
Хубав снийк пийк

# 203
  • Лутаща се

Скарлет,  Hug
Ще копаеш, ще тренираш или си от неуморните  Grinning

Не разбрах?  newsm78

Аз се намъкнах така в темата ви, защото не видях никъде бутон за следене.
Това е сериалът, който планирам да гледам след като приключа със сегашния. Трябваше ми да се добера до линковете за сваляне, а на работа нямам достъп до Замунда, за да си ги запазя.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 09:19 от skarlet71

# 204
Бъфи, Балтазар е. Кастиел го уби в края на 6 сезон. Стана ми гадно за него, защото много ми харесваше. Притежаваше чудесно чувство за хумор.

# 205
Направо умрях ...
 smile3544 Heart Eyes

# 206
  • Buffyworld
Бъфи, Балтазар е. Кастиел го уби в края на 6 сезон. Стана ми гадно за него, защото много ми харесваше. Притежаваше чудесно чувство за хумор.

Благодаря  Hug Не бях сигурна за името. И аз го харесвах, но той накрая май беше нещо в комбина и с Краули и Кас го разкри .......

# 207
Скрит текст:
Just imagine you wake up in the morning and you find this adorable son of a b*tch  Joy Heart Eyes

Добро утро  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 11:22 от малката лисичка

# 208
Краули и Балтазар доколкото ми е известно не са се засичали. По-скоро Кас се беше бъгнал тогава и затова го уби.

# 209
  • Buffyworld
Краули и Балтазар доколкото ми е известно не са се засичали. По-скоро Кас се беше бъгнал тогава и затова го уби.

Възможно е. Не си спомням точно. Все пак се радвам, че оставиха Миша Колинс в сериала. И без това ми липсва Боби, ако беше изчезнал и Кас щеше да стане много тъпо.....

Общи условия

Активация на акаунт