Отговори
# 570
Ауууу, Дерия е мноооу зле... Sick Sick

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Оставете момичето на мира яяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy

Е аз писах, че може да е добра по душа, то красотата е до време Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy права си.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
Ауууу, Дерия е мноооу зле... Sick Sick Ама сигрурно е добра по душа Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 572
  • Яко в Матрицата...
Ауууу, Дерия е мноооу зле... Sick Sick Ама сигрурно е добра по душа Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

newsm53 smile3521 smile3521 smile3521

# 573
  • Яко в Матрицата...
Ауууу, Дерия е мноооу зле... Sick Sick

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Оставете момичето на мира яяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy

Е аз писах, че може да е добра по душа, то красотата е до време Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy права си.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На ум ми идва само - Да, ама Не! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 574
хората ще започват да работят вече, аби реши да иде на море  Joy Joy Joy и смао пише в Т, че е време за море  Joy Joy Joy Сладучо бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хазарчето се е намерила с Батуханчо  Joy Joy

# 575
Не бях влизала при рускините от доста време  Joy Joy Joy ама и те пипат сценарии и то лоши  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
А что если актрису Эндер поменяют на другую, якобы изуродованная после аварии , а из нашего любимого Селима, инвалида сделают(((,
 сыночки остануться почти сиротами((( потому что от деда Скупердона не знаю, что ожидать!!!!
 Яманитос само собой никуда не уедет, потому что младшенького в таком состоянии не оставит!! а Миру всё таки сошлют в США. И не забудем о Надире из- за которога Яман и хотел порвать с Алтынкоем и его жителями! что теперь и уйти не может,( ведь его пригрели когда ему это необходимо было, а он оооч совестливый малый!!!)
 и остаться, значит подвергать всех опасности(((
Последний кадр, привёл к пооооооооооолной и неожиданной сумятице, потому что я лично ожидала нечто похожее на оригинал!!! НО!!! ПОХОЖЕ НАС ЖДУТ СЮРПРИЗЫ И ХОРОШИЕ, И ПЛОХИЕ((((

# 576
Яманчик е станал Яманитос  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 577
Мацката до Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  е другата стилистка на ПО  Mr. Green Mr. Green

# 578
  • Яко в Матрицата...

Ох, и аз това щях да пиша - тия нямат милост Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 579
  • Яко в Матрицата...
Мацката до Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  е другата стилистка на ПО  Mr. Green Mr. Green

Хубава е, на мен ми харесва Peace то беше ясно, че не е някоя случайна.

# 580
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Селим след  смъртта на Ендер ще е инвалид,сакън,да не може да е с друга  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 581
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Селим след  смъртта на Ендер ще е инвалид,сакън,да не може да е с друга  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ааа нееее, тя Ендер няма да умре, ами ще и направят пластична операция и затова ще сменят актрсата.  Joy Joy Joy Joy

Обаче аз мафиота го бях забравила, а той си е заплаха за Яманитос.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 582
Мацката до Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  е другата стилистка на ПО  Mr. Green Mr. Green

Ааа,колежката на Кивова  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на мен не ми се нрави нещо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 583

Хубава е , ама така е по- хубаво

# 584
  • Яко в Матрицата...

Ааа,колежката на Кивова  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на мен не ми се нрави нещо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Става, в пъти по-добре от Сенсойките Peace

Общи условия

Активация на акаунт