Отговори
# 600
фрагман на новия сериал на Мине "Крадец на сърца"  Peace

Thinking Thinking Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Героинята и се влюбва в крадеца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Поне така разбрах.  newsm78

Пожелавам успех на Мине и дано героинята й да изкара повече от един сезон в този сериал  Grinning

дано има успех!  Peace И дано героинята и е по-интересна от Ендер.  Laughing

# 601
# 602
# 603

Ама Минето като че ли от Селимови от спалнята е дошла  тука-визията й 1:1  newsm78 newsm78 newsm78
Е с тоя крадеца ще има ашк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes добре,че не го утепа със свещника  hahaha hahaha hahaha

И аз това си помислих.  ooooh! ooooh! ooooh! Що не и променят малко визията?  ooooh! Все едно у Серез влиза крадец и Ендер ще го трепе със свещника, щото Селим го няма, а Мерт го е страх да слезне  Joy Joy Joy а Яманитос е заминал за Измир.  Joy Joy Joy

Ами то така си беше-  от единия сериал веднага скочи в другия ,нямала е време дори халата да свали  hahaha hahaha hahaha

АдашчеHug Hug Hug

# 604
Още нещо красиво  Crazy Crazy Crazy Party Party Party

# 605

Ама Минето като че ли от Селимови от спалнята е дошла  тука-визията й 1:1  newsm78 newsm78 newsm78
Е с тоя крадеца ще има ашк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes добре,че не го утепа със свещника  hahaha hahaha hahaha

И аз това си помислих.  ooooh! ooooh! ooooh! Що не и променят малко визията?  ooooh! Все едно у Серез влиза крадец и Ендер ще го трепе със свещника, щото Селим го няма, а Мерт го е страх да слезне  Joy Joy Joy а Яманитос е заминал за Измир.  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo А Кенан аби е в Чешме Joy Joy Joy

ааа Кенан аби тя не иска да го види и на снимка.  Naughty Naughty Naughty както и всички роднини на Яманитос.  Naughty Naughty

Тя Мине си знае най-добре.  Peace Но наистина ще е хубаво да променят малко визията и, че хората ще се объркат.  Joy Joy Joy

# 606
честно ли  Mr. Green-изморена  Hug

[/quote]
Рениии  Hug,адашче  Heart Eyes,Ивчооо  Hug

Съгласна съм,че Мине трябваше да смени визията  Peace,или цвета на косата или да я бе подстригала,и пак ли богаташка ще го дава  Flutter Whistling Mr. Green

# 607
и друго си мисля,че наЩе не са скарани,а временно разделени  Rolling Eyes и пак ще ги видят скоро заедно
п.с. някой може ли да ми изравни подписа  Praynig Heart Eyes

# 608
и друго си мисля,че наЩе не са скарани,а временно разделени  Rolling Eyes и пак ще ги видят скоро заедно
п.с. някой може ли да ми изравни подписа  Praynig Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug

# 609
Благодаря!
  bouquet  bouquet  bouquet
Лека нощ  Hug Hug Hug

# 610
 Hug Hug Hug Hug Hug Пуснах новата тема сега, защото утре не знам какво ме чака на тръстиката и вечерта сигурно ще съм заета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 611
Hug Hug Hug Hug Hug Пуснах новата тема сега, защото утре не знам какво ме чака на тръстиката и вечерта сигурно ще съм заета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001

# 612
Благодаря!
  bouquet  bouquet  bouquet
Лека нощ  Hug Hug Hug
Даниии  Hug Hug Hug
Докато те видя и лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613

Ани newsm51 newsm51 newsm51

# 614

Общи условия

Активация на акаунт