Отговори
# 75
И малко целувки  на Ямира от мен, аз вече преговори12 еп.  от понеделник продължавам с 13

Валееееееееееее  Hug Hug Hug ама ти много бързо напредваш със сериите   Shocked Shocked Shocked Shocked аз не знам кога ще преговарям.  Joy Joy Joy

Ани, Hug Hug Hug мило не напредвам кой знае колко бързо, ама нали нямам конкуренция, да се съревноваваме,  Joy Joy Joy а и да си обсъждаме тука. smile3506 Пък ти докът печеше дупенце на моренце,   grinning039 аз кисна
на лаптопа, smile3502 smile3502 smile3502 че съм в отпуск. Ноооо, от утре  давай, ако искаш можем да вървим заедно /т.е. да те изчакам/.  newsm78 И да питам все пак нали последният преведен епизод е 32?  newsm78

А пък като видна клюкарка да ти кажа и аз  newsm47-  не мога да те отбраня тука  smile3512 smile3512 smile3512 от арт фенките- клуб та клуб, щял Крачо да стане Чачо, то на поезия ги изби, то напълниха темата с найлонови фотки, еееей бре мераци smile3508 Аниту да стане Крачофенка.

# 76

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy да бе  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty да не е луд или гей?  Naughty Naughty Naughty Naughty Крачола малко е съмнителен, но Яманчи * ЪПсурТ!   Naughty Naughty Naughty Naughty

Това ме подсеща за интервюто на Али аби. Питат го: "Имате ли си приятелка?" и той - "Коментар йок". После - "Това означава, че имате." И той - "Само казвам, че нямам коментар..." Та Али аби ми е доста съмнителен. Peace

ooooh! ooooh! ooooh! нИдей, че мен ме съмнява отдавна.  ooooh! ooooh! ooooh! Дано не е  newsm78 newsm78 newsm78 не, че ще го харесвам по-малко, ама все пак.  Mr. Green Mr. Green

Не демек?  Rolling Eyes Rolling Eyes  Щото не схванах  в какво се съмнявате ?

имам съмнения, че аби е гей  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes от известно време  Joy Joy Joy пропуснала си, споделяла съм си съмненията  ooooh! ooooh! ooooh!

# 77
# 78
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 2m

I believe I can fly💥 http://instagram.com/p/rP5f9eS9WJ/

Thinking Thinking Thinking

Айдааааа, пренсес я кара на макс  Peace  Много хубава рокля, особено деколтето  Crazy Crazy Crazy  

Роклята е страхотна!  Peace Heart Eyes Heart Eyes
Ама тя накъде е полетяла  Thinking Thinking
Сигурно към ятото ни  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ми нали си има пИпИруда,
на Миконос пърха като луда,
красоти показва разни
 Чачко сигурно да дразни  hahaha

# 79

Айдааааа, пренсес я кара на макс  Peace  Много хубава рокля, особено деколтето  Crazy Crazy Crazy  

Роклята е страхотна!  Peace Heart Eyes Heart Eyes
Ама тя накъде е полетяла  Thinking Thinking
Сигурно към ятото ни  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Сигурно оня дето са му я обещали като малка е там и за него лети с таз кърмъзъ рокля  Joy Joy Joy Joy Joy

Да бееее, туй годежа Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 80
И малко целувки  на Ямира от мен, аз вече преговори12 еп.  от понеделник продължавам с 13

Валееееееееееее  Hug Hug Hug ама ти много бързо напредваш със сериите   Shocked Shocked Shocked Shocked аз не знам кога ще преговарям.  Joy Joy Joy

Ани, Hug Hug Hug мило не напредвам кой знае колко бързо, ама нали нямам конкуренция, да се съревноваваме,  Joy Joy Joy а и да си обсъждаме тука. smile3506 Пък ти докът печеше дупенце на моренце,   grinning039 аз кисна
на лаптопа, smile3502 smile3502 smile3502 че съм в отпуск. Ноооо, от утре  давай, ако искаш можем да вървим заедно /т.е. да те изчакам/.  newsm78 И да питам все пак нали последният преведен епизод е 32?  newsm78

А пък като видна клюкарка да ти кажа и аз  newsm47-  не мога да те отбраня тука  smile3512 smile3512 smile3512 от арт фенките- клуб та клуб, щял Крачо да стане Чачо, то на поезия ги изби, то напълниха темата с найлонови фотки, еееей бре мераци smile3508 Аниту да стане Крачофенка.

Валеееееееее  Hug Hug Hug Hug аз от утре съм на работа  Sick Sick Sick Sick и то ще имам много работа, направо не ми се мисли  Joy Joy Joy аз превъртам сериите понякога, ама ти си коментирай пък ние каквото помним ще се включваме  Hug Hug Hug Hug

# 81

newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Hug Hug Hug

# 82

Ми нали си има пИпИруда,
красоти показва разни

Даниииииииииииии   bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet ади и теб те посещава музата значи?  Party Party Party bouquet bouquet bouquet bouquet БравУС!  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 83

newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Hug Hug Hug

Валеее, хич не ги слушай!  Party Party Party Ей го на появи се един кандидат от ранна детска възраст  hahaha hahaha hahaha за Серенайчето.  Party Party Чачи нЕма шанс.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 84

Ми нали си има пИпИруда,
красоти показва разни

Hug Hug Hug Hug Hug

нИдей, че няма излизане от депресията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Сега и с тоя кандидат жених не моЙ се измъкна от нея  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 85

Сигурно оня дето са му я обещали като малка е там и за него лети с таз кърмъзъ рокля  Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ами да, ето и мама е там.  Party Party Party

адио найлонов клуб!  Party Party Party Party Party

# 86

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy да бе  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty да не е луд или гей?  Naughty Naughty Naughty Naughty Крачола малко е съмнителен, но Яманчи * ЪПсурТ!   Naughty Naughty Naughty Naughty

Това ме подсеща за интервюто на Али аби. Питат го: "Имате ли си приятелка?" и той - "Коментар йок". После - "Това означава, че имате." И той - "Само казвам, че нямам коментар..." Та Али аби ми е доста съмнителен. Peace

ooooh! ooooh! ooooh! нИдей, че мен ме съмнява отдавна.  ooooh! ooooh! ooooh! Дано не е  newsm78 newsm78 newsm78 не, че ще го харесвам по-малко, ама все пак.  Mr. Green Mr. Green

Не демек?  Rolling Eyes Rolling Eyes  Щото не схванах  в какво се съмнявате ?

имам съмнения, че аби е гей  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes от известно време  Joy Joy Joy пропуснала си, споделяла съм си съмненията  ooooh! ooooh! ooooh!

нИ думай  ooooh! ooooh! ooooh!  Не ,че има значение за нас,де , щом така (ако е така ) е щастлив   Peace  

# 87

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ами да, ето и мама е там.  Party Party Party

адио найлонов клуб!  Party Party Party Party Party

Ами щом е така, оставаме си аз, Вени, Чачо  Crazy и Крачо в Клуба.  Party Party Party Party
НИщем нови членове,  Stop Stop Crossing Arms ти отивай на годеж  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 88
мили момичета аз ще ви казвам лека нощ, че утре съм за първи ден след отпуска на работа и знаете колко е гадно, ама чок зор е.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 89

Ми нали си има пИпИруда,
красоти показва разни

Ооо,на Чачи колко ли му  пука,
с абла  Хюлия цял ден табла лупа!

Общи условия

Активация на акаунт