Отговори
# 165
Мокро Яманчи  Hug Hug Hug

# 166
Скрит текст:

А пък като видна клюкарка да ти кажа и аз  newsm47-  не мога да те отбраня тука  smile3512 smile3512 smile3512 от арт фенките- клуб та клуб, щял Крачо да стане Чачо, то на поезия ги изби, то напълниха темата с найлонови фотки, еееей бре мераци smile3508 Аниту да стане Крачофенка.

newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Hug Hug Hug

Валеее, хич не ги слушай!  Party Party Party Ей го на появи се един кандидат от ранна детска възраст  hahaha hahaha hahaha за Серенайчето.  Party Party Чачи нЕма шанс.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ааааама и аз така обобщих  Joy hahaha - ква е тая либоФ - днеска с джипа на нощен клуб , а лятос на  море с .... мама,  smile3555то бива целомъдрие, doctor doctor ама това си бие на....,  smile3512абе с една дума, рано е за червения килим на клуба, фенките си остават ДВЕ hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Hug Hug Hug Hug  Party Party Party Party Party Party Party те ще си останат две  hahaha hahaha hahaha hahaha

Пуууу, като толкова не искаш да идваш, не идвай пък!!   Stop Stop Crossing Arms
Нали Чачо е при нас   smile3534 smile3534

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 167
Чачо е с брадаткови, значи е там.  newsm78 newsm78 Серенай като иска да почива с мама, той пък ще си почива с брадаткови и едната Шенсой  hahaha hahaha не мога да преценя коя от двете сестри ми харесва поне малко.  Joy Joy Май никоя.  hahaha Тази няма гадже изглежда. Другата е с някакъв актьор.  Peace

Не знам защо като ги видя двете сестри Шенсой, правя асоциация с доведените сестри на Пепеляшка  ooooh!  Офф,глупаво е,ама....е, истина  Embarassed  може би ,защото от години съм във възрастта  от 3 до 7  hahaha hahaha hahaha 

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 168
Какви белтъци си пускаха тука  Hug Hug Hug

# 169

Абе Данито не се е мяркала  newsm78 newsm78 newsm78
Щеше да идва в София в събота и да води Дидка в Зоото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано всичко е наред с тях  Praynig

Ники, били са в София  Peace Видях снимки от зоопарка   Hug Hug Hug Сигурно има други ангажименти. Вечер се появява късничко  и за малко тук   Confused

Тя нали Дани беше казала, че ще си местят ателието.  newsm78 Сигурно по цял ден има работа и вечер е уморана от работата и от някоя щуротия  Joy Joy Joy Joy Joy

# 170

Вениииииииииии  Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001
Морето пита ли за мен?  Party Party Party Party

# 171
Ники, супер си е на морето  Party Party Party Party Party

Аби и той май е някъде на моренце.

и е зарязал книжките .. за малко  Joy Joy Joy Joy

# 172
Здравейте  Hug Hug Hug
сега сядам с последни сили да ви драсна два реда  Heart Eyes
Ники,ходихме,аз,Диди,Жоро,сестра ми и двете ми племеннички,беше страхотно,невероятно,супер забавно.Чудесен ден,много хубава разходка и голяма радост за малки и големи  Heart Eyes
При нас в работата е някакъв хаос,напуснаха 4 жени(разбирам ги,намери ли са си по платена работа  Peace),3 са в отпуск и просто се окостихме от към хора жестока,много работа,а сега ходя и на зъбар  Tired и на всичкото отгоре правим у нас,лек ремонт  ooooh!,колко лек да е до сега и има още да се маже  ooooh!
Ивее,зайо ми скоси нервите тази сутрин,нали 5 седмици им почива градината и си бе у нас,днес немога да я заведа на градината,отскубна се от мен и обратно към колата с две лелки сме я тикали докато я качим в стаята  ooooh!,накрая си сложи пантофите и ми вика "ама майка ти,защо не си ме лакирала" и аз вече щях да припадна  ooooh! Mr. Green
Поздрави на всички и целувкииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
newsm47 newsm47 newsm47
Всеки път като видя снимка на Крачо, се сещам за думите на Метин, че тази роля му позволява да се лигави на воля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

лигльо  Confounded Confounded Confounded Confounded Confounded

# 174
Здравейте  Hug Hug Hug
сега сядам с последни сили да ви драсна два реда  Heart Eyes
Ники,ходихме,аз,Диди,Жоро,сестра ми и двете ми племеннички,беше страхотно,невероятно,супер забавно.Чудесен ден,много хубава разходка и голяма радост за малки и големи  Heart Eyes
При нас в работата е някакъв хаос,напуснаха 4 жени(разбирам ги,намери ли са си по платена работа  Peace),3 са в отпуск и просто се окостихме от към хора жестока,много работа,а сега ходя и на зъбар  Tired и на всичкото отгоре правим у нас,лек ремонт  ooooh!,колко лек да е до сега и има още да се маже  ooooh!
Ивее,зайо ми скоси нервите тази сутрин,нали 5 седмици им почива градината и си бе у нас,днес немога да я заведа на градината,отскубна се от мен и обратно към колата с две лелки сме я тикали докато я качим в стаята  ooooh!,накрая си сложи пантофите и ми вика "ама майка ти,защо не си ме лакирала" и аз вече щях да припадна  ooooh! Mr. Green
Поздрави на всички и целувкииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Даниииии  Hug Hug Hug Hug Hug и на теб целувки и на Дидка   love001  love001  love001  love001

и как може да пуснеш детето на градина без лак?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 175
От мен лека нощ, че днес голям зор на тръстиката беше  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176

Абе Данито не се е мяркала  newsm78 newsm78 newsm78
Щеше да идва в София в събота и да води Дидка в Зоото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано всичко е наред с тях  Praynig

Ники, били са в София  Peace Видях снимки от зоопарка   Hug Hug Hug Сигурно има други ангажименти. Вечер се появява късничко  и за малко тук   Confused

Тя нали Дани беше казала, че ще си местят ателието.  newsm78 Сигурно по цял ден има работа и вечер е уморана от работата и от някоя щуротия  Joy Joy Joy Joy Joy
Ще се местим,от 1 месец харесаха място,сега не отговаряло на стандартите на Дисни и ще търсим друго  ooooh!
За бели не ми се пише,че ще осъмна на компа  Mr. Green,най кратката е,като събирах багажа на шефу от офиса в едно чекмедже намерих некви джапани и ми се видяха прашлясали и с двата пръста в казаня  hahaha hahaha,след ден пита дали някой му ги виждал,че му били от Лондон  Flutter Whistling,чак пък,голямо важно,аз не съм ги виждала  Naughty Mr. Green

# 177
нахълтвам в темата,но искам да ви попитам дали знаете кога ще има фрагман на новия сезон.Едвам открих темата,какво се случило тая бгмама,не съм влизала отдавна.

# 178
 Hug Hug Hug Hug Party Party Party Party Party Party

Тая пък да не види нещо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 179
Добро утрооооо! Бъдете свежи и усмихнати!  Hug Hug Hug

Нещо ново от Ча  Hug

Бил е в Алачати със семейство Меринджей . Дрес код -  в черно, обувките -еднакви  hahaha hahaha  
 Нещо не ми харесва момчето ни на тези снимки  Thinking Thinking Някак запуснат,  усмихва се пресилено   newsm78

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 07:32 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт