Отговори
# 180
Ивееееее, писали сме почти едновременно  Hug Hug Hug  По- бърза си,де  Peace Аз докато се чудя какво му е на Чачи,че нещо не ми харесва видът му  Thinking

# 181
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

За дует "Ранно пиле" по едно кафе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
  • Яко в Матрицата...
Ивееееее, писали сме почти едновременно  Hug Hug Hug  По- бърза си,де  Peace Аз докато се чудя какво му е на Чачи,че нещо не ми харесва видът му  Thinking

Дани,  Hug то ще се чуе къде е бил и защо Peace

# 183
  • Яко в Матрицата...
Здравейте  Hug Hug Hug
сега сядам с последни сили да ви драсна два реда  Heart Eyes
Ники,ходихме,аз,Диди,Жоро,сестра ми и двете ми племеннички,беше страхотно,невероятно,супер забавно.Чудесен ден,много хубава разходка и голяма радост за малки и големи  Heart Eyes
При нас в работата е някакъв хаос,напуснаха 4 жени(разбирам ги,намери ли са си по платена работа  Peace),3 са в отпуск и просто се окостихме от към хора жестока,много работа,а сега ходя и на зъбар  Tired и на всичкото отгоре правим у нас,лек ремонт  ooooh!,колко лек да е до сега и има още да се маже  ooooh!
Ивее,зайо ми скоси нервите тази сутрин,нали 5 седмици им почива градината и си бе у нас,днес немога да я заведа на градината,отскубна се от мен и обратно към колата с две лелки сме я тикали докато я качим в стаята  ooooh!,накрая си сложи пантофите и ми вика "ама майка ти,защо не си ме лакирала" и аз вече щях да припадна  ooooh! Mr. Green
Поздрави на всички и целувкииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани,  Hug ама голям сладкиш е твоята щерка. Heart Eyes

# 184
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасен, слънчев и успешен вторник!

# 185
Ха сега - добро ви утро!  Hug Hug Hug
Одеве като видях Чачи   Crazy Crazy Crazy Crazy  и забравих да поздравя  Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Дани, как да ти харесва, нали е в депресия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Взеха му севгилито под носа, човекът страда   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Страхотен е - красив, брадясал, небрежен, готин, чаровен...  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544  С тен, с гривни, със сладурски пораснала косичка  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Но е факт, че е сам от няколко седмици.  Thinking Докога - не се знае, няма да е за дълго,  Mr. Green Mr. Green но коя ще е късметлийката.... знам само аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Искате ли да се обзаложим нещичко  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu?

# 186
newsm47 newsm47 newsm47
Всеки път като видя снимка на Крачо, се сещам за думите на Метин, че тази роля му позволява да се лигави на воля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

лигльо  Confounded Confounded Confounded Confounded Confounded

Вени,   Hug Hug Hug   love001   това съм го забравила.  ooooh! ooooh!
Затова ли ми е толкова любима на мен ролята му? Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green newsm44 newsm44 newsm44

# 187

Ивее,зайо ми скоси нервите тази сутрин,нали 5 седмици им почива градината и си бе у нас,днес немога да я заведа на градината,отскубна се от мен и обратно към колата с две лелки сме я тикали докато я качим в стаята  ooooh!,накрая си сложи пантофите и ми вика "ама майка ти,защо не си ме лакирала" и аз вече щях да припадна  ooooh! Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оххх бееее....
И я тикали към стаята rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Дани,   Hug Hug Hug  love001

Майката ти,  Mr. Green Mr. Green  да не ми пращаш повече Зайото на градина без лак!  Crossing Arms Crossing Arms

# 188
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Ха сега - добро ви утро!  Hug Hug Hug
Одеве като видях Чачи  Crazy Crazy Crazy Crazy  и забравих да поздравя  Joy Joy Joy

Ивееееее, писали сме почти едновременно  Hug Hug Hug  По- бърза си,де  Peace Аз докато се чудя какво му е на Чачи,че нещо не ми харесва видът му  Thinking

Дани, как да ти харесва, нали е в депресия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Взеха му севгилито под носа, човекът страда   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Страхотен е - красив, брадясал, небрежен, готин, чаровен...  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544  С тен, с гривни, със сладурски пораснала косичка  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Но е факт, че е сам от няколко седмици.  Thinking Докога - не се знае, няма да е за дълго,  Mr. Green Mr. Green но коя ще е късметлийката.... знам само аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Искате ли да се обзаложим нещичко  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu?[/i]

Обзалагане... Thinking Thinking хм, пак си гледала в кристалното кълбо Mr. Green КАжи, може този път аз да се вържа Joy Joy Joy

Чачко ми изглежда добре, мнооого добре даже  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Само да ги махне тези гривни... Peace

# 189
Добро утроооо  Hug Hug Hug
НащУ брадатко с Брадаткови  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама без сестра  Naughty Wink Wink

Пък на мен ми харесва-с тен,с наболата брата-абе отпускарче  Hug Hug Hug

Данииии,милоооо,как съжалявам,че не бях в София  Stop Stop Stop да го видя това сладко зайче Дидка Grinning Grinning Grinning
Радвам се,че сте се забавлявали,ама за теб явно всяка минута е така  Party Party Party

# 190

Вай бееее  newsm19 newsm19 newsm19

# 191
Скрит текст:
Одеве като видях Чачи  Crazy Crazy Crazy Crazy  и забравих да поздравя  Joy Joy Joy

Ивееееее, писали сме почти едновременно  Hug Hug Hug  По- бърза си,де  Peace Аз докато се чудя какво му е на Чачи,че нещо не ми харесва видът му  Thinking

Дани, как да ти харесва, нали е в депресия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Взеха му севгилито под носа, човекът страда   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Страхотен е - красив, брадясал, небрежен, готин, чаровен...  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544  С тен, с гривни, със сладурски пораснала косичка  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Но е факт, че е сам от няколко седмици.  Thinking Докога - не се знае, няма да е за дълго,  Mr. Green Mr. Green но коя ще е късметлийката.... знам само аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Обзалагане... Thinking Thinking хм, пак си гледала в кристалното кълбо Mr. Green КАжи, може този път аз да се вържа Joy Joy Joy

Чачко ми изглежда добре, мнооого добре даже  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Само да ги махне тези гривни... Peace

Що???!!  Shocked Shocked Shocked

# 192
# 193
Добро утроооо  Hug Hug Hug
НащУ брадатко с Брадаткови  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама без сестра  Naughty Wink Wink

Пък на мен ми харесва-с тен,с наболата брата-абе отпускарче  Hug Hug Hug

Оххх беее, Ники, чудех се ква сестра  Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама накрая загрях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен ми харесва, яяяя, и то чОк, чОк, чООООк  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 194
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Що???!!  Shocked Shocked Shocked

Щото не му отиват, според мен Peace Голям мъж е, не му отива да е суеверен...

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт