Отговори
# 195
  • Яко в Матрицата...
Иве, а далекоглед извади ли? Mr. Green Къде е ходил по сокаците? Joy Joy Joy

# 196
Скрит текст:
Ха сега - добро ви утро!  Hug Hug Hug
Одеве като видях Чачи   Crazy Crazy Crazy Crazy  и забравих да поздравя  Joy Joy Joy

Ивееееее, писали сме почти едновременно  Hug Hug Hug  По- бърза си,де  Peace Аз докато се чудя какво му е на Чачи,че нещо не ми харесва видът му  Thinking

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Дани, как да ти харесва, нали е в депресия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Взеха му севгилито под носа, човекът страда   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Страхотен е - красив, брадясал, небрежен, готин, чаровен...  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544  С тен, с гривни, със сладурски пораснала косичка  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Но е факт, че е сам от няколко седмици.  Thinking Докога - не се знае, няма да е за дълго,  Mr. Green Mr. Green но коя ще е късметлийката.... знам само аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Искате ли да се обзаложим нещичко  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu?[/i]

Обзалагане... Thinking Thinking хм, пак си гледала в кристалното кълбо Mr. Green КАжи, може този път аз да се вържа Joy Joy Joy

Чачко ми изглежда добре, мнооого добре даже  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Само да ги махне тези гривни... Peace

Що???!!  Shocked Shocked Shocked

Щото не му отиват, според мен Peace Голям мъж е, не му отива да е суеверен...

Аааа, не.  Crossing Arms Crossing Arms  Такъв си е и ще си носи гривничките  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 197

newsm47 newsm47 newsm47

Да се напие от мъка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  А меринджеите го подпирали  hahaha hahaha hahaha
И понеже в Чешме нищо остава скрито, ще има още фотки  Party Party Party

# 198

newsm47 newsm47 newsm47

Да се напие от мъка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  А меринджеите го подпирали  hahaha hahaha hahaha

Да бе  Naughty Naughty Naughty изобщо не е на черешата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms е,може на една ръка разстояние като го гледам  Whistling Whistling Whistling ама иначе щеше да шофира Брадаткова  newsm78 newsm78 newsm78

# 199
И едно Серенайче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200

newsm47 newsm47 newsm47

Да бе  Naughty Naughty Naughty изобщо не е на черешата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms е,може на една ръка разстояние като го гледам  Whistling Whistling Whistling ама иначе щеше да шофира Брадаткова  newsm78 newsm78 newsm78

Тук още не е, но после се е насвяткал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 201
  • Яко в Матрицата...

newsm47 newsm47 newsm47

Тук още не е, но после се е насвяткал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Направо да го ожали човек... Такава мъка преживява...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нищо му няма, я какъв е нахилен и 'убав Naughty Като гледам меринджеите си вършат отлично работата Mr. Green

# 202
Гюнайдън бонбониерите ми Hug Hug Hugивве рени ники дани ани и всички как сте момичета аз съм на работа и ми е много тъпо и съм много изморен искам море ИСКАМ СЕЗОН 2 ИСКАМ ФРАГМАНЧЕ ХИХИ Чачо на последните снимки ми изглежда все едно го е влачил не знам кой ураган Joy Joyтака ми изглеждаа newsm78  bouquet

# 203

newsm47 newsm47 newsm47

Направо да го ожали човек... Такава мъка преживява...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нищо му няма, я какъв е нахилен и 'убав Naughty Като гледам меринджеите си вършат отлично работата Mr. Green

Че е хубав, две мнения няма.  Crazy Crazy Crazy Crazy  Но страда, сломен е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  И нещо почвам да набирам на Серенай  smile3539 smile3539 smile3539 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 204
Гюнайдън бонбониерите ми Hug Hug Hugивве рени ники дани ани и всички как сте момичета аз съм на работа и ми е много тъпо и съм много изморен искам море ИСКАМ СЕЗОН 2 ИСКАМ ФРАГМАНЧЕ ХИХИ Чачо на последните снимки ми изглежда все едно го е влачил не знам кой ураган Joy Joyтака ми изглеждаа newsm78  bouquet

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Урагана "Серенай"  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Хилоу, бонбончо!  Hug Hug Hug

# 205
нахълтвам в темата,но искам да ви попитам дали знаете кога ще има фрагман на новия сезон.Едвам открих темата,какво се случило тая бгмама,не съм влизала отдавна.

Hug Hug Hug

Сега се сетих за този пост  ooooh! ooooh!
Фрагмана ще е другата седмица.  Peace  Още не са го заснели.  Mr. Green

# 206

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Урагана "Серенай"  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Хилоу, бонбончо!  Hug Hug Hug

Мераба шекерче Joy Joy Joy  bouquet

# 207
Мераба,Ча фен  Hug Hug Hug
Почвай да правиш маршрута за сета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesче докато се обърнем,септември дошъл  Joy Joy Joy Joy

# 208
  • Варна

И след юнския потоп
Слънчо го удари ток-
пак напече като луд,
да забравим що е студ.
Градовете опустяха,
плажовете отесняха.

А в курортите тузарски,
разположили се царски
филмовите ни любимци сбират тен
радват се на всеки слънчев ден,
че след летния купон
пак ги чака нов сезон.

Серка си почива с мама
/няма тук любовна драма/
Всяка майка заслужава
обич да и се дарява
и признателност гореща
любовта- да я усеща.

Ча- и той е у дома
на семейната софра-
фемилито да му се порадва,
с вкусотийки мама да го изненадва,
тати с обич да го глези,
да обсъждат разни хипотези.
/братчето да го ядосва,
снимки разни като поства/

И с Брадаткови за кеф
брише като някой шеф-
по курорти на морето
обикалят цЕЕло лЕто.
И нали е „депресиран“
все с усмивка е фиксиран.

А след юлския семеен фон
следва августовски маратон-
снимките за новия сезон,
срещи с феновете-милион.
Хмм, разбира се и любовта,
че е мноооого важна тя!!!!!

# 209

И след юнския потоп
Слънчо го удари ток-
пак напече като луд,
да забравим що е студ.
Градовете опустяха,
плажовете отесняха.

А в курортите тузарски,
разположили се царски
филмовите ни любимци сбират тен
радват се на всеки слънчев ден,
че след летния купон
пак ги чака нов сезон.

Серка си почива с мама
/няма тук любовна драма/
Всяка майка заслужава
обич да и се дарява
и признателност гореща
любовта- да я усеща.

Ча- и той е у дома
на семейната софра-
фемилито да му се порадва,
с вкусотийки мама да го изненадва,
тати с обич да го глези,
да обсъждат разни хипотези.
/братчето да го ядосва,
снимки разни като поства/

И с Брадаткови за кеф
брише като някой шеф-
по курорти на морето
обикалят цЕЕло лЕто.
И нали е „депресиран“
все с усмивка е фиксиран.

А след юлския семеен фон
следва августовски маратон-
снимките за новия сезон,
срещи с феновете-милион.
Хмм, разбира се и любовта,
че е мноооого важна тя!!!!!

Бризкоооо,  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Как пък му избра баш тая снимка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Много хубаво стихчето, ама нЕма вече любов  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

за радост на едни лоши хора, дето сега сигурно потриват доволно ръце.  ooooh! ooooh!
Аман от лоши хора!
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт