Дженк Кангьоз гостува в това предаване. Говори за Ча и ПО около 11-та минута, и след 23.30. Май само хубави неща казва.

Вениии

аз сега нямам възможност да го прослушам.

Имам някакви среши, сега няма и аз да мога.

Че снимките започват на 15-и

Че Чачо е чОк якъшъклъ, чок отдаден на работата си, чок талантлив, чок изпълнителен и чОк притеснителен.

Другото не е важно

Ми тя Ивето го е превела, аз няма какво да добавя. Ча - скромен, дисциплиниран, вежлив. Че са много готин екип, всичкото кастинг бил харика, даже и Метин го спомена

Каза, че ще започнат да излъчват 2-рата седмица на септември, снимките започват на 15 август.
За него разбрах, че е завършил актьорско майстроство, специално в киното. В 5-те си проекта е бил все лошият герой. Ама много си ги харесвал и бил щастлив да играе лошите герои. Не е женен, ама много иска, деца иска. И е само на 40, изглежда ми по-възрастен

Обаче другият интервюиращ преди да го пита за Серенай, каза, че Ча и Серка са заедно, знаем го вече, нека да са щастливи. Нека и Ани да каже, ама аз това чувам... Дженк го пропусна това, не го коментира.

Последното - за тях е факт неоспорим. Хората са приели връзката им и не се пънат като магаре на мост като някои хора

Друг е въпроса, че връзката вече битти

Или пък неее?

На приливи и отливи съм

Май 7-и