Отговори
# 495
Само Крачола може да умре и ЩЕ умре!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А запри се де!  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

smile3518 smile3518

Вики, липсваше ни.
  Hug Hug Hug Heart Eyes

нИ моА!  Joy Joy Joy Само като си представя как умира Крачола и ми става кеееееееееееееф!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Рении, Яманчи няма да рИве за найлона!  Naughty Naughty Naughty Чак толкова добричък не е!  Joy Joy Joy Joy

# 496

Дано се сбият още първите епизоди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да изкарат напрежението  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Laughing Laughing Laughing

# 497
  • Яко в Матрицата...
Само Крачола може да умре и ЩЕ умре!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А запри се де!  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

smile3518 smile3518

Вики, липсваше ни.
  Hug Hug Hug Heart Eyes

нИ моА!  Joy Joy Joy Само като си представя как умира Крачола и ми става кеееееееееееееф!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Рении, Яманчи няма да рИве за найлона!  Naughty Naughty Naughty Чак толкова добричък не е!  Joy Joy Joy Joy

Аниии, според мен ще рИве. Той е добро дете, недей така...

Набързо се заслушах, че ми стана интересно, а довечера не знам кога ще мога. Ей, пусто любопитство Mr. Green
Та... според чичото-клюкар ашка продължава, предполага, че може да има малка криза, но са заедно. Мацката каза, че не са заедно на почивка, а той - какво от това! С Дерия били приятели, нямало нищо там. Ча и Серка не били признали да са се разделили (ама не са и казали, че са заедно  - това е от мен Peace). Няма снимки, няма доказателства за Дерия. Според чичото тия от вестниците си измислят новините и пускат бомби, една седмица е Серенай, на другата Дерия, после Чаатай. Това е накратко, което разбрах.  Peace Peace

# 498

А запри се де!  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

smile3518 smile3518

Вики, липсваше ни.
 Hug Hug Hug Heart Eyes

нИ моА!  Joy Joy Joy Само като си представя как умира Крачола и ми става кеееееееееееееф!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Рении, Яманчи няма да рИве за найлона!  Naughty Naughty Naughty Чак толкова добричък не е!  Joy Joy Joy Joy

Набързо се заслушах, че ми стана интересно, а довечера не знам кога ще мога. Ей, пусто любопитство Mr. Green
Та... според чичото-клюкар ашка продължава, предполага, че може да има малка криза, но са заедно. Мацката каза, че не са заедно на почивка, а той - какво от това! С Дерия били приятели, нямало нищо там. Ча и Серка не били признали да са се разделили (ама не са и казали, че са заедно  - това е от мен Peace). Няма снимки, няма доказателства за Дерия. Според чичото тия от вестниците си измислят новините и пускат бомби, една седмица е Серенай, на другата Дерия, после Чаатай. Това е накратко, което разбрах.  Peace Peace
Аниии  Hug Hug Hug

newsm47 newsm47 newsm47

# 499
 wavey wavey wavey

Вики  Hug  ,Рени Hug  , за  видеото и превода !

И на всички за емоциите и настроението ,което създавате в групата!  Hug Hug Hug 

Аз харесвам ПЕ и сигурно пак ще го гледам  Peace Заслужава си,макар че го изоставиха недовършен  Sad .  НЕма рИва, един път  вече  рИвах  Naughty

Вени, свърши ли почивката  Hug Hug Hug

Вики, ти къде се губиш  Hug Hug Hug

# 500
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох,Чачко направо ще  прихне тука  Hug Hug HugБаръш така си го плесна,с обич  Grinning Grinning Grinning
Много хубави сцени имаха двамата досега. Да видим ако наистина Селим остане сам,дали ще се промени спрямо останалите  newsm78 newsm78 newsm78

# 501
Ох,Чачко направо ще  прихне тука  Hug Hug HugБаръш така си го плесна,с обич  Grinning Grinning Grinning
Много хубави сцени имаха двамата досега. Да видим ако наистина Селим остане сам,дали ще се промени спрямо останалите  newsm78 newsm78 newsm78

Да, така е, много се сближиха двамата и не очаквам да се промени по отношение на Яман  Peace Peace  Изобщо не очаквам да се промени особено,освен да бъде малко по- тъжен и затворен в себе си в началото, заради смъртта на Ендер. Очаквам по- скоро сериозна промяна у Мерт . Но все пак , Ани има връзка с филанкишията , аз-  не  hahaha hahaha hahaha

# 502
Derya Sensoy ‏@derya_sensoy  28m
Uzun süredir çok güzel ve huzurlu bir ilişki yaşıyorum, güzel şeyleri yıpratmaya çalışanlara ve asılsız haberlere aldanmayın lütfen.

Дерия опровергава слуховете за връзка с наЩУ    Peace

# 503
Скрит текст:

А запри се де!  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

smile3518 smile3518

Вики, липсваше ни.
 Hug Hug Hug Heart Eyes

нИ моА!  Joy Joy Joy Само като си представя как умира Крачола и ми става кеееееееееееееф!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Рении, Яманчи няма да рИве за найлона!  Naughty Naughty Naughty Чак толкова добричък не е!  Joy Joy Joy Joy

Та... според чичото-клюкар ашка продължава, предполага, че може да има малка криза, но са заедно. Мацката каза, че не са заедно на почивка, а той - какво от това! С Дерия били приятели, нямало нищо там. Ча и Серка не били признали да са се разделили (ама не са и казали, че са заедно  - това е от мен Peace). Няма снимки, няма доказателства за Дерия. Според чичото тия от вестниците си измислят новините и пускат бомби, една седмица е Серенай, на другата Дерия, после Чаатай. Това е накратко, което разбрах.  Peace Peace
Аниии  Hug Hug Hug

newsm47 newsm47 newsm47

Никиии,
благодарностите са за Рени   bouquet  bouquet  bouquet

Аз като се прибера довечера ще го пусна, но мисля,ч е това което е написала Рени ще е.  Joy Joy Нищо ново няма  Crossing Arms

# 504
Hug Hug Hug Hug Hug

33-и епизод + Bg subs
Превод - MedCezir Bg-Mamma Team+

Тарлио,  Hug Вики, Hug Ники,  Hug Ани,  Hug Вени, Hug Рени  Hug
Субтитри - аз  newsm47

Редакция на превода - Лили     bouquet  bouquet  bouquet

MedCezir 33 епизод + вградени Bg subS
[/quote YESSSSSSSSSS ИВЕЕ ТАРЛИО НИКИ РЕНИ ВИКИ ЛИЛИ ВЕНИ ОБИЧАМ ВИ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ЗА ПОРЕДНИЯ ПРЕВЕДЕН ЕПИЗОД ЗЛАТНИ ЗЛАТНИ СТЕ МЕРСИ  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501СТИГНАХМЕ ДО ЛЮБИМИЯ МИ 34 ЕПИЗОДДДДД ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАЙ ДОБРИТЕ

# 505
Uzun süredir çok güzel ve huzurlu bir ilişki yaşıyorum, güzel şeyleri yıpratmaya çalışanlara ve asılsız haberlere aldanmayın lütfen.

Hug Hug Hug Точно така. Пише, че от доста време изживява хубава връзка и да не вярват хората на разни слухове, които се опитват да правят сензации.  Peace

# 506

Hug Hug Hug Точно така. Пише, че от доста време изживява хубава връзка и да не вярват хората на разни слухове, които се опитват да правят сензации.  Peace

newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35

# 507

Да, така е, много се сближиха двамата и не очаквам да се промени по отношение на Яман  Peace Peace  Изобщо не очаквам да се промени особено,освен да бъде малко по- тъжен и затворен в себе си в началото, заради смъртта на Ендер. Очаквам по- скоро сериозна промяна у Мерт . Но все пак , Ани има връзка с филанкишията , аз-  не  hahaha hahaha hahaha

Дааа, нали в онова интервю в онова предаване на Кенан не знам кой си Баръш разказваше как Чачо му се обадил и му казал: Моля те, приеми тази роля.  Peace Искал е да работи с него. И нещата им се получават на 100%.  Peace

И аз очаквам Мерт да се промени доста.  Peace жалко, че ще стане по този повод, ама ...  Mr. Green

Филанкишията не съм го питала за Селим, но няма и да го питам. Ставам нахална вече.  Joy Joy Joy Достатъчно е да уморят найлона.  Party Party Party И да се награбят ЯМИРА, по възможност в 39 серия.  hahaha hahaha hahaha

# 508
Ча-фен, къде ходиш?  ooooh! аз тук сама трябв да стрелям по Крачола.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 509

newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35

За нея е ясно, че е с този Сечкин.  Peace Но сестра и май си няма никого.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт