Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мацки  wavey Искам да ви помоля за малко помощ,ако някоя от вас знае с каква боя мога да постигна този цвят --> https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/106095 … d&oe=54A34FAE  ще ви бъда много благодарна newsm03

# 136
Здравейте-и аз отдавна не съм писала, но реших да ви пусна снимки на прясно боядисаната си коса със Echosline 9.7 + една трета 8.7 със 25 vol:D  Може да е от полза на някой...Цвета се води светло-кестеняво рус....но според мен има леко цикламен подтон-така че да внимавате CrazyИначе не смятам, че се получи лош цвят...как мислите?

Ето и снимка от каталога на боята:

# 137
  • В полите на Пирин планина
the_demon, цветът ти е много хубав и естествен. И косата ти е прекрасна. Интересно ми е дали ще се задържи във времето или ще поизсветлее.

# 138
Понеже това е второто ми боядисване с тая комбинация, веднага отговарям-просветлява...След около 2 седмици цвета е доста по-избистрен и този розово-цикламен лек нюанс го няма вече...Но аз го поддържам с лилавият балсам на Престиж-Ледена зора....Не за друго, ами моята коса има много жълт пигмент и за да го туширам го правя....ако не го правя-цвета ми става като между 8.3 и 9.3...Наистина е много интересен цвят-просто нали знаете че на снимка малко е по-различно, а и различните монитори го дават различно...

# 139
Много хубав цвят и аз търся този ефект. Последния път се боядисах с Мажирел 9.22, не стана добре и според мен боята не ми пасва нещо. Откъде си взе боята?

# 140
  • В мечтите
а това 25% ...отговаря по другите номерации на 3,6 или 9% окислител отговаря?Каква ти е основата?

# 141
Здравейте дами  Hug
Аз съм нова при вас, но понеже съм отскоро в отбора на блондинките, реших да се включа тук ....понеже имам и питане  Blush
Аз от цвят патладжан се изсветлих с тези изсветляващи бои, които са...не е супра, не е блондор мисля....та цвета, който в момента имам е жълто оранжев.... а аз искам да постигна цвят много светло кафяво, но сега съм много не наясно каква боя и цвят да използвам за целта newsm78
Ефекта, който търся е нещо от този род:
https://www.google.dk/search?q=rubella+premium+fashion+7.1&b … Color%3B520%3B579

Мога да покажа още подобни, но не знам как се качва снимка тук? newsm78
Благодаря ви и ще се радвам, ако някой може да ми помогне!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 22:12 от maiamiii

# 142
а това 25% ...отговаря по другите номерации на 3,6 или 9% окислител отговаря?Каква ти е основата?
25 вол = 7,5% Peace

# 143
  • В мечтите
25 вол = 7,5% Peace
Simple Smile мерси

# 144
  • В полите на Пирин планина
Понеже това е второто ми боядисване с тая комбинация, веднага отговарям-просветлява...

На втори монитор / в офиса сега, а вчера у нас / те гледам и пак ще кажа - чудесен цвят. И аз постигам нещо подобно с комбинация 7.13+8 на Гарние Олиа, обаче след 10-тина дни и моята става доста по-светла и златиста. Повече, отколкото ми се иска. И на мен ми помагат балсамите на Престиж. Най-добре ми става със Силвър Ефект, защото в по-силните има доста синьо и аз ставам твърде сивкава.

# 145
  • Перник
Здравейте момичета,по принцип използвам безамонячна боя Кастинг крем Глос,номер 1010,но от известно време забелязвам страшен косопад,и подозирам,че може да е от нея-преди се боядисвах с Лонда-амонячна,и нямах такъв пробелм,а сега от Кастинга дори на крайщата косата ми е супер изгоряла-някой имал ли е същия проблем?И каква боя препоръчвате за тънка,слаба коса-щадяща?

# 146
Никой ли не може да ме ориентира как да стана светло кафява без оттенъци и жълти косъмчета?   Confused

# 147
Никой ли не може да ме ориентира как да стана светло кафява без оттенъци и жълти косъмчета?   Confused
Какви са тия бои, с които си се изсветлила? Професионални силно изсветляващи или обикновени бои с прахчета?

# 148
  • В мечтите
Момичета,с Иноа номер 8.21 или 7.1 дали според вас да взема 9%окисл.,за да не стане много тъмен корена? Rolling Eyes

# 149
Здравейте момичета,по принцип използвам безамонячна боя Кастинг крем Глос,номер 1010,но от известно време забелязвам страшен косопад,и подозирам,че може да е от нея-преди се боядисвах с Лонда-амонячна,и нямах такъв пробелм,а сега от Кастинга дори на крайщата косата ми е супер изгоряла-някой имал ли е същия проблем?И каква боя препоръчвате за тънка,слаба коса-щадяща?

Мога да споделя същия опит. И аз бях много озадачена от това, което се случи с последното ми боядисване.
Правех си русото във фризьорски салон с Goldwell, много висококачествена и безамонячна - бях страшно доволна и от фризьора и от боята, но издишах финансово и минах на самообслужване вкъщи. Боядисах се с Лорвен - това препоръчаха в магазина като най-добра от наличните. Лошо ми стана първо като видях, че е с амоняк, и второ, като се зачетох в някои мнения, че оксидант от 9 нагоре гори прекалено, а моя беше 12.
В крайна сметка се оказа, че евтината амонячна ми действа по-щадящо от безамонячната - косата капе по-малко и не се заплита на раста като я намокря.

Не знам каква е причината, далеч съм от идеята да препоръчвам марката, но е факт, че по някаква причина съществува това разминаване. Стискайте ми палци да се справя с нелеката задача отглеждане на руса коса вкъщи!  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт