Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 155 895
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • В полите на Пирин планина
Desideschu и аз мисля като B & C за блондора  Peace

Едва ли ще мога да ти помогна с моето мнение за Макадамия и Лакме - на мен всяка боя ми изсветлява, даже и тези мас-маркет, но имам малко бели коси и естествената ми коса е на ниво 7-ца. С 9-ка на Макадамия и Лакме с 6% оксидант ставам ето така:

Скрит текст:
- това е с 9.32 на Макадамия

Скрит текст:
- това е с 9.22 на Лакме

# 601
    Lady Brinne,
как искам такъв цвят, но няма да ми отива толкова светъл!  Crazy
Първото измиване на косата, след като ползвах Олиа преди седмица.
http://prikachi.com/images.php?images/62/7849062C.jpg
Искам да премина на Иноа. Кажете ми кой номер да си взема, за да получа леко по-светъл нюанс?
Според мен цветът ми се получи натурално тъмно рус. Исками се нещо от натуралната гама.

# 602
Lady Brinne, аз съм виждала тези снимки и друг път и искам да ти кажа, че и цвета и косата са страхотни. Точно за такава къдрава и руса коса си мечтая. Heart Eyes

Уф да ви кажа нямам търпение да свършат моите запаси на Гарние 111. Друг път няма да купувам така по много бои.
Наскоро обсъждахме Вела Колестони в крайна сметка от всичко прочетено се спрях на два цвята
12/81 и 12/61 .Много се чудя кой да е. След седмица имам път към магазина в Бургас, че живея в малко насалено място на 40км от Б-с. Може би ако си живеех в града отдавна щях да съм я пробвала. Та имам още малко време да реша кой да е. Не искам много сива и не искам много жълта.Общо взето като цвета на Лейди Брин. Тя моята е нещо подобно, но искам да е по-трайна боята и да не се отмива толкова бързо.

# 603
# 604
Благодаря за съвета, и аз повече към нея клонях. Просто в интернет каталога цвета е направо бял, но то е ясно, че няма да стана така. Значи спирам да чета и да мисля.Решено е вече. Mr. Green

# 605
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви, момичета  Peace

Аз сега съм малко по-тъмна, но и светла ми отива, защото съм с доста бяла кожа.

Като се замисля обаче пак ще се върна на 9.32 на Макадамия - и като грамаж е изгодна, а и цветът ми беше добре с нея  newsm78

# 606
Аз си мислех за Макадамия 11.11, но в крайна сметка се разбрах с една фризьорка да ми намаже със супра. За един месец си бях боядисала разликата 3 пъти, като използвах Алфапарф 11.20 с 12% окислител. За жалост не се получи. Използвам тониращия шампоан на Лакме. Много го харесвам, даже последния път си купих опаковката от 1 литър. Друг любим продукт ми е 2 минутния кератинов реконструктор на Aphogee. Вие какви кристали използвате?

# 607
Добра ли е тая "една фризьорка"? С каква "супра" ще те прави?

# 608
Ходя да се подстригвам при нея. Работи с фармавита, но не знам с каква супра ще ми намаже корените. Може ли нещо да се обърка  Confused Освен да си купя от златна рибка някаква супра?

# 609
Разбира се, че може да се обърка! Като се почне от изгаряне на скалпа и се стигне до скъсване на косата...

# 610
  • около Варна
   Lady Brinne,
как искам такъв цвят, но няма да ми отива толкова светъл!  Crazy
Първото измиване на косата, след като ползвах Олиа преди седмица.
http://prikachi.com/images.php?images/62/7849062C.jpg
Искам да премина на Иноа. Кажете ми кой номер да си взема, за да получа леко по-светъл нюанс?
Според мен цветът ми се получи натурално тъмно рус. Исками се нещо от натуралната гама.
С кой номер на Олиа се боядися и каква ти беше основата? Много ми харесва цветът.

# 611
Desideschu, колко често го ползваш тониращия шампоан на Лакме? И стоиш ли повече време с него?
И аз го имам, но така си стои. В момента използвам бамбуковия шампоан на Алфапарф и много си харесвам косата след него. Все се чудя мога ли да съчетая и него и тониращия? Thinking
Бамбуковия е протеинов и възстановяващ, пък другия уж хидратиращ. Thinking За да има някакъв ефект трябва да се ползва често, ама как само с тониращ да се мия..
Аз използвам олиото на Макадамия от златна рибка и коприната на Чи. Имам и един Силкер на уна, но тези кристали ги ползвам рядко, ей така за разнообразие. Митик ойл за всеки тип коса също е страхотно. Р-ра на Афоджий и аз си го ползвам.
Защо бързаш да пробваш със супра? Има толкова добри супер изсветляващи бои. Накъса ли се косата и изгори ли скалпа няма оправяне. Само с ножица. С Алфапарф 11.20 и аз съм се правила преди време. Имам спомен, че ми беше харесал цвета, но май леко жълтееше и щом не съм я пробвала пак значи нещо не е било като хората.
Година и половина се боядисвах с 11.02 на Алфапарф,но много ми се накъса косата, теглеше се като дъвка, което никога не е било. По-скоро обаче си мисля, че не е било свързано с боята. Ами от машата, която от мерак да пробвам на най-високите градуси се навих без никаква термозащита.. Та мисълта ми беше, че накъсаната коса се оправи само с подстригване всеки месец.

# 612
Шампоанът на Лакме го използвам 1 път седмично. Обикновено си масажирам косата около 1-2 минути, стоя още толкова и го отмивам. Не го използвам по-често, защото косата ми е на кичури, и ако го използвам при всяко измиване те стават едни сиволилави. Като цяло съм новобранка. На 21 години съм и никога не си бях боядисвала косата. Реших, че искам да съм руса и не съжалявам за избора си. Просто има неща, които не разбирам и ме яд като гледам по улицата блондинки с перфектни коси, по които няма грам различно - еднакъв разкошен цвят от корена до върха. Може би и затова бързам със супрата. Иска ми се да кача снимки, но не знам как става, за да добиете някаква представа.

# 613
Споко! Всички сме били "новобранки" и всички сме правили грешки, от които сме се научили Peace

# 614
Оооо, да, даже и машинката сме хващали докато се научим......Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт