Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 985
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Това 9.22 съм го харесала отдавна да го пробвам, заради розовото, с идеята да стана розово-руса. Ако искаш много пепелив цвят не е това боята, според мен. И 12% окислител е много, най-много 9-ка, аз лично бих ползвала 6-ца, с 9% се изсветлявам, а естествената ми коса е тъмна.

# 61
Ами искам пепеляв цвят ,но не и сив .
А този цвят ми стана интересен ,ще го пробвам ,но май да взема друг окислител поне 9 да е ,този ще ми изгори още повече косата  Thinking

# 62
А според мен Палете-то е станало рижавеещо заради ниския оксидант или по-малкото като количество оксидант. Не знам каква е основата, но при мен рижи или жълтеещи отенъци се получават в тези случаи. Отенъците ми се получават добре само ако косата ми е добре изсветлена. А и ти все пак си боядисвала дължини на косата, а там правилото е че се изсветлява по-трудно от корена, понеже няма затопляне от главата. За това че си се боядисала преди три дена - може би е добре да изчакаш малко, поне седмица - две, ако можеш да издържиш. Но все пак и зависи колко се е изсушила косата от Палете-то, както и колко време ще стоиш с боята. Не вярвам косата ти да опада, но може да започне да се къса там където са кичурите, понеже там е въздействано с блондор.

# 63
Извинявам се, че питам отново, пратихте ме предния път при Професионалните серии за коса, но там има момичета с много различни коси - гъсти, къдрави, боядисани в друг цвят или небоядисвани. Боядисаната в русо коса си е много специфична, така че ще питам пак пък ако не съм за тук каквото купя това - Какви маски, шампоани и продукти без отмиване ползвате?

# 64
  • В мечтите
Mия  с 9.13 става ли ти жълта косата и с какъв номер окислител се правиш?

# 65
Не, с иноа никога не ми е ставала жълта косата. Правя се с 9 %, не знам в салон какъв ми слагат, но не вярвам да е 6 %. Естествения ми цвят е 5-6.

# 66
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet

# 67
ето какво се получи с моята боя -фармаколор 9,22

на различните светлини е виждам с различни отенъци ,но само виолетови няма  Grinning по скоро леко розови
приятен ми е цвета и мисля да видя при повторното му нанасяне какво ще се получи

ако някой има идеи какъв друг нюанс мога да сложа  и на коя марка за да се получи приятен цвят при всички свтлини  Crazy ще се радвам

ето и снимки

Скрит текст:
искам да изглежда винаги така

аз по-скоро виждам това

и това

# 68
Много хубав цвят се е получил. Ще споделиш ли след няколко измивания как е? В смисъл лесно ли се отмива боята. Аз последно се боядисах с Сери,  цвета стана много хубав, но след първото измиване се отми и започна да жълтее:(

# 69
  • София
Цветът е много хубав!
Само дето аз не виждам така търсените от мен розово и лилаво. Съвсем наскоро видях, че Color time имат нов цвят светло розово рус, взех си 2 бои, но ще ги пробвам след морето, там и без това ще се отмие.

# 70
  • Варна
Цветът е много хубав!
Само дето аз не виждам така търсените от мен розово и лилаво. Съвсем наскоро видях, че Color time имат нов цвят светло розово рус, взех си 2 бои, но ще ги пробвам след морето, там и без това ще се отмие.

Може ли снимка на кутийката? Един път се боядисах с тази боя(не този цвят) и точно за нея ставаше въпрос,че не ми понесе никак добре, призля ми и очите ми сълзяха...и косата си я чувствах много суха в краищата. Може би само при определени жени е така.

# 71
  • София
Боята е силна, ползвах няколко пъти перлено русото, заради леко розовия оттенък, като съм сменяла окислителя с 3%, защото този в кутийката, като на повечето руси бои, е силен, с цел и да изсветлява.
Ето я и боята:
Скрит текст:

# 72
Моята фризьорка ми каза, че зеленикавият оттенък се получава, като се смеси жълтият оттенък на косата + пепелният цвят на боята и логично жълто+сиво да стане зелено Simple Smile

# 73
  • В мечтите
Моята фризьорка ми каза, че зеленикавият оттенък се получава, като се смеси жълтият оттенък на косата + пепелният цвят на боята и логично жълто+сиво да стане зелено Simple Smile
така е,но само с пепелното не става жълто в корените сякаш.Момичета,дали 9-ка оксилител гори много косата,с Иноа се боядисвам но с 6% окс. и сега си мисля да пробвам с 9.

# 74
Когато боядисваш само корени няма как косата да се изгори дори и с 12 да я правиш, защото боядисвас еднократно само корена.

Общи условия

Активация на акаунт