Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
С 9-ка нищо не се получава при мен

# 166
  • В полите на Пирин планина
С 9-ка нищо не се получава при мен

В смисъл не харесваш дължините или корена?

# 167
Точно към 9,7 съм се насочила. 9,73 не знам дали го има в актуалния каталог. Но за да потъмнеят дължините, оксидантът трябва да е слаб. С 12% оксидант нищо не правим (това го казвам на amamamama). даже допълнително обезцветяваме и без друго блондираните ни дължини. Навила съм се да пробвам с 9,7 с мн нисък оксидант, колкото да се прояви цвета. Само искам да попитам 9,73 от къде го гледаш? щото в моите каталози има 9,37, но там златистото е в повече, а на моята коса една какпа златно й трябва за да жлътне и пооранжевее.

# 168
Ами корена става видимо по тъмен, а по дължините не хваща и си стои светло.

# 169
  • В полите на Пирин планина

Както е писала fitblond трябва различен оксидант за корените и дължините. За потъмняване 3% е достатъчен, а за корена - зависи от естествената коса. Бъркат се две смеси и е трудоемко. Друг вариант е косата да се потъмни преди да има израснал корен, а после да се третира само корена.

# 170
Точно към 9,7 съм се насочила. 9,73 не знам дали го има в актуалния каталог. Но за да потъмнеят дължините, оксидантът трябва да е слаб. Само искам да попитам 9,73 от къде го гледаш? щото в моите каталози има 9,37, но там златистото е в повече, а на моята коса една какпа златно й трябва за да жлътне и пооранжевее.
Цветовете "/73" ги водят "табакови". Конкретно 9/73 "много светло русо бежово златно". В Ензо виждам, че го има.
Скрит текст:

# 171
Здравейте момичет,някои има ли представа как точно да постигна този цвят,не мога да преценя дали е русо или е към кестенявото http://planeta.tv/news/view/emilia-rojden-den или този http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1276455240  newsm78

# 172

Както е писала fitblond трябва различен оксидант за корените и дължините. За потъмняване 3% е достатъчен, а за корена - зависи от естествената коса. Бъркат се две смеси и е трудоемко. Друг вариант е косата да се потъмни преди да има израснал корен, а после да се третира само корена.
Ами аз правя с еднакъв оксидант, но за дължините добавям вода, за да намаля процента и става примерно 1:1 вода и оксидант. Може би не е правилно така? Или да добавям и още боя примерно, така че да става боя:оксидан и вода 1:1?
Корена му трябва 12, ако е с по никък отксидант ми рижавее, което за мен означава че не е достатъчно силен. Но и аз с 12 стоя 20 минутки за корена. Не знам дали е по цадящо да стоя по дълго с по-слабия оксидант, На мен ми се струва че е едно и също, ако изсветляването което се постига е в еднаква степен.

# 173
  • BG-DE
Fitblond, цветът и косата ти действително са фантастични, защо не пробваш с малко по-тъмни кичури (ще предадат по-осезаем обем) а ако не се харесаш бързо се отмиват. Толкова си хубава така направо ме боли сърцето, че искаш да съсипеш този прекрасен цвят  Heart Eyes

# 174
направо ме боли сърцето, че искаш да съсипеш този прекрасен цвят  Heart Eyes
И мен Crazy

# 175
Здравейте отново,

както писах преди няколко страници, искам да получа русо с червеникав оттенък.
В момента съм със 7ца, но ми идва светло (естествената ми коса е съвсем леко по-тъмна).

Днес взех schwarzkopf nectra color, номер 845

и отделно palette intensive color creme номер R15.

Колебанието ми е, колко от червената боя да сложа, за да не взема да стана червена все пак?
На различна марка са, но чак такъв проблем не виждам, смятам да използвам окислителя само на едната.

# 176
  • В мечтите
Според мен пробвай с малко,имай предвид,че пробвах светло русо и сложих мааалко ама мн малко патладжан...виолетово и ако ти кажа какво стана.... Crazy.Така,че пробвай сега малко пък следващия път ако не ти е достатъчно повечко .Тази боя на Shwarzkopf каква е,не съм я виждала като номер,професионална ли е?Много симпатичен цвят.

# 177
Според мен пробвай с малко,имай предвид,че пробвах светло русо и сложих мааалко ама мн малко патладжан...виолетово и ако ти кажа какво стана.... Crazy.Така,че пробвай сега малко пък следващия път ако не ти е достатъчно повечко  Peace

Имаш ли на снимка резултата?. Simple Smile
И как боядисва, смеси двете бои....или ги направи отделно и първо боядисва с едната, после с другата?
Аз се колебая за техниката....фризьора ме боядисва по втория начин, когато гоним някакъв цвят....но нещо не се получи последните 2пъти каквото исках. Излезе значително по-светъл от това, което очакваше и той и аз.

# 178
  • В мечтите
Снимка нямам,но смесих двете бои.Първо по-голямата част от русото и после колкото бобено зърно от патладжана,но се изумих ,че от тази капка виолетовото като боя преобладаваше доста като нюанс.Тази боя на Шварцкоф като цвят как се води номера?

# 179
На Шварцкопф се води русо.
Аз в момента се колебая дали да не се боядисам първо с нея.
А после да направя някакъв рядък разтвор (само че не знам как) от червената боя и да намажа косата и после след няколко минути да измия?
Само че как точно да стане? нека по-опитните да споделят за такава "цветна баня".

Общи условия

Активация на акаунт