Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 987
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Ним, и двете са химии - аз не бих се престрашила да ги наслагвам и нищо няма да ме изненада като резултат. Лична параноя - не казвам, че задължително ще настане края на света, може просто цвета да хване по-слабо.
Проблема си го решавам като ходя на стегната конска опашка, плитка, кок или с шапка, където е възможно.

# 466
А какво се случва ако се боядисваш на не мръсна коса? Че и аз не съм от търпеливите

# 467
А какво се случва ако се боядисваш на не мръсна коса? Че и аз не съм от търпеливите
Няма го слоя себум, който да защити скалпа и косъма. Peace

# 468
amamamama, на мен ми пари жестоко на скалпа. При едно боядисване (още бях черна) изтърпях максимум три кичура, измих боята от косата и изхвърлих останалото - беше може би 2 дена след последното миене с шампоан.
Сега с русото чакам около седмица, защото ми е още по-некомфортно на скалпа.

# 469
Няма го слоя себум, който да защити скалпа и косъма. Peace
Ами за сега със скалпа нямам проблем а косата може би изгаря повече.
Ооо, най много чакам един ден и боядисвам на втория, една седмица ще пощурея сигурно.... Crossing Arms

# 470
  • София/Дружба
Момичета има ампули за защита на скалпа преди боядисване - например тези:
http://malena-shop.bg/olio-lenitivo-ampuli-za-tretirani-i-uvredeni-kosi.html

А иначе знам, че цвета хваща по-добре на чиста коса, но не го твърдя като 100% истина  Grinning

# 471
Здравейте ! Днес се боядисах с боя на Лореал Иноа 7.3 - русо златно. Цветът , който се получи в корените е леко оранжевеещ.. Искам да попитам възможно ли е този отенък да се премахне с продукти за матиране ? Естественият ми цвят е тъмно русо. Много ми е странно защо ефектът е такъв  newsm78 newsm78 . Надявам се като се измие да не стане оранжево ... Вие как мислите ? Thinking

# 472
Здравейте момичета от години се боядисвам черна ,но реших да се направя на кичури,взех един блондор и намацах един кичур от третия път стана такова каквото го искам но само наполовина от долу стана рижаво защо стана така и къде сбърках

# 473
  • София !
Здравейте момичета от години се боядисвам черна ,но реших да се направя на кичури,взех един блондор и намацах един кичур от третия път стана такова каквото го искам но само наполовина от долу стана рижаво защо стана така и къде сбърках

От черна към руса с магическа пръчка няма как да станеш .
Моя е съвет е да отидеш на фризьор  Peace .
И аз се боядисвах дълго време черна, после реших да съм руса, започнах сама да си правя експерименти и накрая се ядосах и отидох на фризьор .

# 474
  • София
Вчера ме боядисаха с- Cоsmo Personal Color( със слънчогледово олио) в салон с 9.003(бежово русо)Ами по дължините цвета се получи,но не и в корена и сега съм с доста голяма разлика между двете Sad
Друг път не се получава така,понеже фризьорката ми смесва 2 цвята от нейните си бои на фарком.В корена слага един,по дължините друг,за да се уеднаквят..Но аз  си настоявах да ме направи с моята боя,защото уж е по щадяща Peace
Тя пък ми каза,че според нея боите се делят на професионални и непрофесионални.От професионалните разлика почти нямало,всичките горели косата еднакво.Разлика имало само как ще се получи цвета..И не било толкова важно с каква боя се правиш,а по скоро грижата след боядисването-шампоани,маски и т.н..
Аз тотално вече се обърках,вие какво мислите.... newsm78

# 475
 В корена слага по-силен окислител, едниственото предимство на професионалните и опита на колориста. Явно цвета по дължината, нюанса по-точно бързо ти пада, че се налага да го прави всеки път. Намери си по-малко капризен цвят и мажи само корена, като 10 мин преди да я измиеш разреши по дължината да освежиш цвета. Можеш към същата боя в професионален магазин по-силен окислител да вземеш.  Peace

# 476
  • София
Ами аз избягвам да се боядисвам сама,почти винаги ходя в салон.И въпреки това,цвета ми все още не е изравнен,понеже от 2 месеца се опитваме маалко да я потъмним,от 10ка на 9ка(нещо такова)Но просто цвета по дължините много бързо пада.
Аз исках най-вече да попитам,дали според вас има разлика между професионалните бои?Ето този път си взех боя,за която ми казаха,че е деликатна към тънък косъм като моя,но пък цвета ми не се получи с нея.Моята пък фризьорка ме прави с Expertya на Фарком и горе-долу се получава цвета,но все си мисля,че тази боя е по агресивна.

# 477
Има разлика, да.Професионалните уж задържат повече.
При мен се получава същото, само че ми пада и в корена.
Две години откакто се обезцветих и още не може да се задържи цвят....не може да се стигне и до наслагване. На второто миене боя няма и е само жълто-оранжево  Shocked
Независимо каква боя слагам.Вече се замислям за препигментиране, това е последната ми надежда ( и по тъмна боя дас ложа 8-ца пак пада)

# 478
Привет дами !
Порових се в темите за блондинките, но не успях да намеря мнения за боите, от които се интересувам :/Става въпрос за продуктите на Шварцкопф - Blondme. Наскоро се боядисах за първи път - изсветлих леко кестенявата си коса до някакво подобие на мед (по-скоро прилича на ръжда) и сега съм готова да мина на следващото ниво и да съм пълноправна блондинка !  Simple Smile Естествено, искам това да стане възможно най-бързо и като се порових малко из интернет открих, че има доста добри отзиви за Blondme серията... не знам дали у нас е разпространена, но реших, че си струва да питам (:  Много ще съм благодарна ако някой, който е използвал продукта даде мнение относно него. Благодаря предварително! Hug

# 479
Привет дами !
Порових се в темите за блондинките, но не успях да намеря мнения за боите, от които се интересувам :/Става въпрос за продуктите на Шварцкопф - Blondme. Наскоро се боядисах за първи път - изсветлих леко кестенявата си коса до някакво подобие на мед (по-скоро прилича на ръжда) и сега съм готова да мина на следващото ниво и да съм пълноправна блондинка !  Simple Smile Естествено, искам това да стане възможно най-бързо и като се порових малко из интернет открих, че има доста добри отзиви за Blondme серията... не знам дали у нас е разпространена, но реших, че си струва да питам (:  Много ще съм благодарна ако някой, който е използвал продукта даде мнение относно него. Благодаря предварително! Hug

мен ме прави моята фризьорка още когато излезна  тази серия  по миналата година маи, много ми хареса, даже единият път ми  я направи да розовее, не съм фен на Шварцкопф попринцип но ми хареса като ме направиха с нея тогава  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт