Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 156 987
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета от години се боядисвам черна ,но реших да се направя на кичури,взех един блондор и намацах един кичур от третия път стана такова каквото го искам но само наполовина от долу стана рижаво защо стана така и къде сбърках

Единия вариант е римувър, но  на кичури почти няма шанс  да се направиш сама, най вече защото че се наложи да направиш няколко процедури с римувъра преди да ти свали черната боя. Иначе няма да ти навреди на косата.
С блондора става така защото по краищата боята е повече наслоена и трябва повече врмеме за да я отстрани. Това което можеш да направиш е да мажеш първо върховете, след 10-15 мин, малко от дължините, после още малко и така до корена. Все пак внимавай да не прекаляваш с блондора, за да не я изгориш прекалено.  Wink

# 481
мерси много

# 482
а за един ден колко пъти мога да се намажа с блондор без да изгоря косата си и след колко време мога отново да се намажа

# 483
Не ти препоръчвам да повтаряш блондор върху блондор, особено върху черна боя и за кратък период от време.

# 484
  • София
Аз все още издирвам проф.боя с която става хубав равномерен цвят и умее да изсветли корена добре,понеже моят естествен цвят е към 4ка,дълги години се боядисвах в 11ка,а сега искам да потъмня малко до 9ка.И да е щадяща към много тънки коси Peace
Засега всичко това се оказва сложна задача.
Според вас Иноа подходяща ли е?

# 485
а за един ден колко пъти мога да се намажа с блондор без да изгоря косата си и след колко време мога отново да се намажа

Дори едното мазане с блондор само по себе си изгаря косата. Втори път за един ден ще бъде много лошо за косата ти. Трябва да изчакаш поне седмица -две, като през това време - ударна доза маски. И пак ще ти изгори в интерес на истината.  Rolling Eyes Така че внимавай. Всъщност толкова ли много държиш на кичурите? Замисляла ли си се за омбре?

Аз все още издирвам проф.боя с която става хубав равномерен цвят и умее да изсветли корена добре,понеже моят естествен цвят е към 4ка,дълги години се боядисвах в 11ка,а сега искам да потъмня малко до 9ка.И да е щадяща към много тънки коси Peace

Според мен марката на професионалната боя не от голямо значение. Какъв оксидант ползваш с нея?
Много трудно от 4ка да стигнеш 9ка само с боя и то от първия път  Peace

# 486
  • В мечтите
Аз съм се насочила към 7.24 с 9-ка на Иноа,ще ги смеся като преобладава 9-ката,за да не стане много тъмно.Това русо ми взе акъла на косата,въпреки грижите  Tired.Доста претенциозен цвят....общо взето цвят за коси,които носят на третиране.

# 487
Привет, момичета!   bouquet Записвам се при вас! От 15 години се изрусявам, като от 6-7 съм по-тъмно руса.

# 488
  • София

Според мен марката на професионалната боя не от голямо значение. Какъв оксидант ползваш с нея?
Много трудно от 4ка да стигнеш 9ка само с боя и то от първия път  Peace

[/quote]
Аз се боядисвам в салон и не знам какъв оксидант ми слага.Знам,че номера на боята с която ме прави от няколко години е 11 или 12 дори,защото моята естествена е тъмна,за да се получи хубаво русо.И наистина се получаваше.Правехме всеки месец само корена,а през 3 и дължините.Обаче на мен вече този цвят ми идва прекалено светъл и реших,че искам малко по тъмно.От 3 месеца ме прави с 9ка в бежово русо,но не се получава хубав цвят и ми гори цялата коса  Sad

# 489
  • Неизживени спомени
Здравейте момичета!
Днес експериментално си сложих Арома 19 и се получи невероятен цвят  Heart Eyes, нещо средно между перлено и сребърно русо,  но корените ми не се изсветлиха достатъчно. 
Дали  ще бъде проблем ако ползвам друг оксидант? Мисля да поръчам от рибката и да го заменя с този на боята.
 Вие какъв % използвате за корените?

# 490
Дяволита, хубаво е в корените да се сложи 12% оксидант, а на дължините 9%. А ако имаш само 12% намажи корените, останалата част разреди с малко вода за дължините.

Даяна1111, може би фризьорката ти не трябва да минава рязко от 12ка на 9ка, според мен 9ка на тъмна коса не може да направи хубаво русо. А  когато ползвахте 11-12ка ставаше ли ти еднаква и по дължините и в корените?

# 491
  • София
Да,определено почти си нямаше разлика между дължините и корена Peace
А сега искам цвят като този на Златка Райкова,не по тъмен в никакъв случай.Виждала съм по улиците жени с подобен цвят,без никаква разлика в корена,толкова наситен,толкова плътен... Peace
https://www.facebook.com/zlatka.raikova.58/photos/pb.13878349414 … ype=3&theater
Какъв е този цвят?

# 492
Като ниво според мен е 9ка, да, но за тоналност не мога да преценя. Трябва корените да ги прави с по-висок тон (например 10-11) или леко да ги блондира за 10-тина минути и после боята.  Peace

# 493
  • София
Да,тя така си и правеше,но аз този път и занесох моя боя и и казах,че искам само с нея да ме боядисва и всъщност тя няма вина за тази разлика в корена Peace
Този цвят може и да е 9ка,но какъв цвят по точно?Аз като гледам на каталозите колко 9ки има и направо се обърквам.А този цвят го искам от 2 години   baby_neutral

# 494
  • В мечтите
Определено е цвят със златно и малко медно,поне според мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт